sen kimsin hacı çıkaramadım oyundaki kullanıcı adın neydi?Ne???? ErenA aslında kurt değil mi?
sen kimsin hacı çıkaramadım oyundaki kullanıcı adın neydi?Ne???? ErenA aslında kurt değil mi?
Kaptık çoktanSelam bu formu doldurarak budun üyelik işlemlerini hizlandirabilirsiniz...
Devamını oku...
Velev ki kaybolmadım birader sende bulaşma hadi gitNe anlatıyon kardeş bana bulaşma kaybol
Budun defterini kapatalı çok oldu be ama Gökbudun yaparsanız gelebilirimSelam bu formu doldurarak budun üyelik işlemlerini hizlandirabilirsiniz...
Devamını oku...
işte demedin benim yazdığımı senin yazman lazımdı onursal başkan olarak.Ben bir şey demedim ki![]()
Şizofrensen söyle ona göre muamele yapalım durduk yere bulaşan sensin şimdi kaybolVelev ki kaybolmadım birader sende bulaşma hadi git
Tüm partiyi size devredeyim ereni kovunKaptık çoktan
OğuzGurtsen kimsin hacı çıkaramadım oyundaki kullanıcı adın neydi?
Yakamozun buruk seyrinde yazdım sana bu şarkıyı Meto cevap ver.@Kaan Yüksel yakamoz kim knk Emirhan bişeyler dedi de anlamadım
İş güç knkhee değilmiş ErenA ya tanışıyor muyuz diyince sen selam verince öyle sandım kardozi.
nabıyorsun nasıl gidiyor
Hmmm dusunmeliyiz çünkü pargali ilkcan semih isotcu yok suanBudun defterini kapatalı çok oldu be ama Gökbudun yaparsanız gelebilirim
kolay gelsin kanka allah işini gücünü rast getirsin inşallahİş güç knk
hee tmmOğuzGurt
Sihirbaz mısın dayı sen neyi kaybediyon kalem mi silgi mi? Sende bumerang tayfanın bir neferi miydin hatırlayamadım öyleydin heralde hatırlat bakalım kendini yoksa hadi şimdi sen kaybolŞizofrensen söyle ona göre muamele yapalım durduk yere bulaşan sensin şimdi kaybol
Tamam bize havlayarak bugün ki kotanı doldurdun yeni dönem sana vekillik verecekler sakin olSihirbaz mısın dayı sen neyi kaybediyon kalem mi silgi mi? Sende bumerang tayfanın bir neferi miydin hatırlayamadım öyleydin heralde hatırlat bakalım kendini yoksa hadi şimdi sen kaybol
döneceğini bilsem peşinden koşar mıyım?Yakamozun buruk seyrinde yazdım sana bu şarkıyı Meto cevap ver.
İhanetine üzüldüğüm,Onların yanında oldun söyle Meto seni buna mı zorladılar?döneceğini bilsem peşinden koşar mıyım?
adam balikci acacakken bir anda parti kurmuşYakamozun buruk seyrinde yazdım sana bu şarkıyı Meto cevap ver.
Boşver, bu fazla tiksindiriciİhanetine üzüldüğüm,Onların yanında oldun söyle Meto seni buna mı zorladılar?