Az ye kilo alacaksın Efecim seni düşündüğümden diyorum yani
85 kilo gayet ideal alincim sanada tavsiye ediyorumAz ye kilo alacaksın Efecim seni düşündüğümden diyorum yani![]()
Hiç şaşırtmadın beni alin zaten denmisti aline devretmekle büyük hata yapıyorsun ekibini toplar gider diye alin yqpmaz demistim. Daha öncede yaptın bugünde yapıyorsun devam et bakalım daha kac parti batıracaksınHahaha hiç çirkinleşmedin gerçekten önce gittin Hüseyine tolga dedin şimdi geldin burada bizim aramızda olan şeyleri döktün ve hiç çirkinleşmedin evet kızarım söverim bunu bilen biliyor zaten Kendisiyle sorunum kalmadı insan gibi konuşup sorunumuzu çözdük senin yapamadığını yaptık yani seninlede insan gibi konuşup sorunumuzu çözmeye çalıştık karşılığını çok güzel verdin başkasıyla aramda olan şey seni hiç ilgilendirmez yani gelipte bunları söyleyeceğini o kadar iyi biliyordum ki şaşırtmadın oyun burası küfürler dahi ederim yeri gelir özürümü de dilerim senin gibi ilk fırsatta hemen bildiği şeyleri insanların önüne dökerek bir şey yaptığını sananlar haricinde herkesle aramı iyi tutarım ama sen uzakta kal Büşra kendi sorunlarını kimseye bulaştırma
Sende beni şaşırtmadın aynen bunları demişlerdi ne denilirse bir bir yapıyorsun bravo sana sen yokken partini batırmışmıyım sıralamalaramı sokmuşum bi soralım herkese? Sen gelipte yokluğunda senin partini yükseklere çıkartan emek harcayan insanlara ittifak istemiyorum giderim dedi diye demediğini bırakmaz ve kovmaya kalkarsan bende alırım çokta güzel o ekibi harcamam ve partimi kurarım. Senin gibi yarı yolda bırakmadım hayatımdaki tüm zorluklara rağmen geri gelip yanlarında durdum kimsenin emeğini senin gibi biri yüzünden çöp etmem.Hiç şaşırtmadın beni alin zaten denmisti aline devretmekle büyük hata yapıyorsun ekibini toplar gider diye alin yqpmaz demistim. Daha öncede yaptın bugünde yapıyorsun devam et bakalım daha kac parti batıracaksın
Neye göre hak verdin, madem hak verdin parti yöneticiliğine niye davet ettin beni, senin yolun bozukki hakda veriyorum)
Aynı şekil bendeBana söylüyor küfür dediği de arada sana kızıyordum o kadar![]()
1 tane alırım afiyet olsun85 kilo gayet ideal alincim sanada tavsiye ediyorum![]()
Sen daha onurluymuşsun şuan daha iyi anladımAynı şekil bende![]()
füze geldi demir kubbeler bozuk galibaSen daha onurluymuşsun şuan daha iyi anladım![]()
Tamirinden anlıyosan hayrına bi el at ya nxxjnxmxmfüze geldi demir kubbeler bozuk galiba
yok tamirci birazdan gelir cevabaTamirinden anlıyosan hayrına bi el at ya nxxjnxmxm
Başkanım iyi dilekler için teşekkür ederiz inşallah bir ay değil bir yıl sonrada soyleyecegizUmarım bu cümleyi 1 ay sonrada söyleyebilirsiniz tolga baskanım basarılar tekrardan.