E
HdjdjdjdjsjdndnsnsjsDarisi ovipin basina![]()
Bu hatalar kücük partilerde oluyo genelde. Biz 8 aydır buralardayızDarisi ovipin basina![]()
Hmm yani ittifakinizdaki kucuk partilerde bu sorunu yasar diyorsunBu hatalar kücük partilerde oluyo genelde. Biz 8 aydır buralardayız![]()
Gelelim 3 gunde 6. Siraya yerlestik bence siz kendinize bakinBu hatalar kücük partilerde oluyo genelde. Biz 8 aydır buralardayız![]()
Logosunun gölgesinde mangal bile yaparsın bizim ittifakımızdaki partilerinHmm yani ittifakinizdaki kucuk partilerde bu sorunu yasar diyorsun![]()
Büyüyn gelişin kardeşim benim bizede sağlan rakip lazımGelelim 3 gunde 6. Siraya yerlestik bence siz kendinize bakinuye sayisi olarak yakiniz canım arkadaşım
Onlar benim gölgemde suanLogosunun gölgesinde mangal bile yaparsın bizim ittifakımızdaki partilerin![]()
TmOnlar benim gölgemde suan![]()
Bak bu yaklasimini sevdim ebedi dostluk ezeli rakipBüyüyn gelişin kardeşim benim bizede sağlan rakip lazım
Ilk kuruduğunuzda sizi desteklemek istediğimi de belirtmiştim hatirliyorsanHiç unutmam @E M İ R H A N kurulduğumuz ilk ay 10 kişi ile birinci bitirmiştik ilk ayımızı
#AsilTürkçokyaşa
Sağol vaar ol bugünlere emekle geldik böyle de gideriz inşallahIlk kuruduğunuzda sizi desteklemek istediğimi de belirtmiştim hatirliyorsan
Sağol vaar ol bugünlere emekle geldik böyle de gideriz inşallah
#çokyaşadirilişitifakı
Sağol vaar ol bugünlere emekle geldik böyle de gideriz inşallah
#çokyaşadirilişitifakı
Bizimde başımıza gelmşti bu qwmqksnwnsknsdnHocam suna bir bakarmisiniz 1 saatte 50 uye eksik gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 17375
@BaşkanOnline