E
HdjdjdjdjsjdndnsnsjsDarisi ovipin basina
Bu hatalar kücük partilerde oluyo genelde. Biz 8 aydır buralardayızDarisi ovipin basina
Hmm yani ittifakinizdaki kucuk partilerde bu sorunu yasar diyorsunBu hatalar kücük partilerde oluyo genelde. Biz 8 aydır buralardayız
Gelelim 3 gunde 6. Siraya yerlestik bence siz kendinize bakin uye sayisi olarak yakiniz canım arkadaşımBu hatalar kücük partilerde oluyo genelde. Biz 8 aydır buralardayız
Logosunun gölgesinde mangal bile yaparsın bizim ittifakımızdaki partilerinHmm yani ittifakinizdaki kucuk partilerde bu sorunu yasar diyorsun
Büyüyn gelişin kardeşim benim bizede sağlan rakip lazımGelelim 3 gunde 6. Siraya yerlestik bence siz kendinize bakin uye sayisi olarak yakiniz canım arkadaşım
Onlar benim gölgemde suanLogosunun gölgesinde mangal bile yaparsın bizim ittifakımızdaki partilerin
TmOnlar benim gölgemde suan
Bak bu yaklasimini sevdim ebedi dostluk ezeli rakipBüyüyn gelişin kardeşim benim bizede sağlan rakip lazım
Ilk kuruduğunuzda sizi desteklemek istediğimi de belirtmiştim hatirliyorsanHiç unutmam @E M İ R H A N kurulduğumuz ilk ay 10 kişi ile birinci bitirmiştik ilk ayımızı
#AsilTürkçokyaşa
Sağol vaar ol bugünlere emekle geldik böyle de gideriz inşallahIlk kuruduğunuzda sizi desteklemek istediğimi de belirtmiştim hatirliyorsan
Sağol vaar ol bugünlere emekle geldik böyle de gideriz inşallah
#çokyaşadirilişitifakı
Sağol vaar ol bugünlere emekle geldik böyle de gideriz inşallah
#çokyaşadirilişitifakı
Bizimde başımıza gelmşti bu qwmqksnwnsknsdnHocam suna bir bakarmisiniz 1 saatte 50 uye eksik gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 17375
@BaşkanOnline