Bak kumar varsa bende varımAltın Ok'a gel. Yükselen de kumar falan oynatmıyorlar yasaklamış sevim. Orası mahmut efendi tarikatı gibi şuan.

Bak kumar varsa bende varımAltın Ok'a gel. Yükselen de kumar falan oynatmıyorlar yasaklamış sevim. Orası mahmut efendi tarikatı gibi şuan.
Kop gel , kumarın kralı bizde. Ayrıca hergün 3 5 üye dolandırmada garantiBak kumar varsa bende varım![]()
Beni çok dolandırıdılar paramı alamadım daha abiKop gel , kumarın kralı bizde. Ayrıca hergün 3 5 üye dolandırmada garanti
Fırat'ım ben sana dedim bak inanma herkese dolandırıcı bunlar diye. Bana gelseydin ben az dolandırırdımBeni çok dolandırıdılar paramı alamadım daha abi![]()
Kaçak Çay vaat Etiler dayanamadım verdim parayı abiFırat'ım ben sana dedim bak inanma herkese dolandırıcı bunlar diye. Bana gelseydin ben az dolandırırdım
@Fatih Tutuk kadir abi daha az dolandırıyormuş artık onunlayım güle güle abem
Ben köprüden geçmedim ki selam verdim sadece vesselam çok büyüksün selam verdim borçlu oldumGitmeden şu benden kiraladığın köprünün parasını öde de öyle git
Ben köprüden geçmedim ki selam verdim sadece vesselam çok büyüksün selam verdim borçlu oldum
Vermeseydin kardeşim beni ilgilendirmez, neyse başka yollarla tahsil ederiz![]()
Aç kapıyı kadir geliyorumKop gel , kumarın kralı bizde. Ayrıca hergün 3 5 üye dolandırmada garanti
Bi bize gelmedin kırıldımAç kapıyı kadir geliyorum![]()
Pargalı naberAç kapıyı kadir geliyorum![]()
Birlikte daha güçlüyüzEkli dosyayı görüntüle 22855
Yükselen Gençlik Partisi Geri Dönüyor!
Bu defa yalnız değiliz…
Yüce Türk Partisi’nden değerli dostlarımızla omuz omuza, aynı yolda, aynı hedefte buluştuk.
Yeni enerji, yeni dinamizm, yeni strateji ile hak ettiğimiz yeri ve emeklerimizi geri almak için yeniden sahnedeyiz!
Bugün, ailemizi tamamlamak için sizlere sesleniyoruz:
Geri dönün!
Yuvaya dönün!
Birlikte güçlenelim!
Çünkü Yükselen Gençlik Partisi, sizinle yeniden oyuna yön verecek.
Gelin, kaldığımız yerden daha güçlü devam edelim.
Birlikte çıktığımız bu yolda, geleceği birlikte inşa edeceğiz!
Size geldim aslında Sevim hanımBi bize gelmedin kırıldım