Yaaaaa magarsusarda bey bence siz direk aldınız gibime geliyor ama siz bilirsiniz tabi oylama falan diyorsanız

Yaaaaa magarsusarda bey bence siz direk aldınız gibime geliyor ama siz bilirsiniz tabi oylama falan diyorsanız
Olmasa niye oldu desinler demi ama hahaYaaaaa magarsusoylama ol uş iştee knkaa
Beni zorla aday çıkarmaya çalıştılar şikayetçiyim shhshshshEkli dosyayı görüntüle 12179
DkşslfldldldldlsdkfBeni zorla aday çıkarmaya çalıştılar şikayetçiyim shhshshshEkli dosyayı görüntüle 12179
Tabi efendim aras kargo jajshwnssBeni zorla aday çıkarmaya çalıştılar şikayetçiyim
İsterseniz Partiler Birliğinden olan birine sorun oylama oldumu diyearda bey bence siz direk aldınız gibime geliyor ama siz bilirsiniz tabi oylama falan diyorsanız
Knka herkes full kullandıysa helal sizeİsterseniz Partiler Birliğinden olan birine sorun oylama oldumu diye
Aaa ben emir kullanmadım nerde kullandım ahshsbs tarzım böyleKalanlara başarılar diliyorum emir kiplerine alışmanız gerekli ŞAŞSŞQŞQİSİQİDİQİSİQŞ başarılar
Çok sürmez zaten bence ajsheheKalanlara başarılar diliyorum emir kiplerine alışmanız gerekli ŞAŞSŞQŞQİSİQİDİQİSİQŞ başarılar
Haydaaa yoksa mesut 2. AdaymıKardeşim hayırlı olsun başkanlığın tebrik ederim takılma sen kimseye
Az bi şüphelenmedim değil ama aday kazanmış knkaHaydaaa yoksa mesut 2. Adaymı
Aynen kral benle arda tekiz hatta kulüpler birliğinde en1 ardaya verdi 2 ye 1 kaybettim seçimiHaydaaa yoksa mesut 2. Adaymı
Eyy büyük mesutt geri dönnAynen kral benle arda tekiz hatta kulüpler birliğinde en1 ardaya verdi 2 ye 1 kaybettim seçimi
Seni de bekliyoruzEyy büyük mesutt geri dönn
Senin evin işçi ve emekçi dön yuvana artıkAynen kral benle arda tekiz hatta kulüpler birliğinde en1 ardaya verdi 2 ye 1 kaybettim seçimi
Yok yaw kapattık o defteri biz kralSenin evin işçi ve emekçi dön yuvana artık
soralım kime soralım arda bey mesela en1 e soralımİsterseniz Partiler Birliğinden olan birine sorun oylama oldumu diye