Neyse şaklabanlığına devam ette ben uyuyorumne kadar inanarak boş konuşan bir zavallısın sen acıdım sana gene
Neyse şaklabanlığına devam ette ben uyuyorumne kadar inanarak boş konuşan bir zavallısın sen acıdım sana gene
Haklı bir yorum kendimi ilkten kurt77 gibi hissettim Allahım Yarrabim koru beni şeytanın şerrindenŞimal iyidi ya. Transferleri hemen onaylıyordu. MD kardeşimizin teknoloji ile arası iyi olmadığı için, onay butonunu bulmakta güçlük çekeceği kanaatindeyim. Kfdkdkd
Sen merak etme bu kadar bunları kişisel kavgalarımı ekonomiye bulaştırmam ben gönder onaylarızVay be md talimatla onay vericek hee kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Çömez özenmiyorum kral talit maklit yok bam bam bam 2-3 seçimdir şarmarlanıyorsun zaten bu tepkiyi vermen gayet doğalBana Özenme şamarlarım bak. Koş çay kap gel efe abinle bana. Saygısızlığa hiç tahammülüm yok artık direk şamar ona göre
Allah razı olsun reisimGörevinde başarılar hayırlı olsun @M-D
Amin cümlemizdenAllah razı olsun reisim
Allah razı olsun reisimTebrikler @M-D Başarılar dilerim.
Allah razı olsun reis
Allah razı olsun kardeşim ışıkta neymiş birde sen beni gör ( dedi ve otomatik onaylandı)@M-D hayırlı uğur olsun kardeşim allah mübarek etsin transferleri ışık hızıyla onaylaman dileklerimle![]()
FiberOptik misin be kardeşim kdkdkAllah razı olsun kardeşim ışıkta neymiş birde sen beni gör ( dedi ve otomatik onaylandı)![]()
Haramdan uzak durduğum hızda onaylıcam rahatkeFiberOptik misin be kardeşim kdkdk
Hayırlı olsun kralHaramdan uzak durduğum hızda onaylıcam rahatke
İyi ki kaan olmadı varya yoksa sıkıntı
Sağol KrallıHayırlı olsun kral![]()
Koltuğu iyice temizle mi KDKDKDKDJD orda koptumBirincisi darbeye karşıyım darbe söylemi yapmadım genel kurmayla tek kelime konuşmadım kaile almadım
İkincisi Ordu dediğin süresini doldurmuş gkb den oluşmaz bizzat benim atadığım komutanlardan ve benden oluşur
Üçüncüsü konu kapanmıştır son iş gününde başarılar giderken koltuğu iyice temizle de öyle git hadi bb