Ne abarttin et istifa gecHalk yardım etmek için her yerden duyuru atıp yardım edenide yazacak halkın demokrasi ile seçtiği vekile Terörist diyenide
Ne abarttin et istifa gecHalk yardım etmek için her yerden duyuru atıp yardım edenide yazacak halkın demokrasi ile seçtiği vekile Terörist diyenide
Kim demiş yav terörist diye ?Halk yardım etmek için her yerden duyuru atıp yardım edenide yazacak halkın demokrasi ile seçtiği vekile Terörist diyenide
Halk sizden korkuyor korkuyor o yasaklı maddelerin hesabını verin kaç anayı ağlattınız siz ben böyle hainlik lere gelemem siz kendinizi kandırıyorsunuzHalk yardım etmek için her yerden duyuru atıp yardım edenide yazacak halkın demokrasi ile seçtiği vekile Terörist diyenide
Sen olmayınca boğazımdan geçmiyorYok siz yiyin dkdbdkdbd
Yazikkk uzuldum senin adinaSen olmayınca boğazımdan geçmiyor
Yandaşları ve kendi şahsi evinin bahçelerinde yasaklı madde bulunuyor Denizli korkuyorKim demiş yav terörist diye ?
Sus (ben bile demiş olabilirim şüpheli)Kim demiş yav terörist diye ?
Yazikkk uzuldum senin adina
JhdkshdjdhSus (ben bile demiş olabilirim şüpheli)
terörist diyeni banladık,Kim demiş yav terörist diye ?
Etsene istifa burdamisin sen hâla dkdbdkdbdkdbdSus (ben bile demiş olabilirim şüpheli)
Yaw kardeş etmeyecem salın beniEtsene istifa burdamisin sen hâla dkdbdkdbdkdbd
Salmiycam dkdhdkdbdYaw kardeş etmeyecem salın beni
Yaz istediğin kadar (Engelleme tuşunu arıyorum)Salmiycam dkdhdkdbd
Tamam engelleme(istifa et)Yaz istediğin kadar (Engelleme tuşunu arıyorum)
YoookTamam engelleme(istifa et)
Aaaaa ama cok oldun he dkdbdkdbdkdbdn
Engelleme tuşunu bulamayınca (çaresizlik)Yaz istediğin kadar (Engelleme tuşunu arıyorum)