YETKİ GASPI MI, GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ Mİ? ORDUDAKİ SİYASAL GÖLGELER (6 Kişi İçeride)

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Partiniz yoktu. Siz vardınız ama. Ona bakılırsa milli gençlik de yoktu. Sallamasyon değil aha kanıtlar her şey var. Bozkurt yoktu ama Üyeleri vardı. Üyeleri de saymamı ister misiniz? 😁 Neyse ben sizleri seviyorum özellikle @ErenA ve @Semih. Seviliyorsunuz ❤️
Eyvallah bizde seni seviyoruz da üyeleri say bakalım kim varmış kim yokmuş bilmediğin için söyleyeyim biz o dönem Bütün Bozkurt Harekat olarak oyunu bırakmıştık üyeler dahil.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Ben darbeyi bile kendi oyun başkanıma yaptim benden dolayı ürküleceklerini zannetmiyorum. ordu benim zamanımda bu kadar şehirde değildi.
Can sıkıntısından kendi obmize yaptık alişahcım düzeltelim o kısmı o zaman ob meclis Ordu ne varsa bizimdi eğlence aradık :)

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Eyvallah bizde seni seviyoruz da üyeleri say bakalım kim varmış kim yokmuş bilmediğin için söyleyeyim biz o dönem Bütün Bozkurt Harekat olarak oyunu bırakmıştık üyeler dahil.
Şuan ki parti genel başkan vekiliniz. 47. Dönem darbeciler tarafından adalet bakanı olarak atandı. Herhalde halkın iradesi için bu atama yapıldı. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem Saltanattaydı. Ama sonuçta şimdi bozkurt harekat üyesi. Yani üyeniz :)

Ne ona ne de sizlere bir lafım yok şuan. Hepinizi seviyorum hepiniz kardeşim gibisiniz. Ama geçmişi de unutmamak lazım. Ben hiçbir zaman unutmam çünkü. :D

Semih.

Vatandaş
Şuan ki parti genel başkan vekiliniz. 47. Dönem darbeciler tarafından adalet bakanı olarak atandı. Herhalde halkın iradesi için bu atama yapıldı. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem Saltanattaydı. Ama sonuçta şimdi bozkurt harekat üyesi. Yani üyeniz :)

Ne ona ne de sizlere bir lafım yok şuan. Hepinizi seviyorum hepiniz kardeşim gibisiniz. Ama geçmişi de unutmamak lazım. Ben hiçbir zaman unutmam çünkü. :D
O zaman saltanatta değil Yükselendeydi yine biz yoktuk yani 😀

Semih.

Vatandaş

Ayrıca geçmişte Bozkurt'u hiç bir darbe tarafında göremezsin 😁

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Ayrıca geçmişte Bozkurt'u hiç bir darbe tarafında göremezsin 😁
O esnada Oyunda darbe olduğun da bize istifa edin diye bağırırken Bozkurt Harekat Partisi üyesi olarak benim istifa etmemem 😁 valilikten istifa etmedim bide üstüne Bozkurt Harekat Partisi darbeci oldu 😂😂