Yenilikçi Demokrasi Bayrak Değişimi Hk. (1 Kişi İçeride)

A H M E T42 (FENOMEN)

Aktif Üye
Vatandaş
Sevgili başkanım gemiden ayrılan mürettebat nasıl insanı terkedilmiş hissettirir bunu çok iyi biliyorum. Sizi anlıyorum da. Ama eğer anlaşmazlıklar çözülemez noktaya gelmişse her yol denenmesine rağmen orta yol bulunamamışsa gemiyi kaptan değil mürettebat terkeder. Bizde bu şekilde yaptık. Biz de sizden anlayış bekliyoruz.
Haklısın ne başkanım çareler bitince yollar kapatılınca yeni bir yol gerekir. Hayırlı olsun hepimiz için

H

hsyn[44]

Ziyaretçi
Değerli dostlar iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederiz. Herkes kendi hal ve hareketinden ve tercihlerinde sorumludur. Verdiğimiz mücadeleyi haklı bulanlar gibi komik bulanlarda olacaktır elbet yinede Allah kimseyi gülmeden ayırmasın. İyi dilek dışında hiçbir partili arkadaşımın yapılan yorumlara cevap vererek polemiğe girmemesini rica ediyorum . Herkese saygılarımı sunuyorum.

isimsiz

Yeni dönem başlıyor, birlikte güçlü olalım!
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli baskanonline ailemize saygılarımla. Hayatın kendisinde de olduğu gibi çıkışlar düşüşler dostluklar ihanetler bu oyunun içindede mevcut. Yenilikçi Demokrasi Partisinde son 5 gündür yaşanan garip olaylar sonucunda genel başkanı ve onun yönetimi arasındaki anlaşmazlık yüzünden partiyi terk etmeler sonucu genel başkan partiyi kapatıp başka bir parti ile birleşme kararı almıştır. Fakat isme değil partisine ve logosuna önem veren bir kaç arkadaş ile birlikte gece yarılarına kadar süren mücadele sonucunda partimizin kapanmaması ve yönetimin bize devredilmesi noktasında Büşra başkan ile anlaşmış bulunmaktayız. Herseyin iyi gittiği ilk 2 ye oynuyoruz dediğimiz anda yaşadığımız bu olay sonucu kan kaybetmiş olan Yenilikçi Demokrasi Partisi yeni yönetim kadrosu ile geçmişten daha güçlü bir geleceğe doğru yol alacaktır. Oyunda bütün partilere eşit derecede yakınlık kuracak olup parti çıkarları ne gerektiriyorsa o yolda hareket edecektir. Bizden önce düne kadar yaşanmış olan herhangi bir olay sonucu uzak durulan hiç bir parti ve kişiler ile yeni yönetimin ve bu yönetim altındaki partimizin şu dakika itibari ile sorunu sıkıntısı kalmamıştır. Yeni yönetimimiz aşağıdaki şekilde oluşmuş olmakta olup hepinize saygılarımı sunarım.

Parti başkanı;
M E H ME T

Başkan yardımcısı:
A H M E T 42

Parti sözcüsü:
ÖmerFaruk21

Parti sekreteri:
Hsyn44

Parti yönetim kurulu:
Eemmrraahh

Parti yönetim kurulu
Münüre

Parti yönetim kurulu
İHSANKAYA

Yenilenmiş yüzüyle Demokrasiye devam ediyoruz. ⚖️

HAYIRLI OLSUN 🕊️
Yenilenmiş yönetim kadrosu hayırlı uğurlu olsun

S

Silinen üye 19575

Ziyaretçi
Reis Büşra'nın yeni olayları değil bu birçok kişi biliyor zaten kendi kafasına göre partiyi kapatıp açıyor, partisinde ki üyelerini kötü günlerde hep yalnız bırakan biri şaşırmadık vallah 😂😂
kendi kafama göre kapama falan yok bu yazdıgını begeni atan sahısta iyi biliyor 🙂 Bende senin buraya damlamana sasırmadım her konunun altında ötüyorsun

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
kendi kafama göre kapama falan yok bu yazdıgını begeni atan sahısta iyi biliyor 🙂 Bende senin buraya damlamana sasırmadım her konunun altında ötüyorsun
ŞAHIS demene gerek yok ayrıca ben biliyorum evet çok iyi biliyorum partiyi sana geri verip oyunu sildim sadece 2 gün içinde nasıl dağıttığını çok iyi biliyorum yarı yolda nasıl bıraktığını çok iyi biliyorum şimdi herkes yolunu seçmiş sessiz kalalım çirkinleşmeye gerek yok.

S

Silinen üye 19575

Ziyaretçi
ŞAHIS demene gerek yok ayrıca ben biliyorum evet çok iyi biliyorum partiyi sana geri verip oyunu sildim sadece 2 gün içinde nasıl dağıttığını çok iyi biliyorum yarı yolda nasıl bıraktığını çok iyi biliyorum şimdi herkes yolunu seçmiş sessiz kalalım çirkinleşmeye gerek yok.
Bencede çirkinleşmeye gerek yok alin bi geçmişimiz var kaç ay beraber gecirdik ama aylarca söyledigin lafların küfürlerin haddi hesabı olmayan bi kişinin (ki hakda veriyorum) mesajına şimdi begeni attıgını görünce susamıyor insan. Gerci alısıgız baskanonlineda buna benzer seyler görmeye.

CMERTT

🦅
Vatandaş
Düne kadar sevgi konuları felan gelir anca diyordun büş noldu şahıs felan diyosun aline
lsjdjdkskskdkdj

CMERTT

🦅
Vatandaş
Bencede çirkinleşmeye gerek yok alin bi geçmişimiz var kaç ay beraber gecirdik ama aylarca söyledigin lafların küfürlerin haddi hesabı olmayan bi kişinin (ki hakda veriyorum) mesajına şimdi begeni attıgını görünce susamıyor insan. Gerci alısıgız baskanonlineda buna benzer seyler görmeye.
Kime küfür etmişim?

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hahaha hiç çirkinleşmedin gerçekten önce gittin Hüseyine tolga dedin şimdi geldin burada bizim aramızda olan şeyleri döktün ve hiç çirkinleşmedin evet kızarım söverim bunu bilen biliyor zaten Kendisiyle sorunum kalmadı insan gibi konuşup sorunumuzu çözdük senin yapamadığını yaptık yani seninlede insan gibi konuşup sorunumuzu çözmeye çalıştık karşılığını çok güzel verdin başkasıyla aramda olan şey seni hiç ilgilendirmez yani gelipte bunları söyleyeceğini o kadar iyi biliyordum ki şaşırtmadın oyun burası küfürler dahi ederim yeri gelir özürümü de dilerim senin gibi ilk fırsatta hemen bildiği şeyleri insanların önüne dökerek bir şey yaptığını sananlar haricinde herkesle aramı iyi tutarım ama sen uzakta kal Büşra kendi sorunlarını kimseye bulaştırma