Yancıdan başka kelime bilmiyon mu sen bilmiyosan öğretirizSen niye zıpladın yancı kurt. Senin derdin varsa söyle çözelim yoksa ötede bayıl.
Yancıdan başka kelime bilmiyon mu sen bilmiyosan öğretirizSen niye zıpladın yancı kurt. Senin derdin varsa söyle çözelim yoksa ötede bayıl.
Bak yine kaşınıyorsun ben sana dememişmiydim bi daha laf etme diye illa yine mi adam edelim seni ABİ sözü dinle birazRamazan mı biliyon la sen ağzı bozuk aparat.
En büyük yancı sensin oğuzgurt yokmu cerkuday mıydı ne o vasıfsız arkadaşın sen o olmadan sövemezsin şimdiSen niye zıpladın yancı kurt. Senin derdin varsa söyle çözelim yoksa ötede bayıl.
Aha bu gurt da geldi. Gurt sürüyle gezmez tek gezer. Ama rahat ol keyfine bak bu dünya kime kalmış aslana mı kaplana mı kurta mı? Çakal olma yeterKimin ramazanı olup olmadığına sen mi karar veriyorsun vasıfsız
Sen adam ol yeter bi daha görmiyim seni buralardaAha bu gurt da geldi. Gurt sürüyle gezmez tek gezer. Ama rahat ol keyfine bak bu dünya kime kalmış aslana mı kaplana mı kurta mı? Çakal olma yeter
Derdiniz Bozkurt olmuş gidin ilk önce görevinizi yapınSen niye zıpladın yancı kurt. Senin derdin varsa söyle çözelim yoksa ötede bayıl.
Ramazan diyo kafayı resetleyen ilaç mı alıyon haplanıyon mu dumanlanıyon mu yoksa halüsinasyon mı görüyon. Git kime abi çekiyorsan onlara söyle eleman bu lafları.Bak yine kaşınıyorsun ben sana dememişmiydim bi daha laf etme diye illa yine mi adam edelim seni ABİ sözü dinle biraz
Keyfime bakacam bir kaç gün sonra, o zaman görecem seniAha bu gurt da geldi. Gurt sürüyle gezmez tek gezer. Ama rahat ol keyfine bak bu dünya kime kalmış aslana mı kaplana mı kurta mı? Çakal olma yeter
Ramazan mı biliyon la sen ağzı bozuk aparat.
çok geç cevap yazıyorsun biraz seri ol.Ramazan diyo kafayı resetleyen ilaç mı alıyon haplanıyon mu dumanlanıyon mu yoksa halüsinasyon mı görüyon. Git kime abi çekiyorsan onlara söyle eleman bu lafları.
Benim derdim falan değilsin eleman hadi işine.Derdiniz Bozkurt olmuş gidin ilk önce görevinizi yapın
Haplanan sensin her ay bi laf etmeden duramıyon bak yine söylüyorum kuyruk acın neyse söyle çözelim yoksa yine engel atmak zorunda kalırsınRamazan diyo kafayı resetleyen ilaç mı alıyon haplanıyon mu dumanlanıyon mu yoksa halüsinasyon mı görüyon. Git kime abi çekiyorsan onlara söyle eleman bu lafları.
Değilsen yok ol hadiBenim derdim falan değilsin eleman hadi işine.
Bi gör beni bakayımKeyfime bakacam bir kaç gün sonra, o zaman görecem seni![]()
Dişimi karıştırdığım kürdan kadarsın eleman nolur sus artık diye kafayı yedirip deli ettim seni senin acın var çare buluruz gurtHaplanan sensin her ay bi laf etmeden duramıyon bak yine söylüyorum kuyruk acın neyse söyle çözelim yoksa yine engel atmak zorunda kalırsın
ikile hadiDişimi karıştırdığım kürdan kadarsın eleman nolur sus artık diye kafayı yedirip deli ettim seni senin acın var çare buluruz gurt
Klavyeyi ranks ettiriyorsun afferin klavye aslanıDişimi karıştırdığım kürdan kadarsın eleman nolur sus artık diye kafayı yedirip deli ettim seni senin acın var çare buluruz gurt
Sen elma içindeki kurtcuklara bile söz geçiremezsin zırvalamaDeğilsen yok ol hadi