Yenilikçi Demokrasi Bayrak Değişimi Hk. (1 Kişi İçeride)

S

Silinen üye 19575

Ziyaretçi
Hahaha hiç çirkinleşmedin gerçekten önce gittin Hüseyine tolga dedin şimdi geldin burada bizim aramızda olan şeyleri döktün ve hiç çirkinleşmedin evet kızarım söverim bunu bilen biliyor zaten Kendisiyle sorunum kalmadı insan gibi konuşup sorunumuzu çözdük senin yapamadığını yaptık yani seninlede insan gibi konuşup sorunumuzu çözmeye çalıştık karşılığını çok güzel verdin başkasıyla aramda olan şey seni hiç ilgilendirmez yani gelipte bunları söyleyeceğini o kadar iyi biliyordum ki şaşırtmadın oyun burası küfürler dahi ederim yeri gelir özürümü de dilerim senin gibi ilk fırsatta hemen bildiği şeyleri insanların önüne dökerek bir şey yaptığını sananlar haricinde herkesle aramı iyi tutarım ama sen uzakta kal Büşra kendi sorunlarını kimseye bulaştırma
Hiç şaşırtmadın beni alin zaten denmisti aline devretmekle büyük hata yapıyorsun ekibini toplar gider diye alin yqpmaz demistim. Daha öncede yaptın bugünde yapıyorsun devam et bakalım daha kac parti batıracaksın

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hiç şaşırtmadın beni alin zaten denmisti aline devretmekle büyük hata yapıyorsun ekibini toplar gider diye alin yqpmaz demistim. Daha öncede yaptın bugünde yapıyorsun devam et bakalım daha kac parti batıracaksın
Sende beni şaşırtmadın aynen bunları demişlerdi ne denilirse bir bir yapıyorsun bravo sana sen yokken partini batırmışmıyım sıralamalaramı sokmuşum bi soralım herkese? Sen gelipte yokluğunda senin partini yükseklere çıkartan emek harcayan insanlara ittifak istemiyorum giderim dedi diye demediğini bırakmaz ve kovmaya kalkarsan bende alırım çokta güzel o ekibi harcamam ve partimi kurarım. Senin gibi yarı yolda bırakmadım hayatımdaki tüm zorluklara rağmen geri gelip yanlarında durdum kimsenin emeğini senin gibi biri yüzünden çöp etmem.