Yıkıcı değil yapıcı olun (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi
E

E.A.

Ziyaretçi
Bu işin bir de arka planı var lafım meclise değil muhataplarına sadece. Oyunun kapanmasıyla vs alakalı da bir yorum yapmadım şu an benim kadar eğlence çıkarmaya çalışan da yok:) sadece orda başka burda başka konuşanlar var dertleri de eğlence değil prim like kasmak. Böyle içten pazarlıklı olunca tadı kaçıyor ben de buna müdahale etmeye çalışıyorum
Aaa sadece siz mi ortalığı karıştırabiliyorsunuz 😃 ne oldu başkası karıştırınca hoşunuza mı gitmedi

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bağımsız bir birey olarak Mesut arkadaşımız sizde işin içindeydiniz noldu şimdi yan çızıyorsunuz nedir bu oyunlar demeye getirdi galiba 🙏🙏🌹
Kesinlikle öyle kral. Yoksa eğlenceyse eğleniyorum zaten yorumlarıma bakın benim kadar makaraya vuran da olmadı. Darbenin hangi tarafında olursan ol nerde başladıysan orda ol ve tadını çıkar bu kadar basit. Orda başka burda başka konuşup rol devşirmeye çalışmak bence fazlasıyla itici ve tadını kaçırıyor

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Mesut egonu bir yere bırakıp biraz zevk almaya bakabilirsin.
Oyunu da komutanlar kapatmadı aslında biz kapattık.
Biz de mi rollenmiş oluyoruz?
Ya role play gaming olduğumuzu hatırla ya da uzatmadan seni banlayalım.
Tek ban tehditine de sana yaptık, şaşırtmadın yine
ne roleplay gaming ya? kapımın önünden tanklar geçiyor!

KURT 77

Aktif Üye
Vatandaş
Kesinlikle öyle kral. Yoksa eğlenceyse eğleniyorum zaten yorumlarıma bakın benim kadar makaraya vuran da olmadı. Darbenin hangi tarafında olursan ol nerde başladıysan orda ol ve tadını çıkar bu kadar basit. Orda başka burda başka konuşup rol devşirmeye çalışmak bence fazlasıyla itici ve tadını kaçırıyor
Şurada eğleniyoruz dimi 🌹😀

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Güneş Budun’dan doğacak bir olup demokrasiye güvenen tüm partiler kazanacak darbe hayali kuranlar demokrasinin şefkatli kollarında ağırlanacak ☺️🌹

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Güneş Budun’dan doğacak bir olup demokrasiye güvenen tüm partiler kazanacak darbe hayali kuranlar demokrasinin şefkatli kollarında ağırlanacak ☺️🌹
Üyelerin de haberi yok darbe hayalini kimler kimlerle kurdu🤣🤣 bambaşka bir seviye yemin ederim neyse oyna devamm türk budun darbeyi püskürtüyor hadi bakalımmm

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bizi altın ok mu sandın Mesut şaşırtmıyorsun harbiden şaşırtmıyorsun 😄😄
Böyle bir şey sanamam çünkü altın ok böyle içten hesaplı yalanlı dolanlı iş yapmaz kral verdiği sözü de tutar:) bırak altın ok'un yaptığını yapmaya cesaret etmek siz yanımızda yürümeye bile korktunuz da işi garantiye almak için pusuya çekip bi anda sattınız:) bazı şeyleri konuşmayalım burda bence boşver sen darbe püskürt kral

Kimsəsiz

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Darbe girişimini yapanların karşısındayam çünkü her hangi bir şeyin çözümü için demokrasi olmalıdır yoksa darbe olmamalıdır

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Böyle bir şey sanamam çünkü altın ok böyle içten hesaplı yalanlı dolanlı iş yapmaz kral verdiği sözü de tutar:) bırak altın ok'un yaptığını yapmaya cesaret etmek siz yanımızda yürümeye bile korktunuz da işi garantiye almak için pusuya çekip bi anda sattınız:) bazı şeyleri konuşmayalım burda bence boşver sen darbe püskürt kral
Bizim bizden saklımız bizim bizde ayrımız yok altın ok gibi demokrasiye düşmanlığımız da yok geldik teveccüh gösteren başkanlarımız sayesinde iktidar olduk egosuna yenik düşen ve halkın cebindekilere göz dikenlere de yolu gösterdik zoruna giden silaha sarıldı evet püskürtmeye devam #darbeyehayır 😄

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bizim bizden saklımız bizim bizde ayrımız yok altın ok gibi demokrasiye düşmanlığımız da yok geldik teveccüh gösteren başkanlarımız sayesinde iktidar olduk egosuna yenik düşen ve halkın cebindekilere göz dikenlere de yolu gösterdik zoruna giden silaha sarıldı evet püskürtmeye devam #darbeyehayır 😄
Siz bizim sayemizde iktidar oldunuz bizim teveccüh gösteren başkanlarımız sayesinde:) birbirinize bayağı şeffafmışsınız zetina başkanım aynen hadi darbe püskürt sen:) bi ara nasıl başkan olduğunuzu yönetimine sor da anlatabiliyorsa anlatsın😅

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Siz bizim sayemizde iktidar oldunuz bizim teveccüh gösteren başkanlarımız sayesinde:) birbirinize bayağı şeffafmışsınız zetina başkanım aynen hadi darbe püskürt sen:) bi ara nasıl başkan olduğunuzu yönetimine sor da anlatabiliyorsa anlatsın😅
Biz zaten oluyorduk sen atmasan başkası atacaktı djdfjhf

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Az sözde teveccüh gösterdiğin partiye baksaydın keşke yöneticilerinden birisiyle konuşuyorsun çünkü şu an 😄