Olayı bire bir bildiğim için diyorum sanaFikir mi ? Sen olayı öğrenip öyle gel Ecem Ablam Anladı olayı o bana yeter.
Olayı bire bir bildiğim için diyorum sanaFikir mi ? Sen olayı öğrenip öyle gel Ecem Ablam Anladı olayı o bana yeter.
Bi daha oku istersen, hiç senin adını geçirdim mi? Sen Kendi Topuğuna Sıktın Sayın devriyem. Ecem ablayla kavga edip partiden ayrıldığında, Seni ilk geri çağıran kimdi? Bakanlık Adaylığında beni destekleyeceğini söylemene rağmen Bakan Abuzeyt olsun diye diretmiştim. Bu mesajına kadar hâla çok değer verdiğim insanlar arasındaydın. Yazık olduTamam amirim amacını bu kadar belli etme istersen senin kadar düşmem aslında neyse seninle tartışmayacağım benimde ne hikmetse en beklemediğim kişilerde sen vardım oysa ilk sövenler arasına girmişsin küçülmüşsün amirim
Değer verdiklerine ondan sövüyorsun dimi kavga edip niyetine ulaşmak istiyorsun ama başaramayacaksın ozi sana o şansı vermeyecektir uğraşma bence bakanlığa gelince orda biliyorsun ki sen beni istedin ben seni istedim konu bakanlıkla ne alakası var bilmiyorum ve işin en acı olayı bilmeden atlamanBi daha oku istersen, hiç senin adını geçirdim mi? Sen Kendi Topuğuna Sıktın Sayın devriyem. Ecem ablayla kavga edip partiden ayrıldığında, Seni ilk geri çağıran kimdi? Bakanlık Adaylığında beni destekleyeceğini söylemene rağmen Bakan Abuzeyt olsun diye diretmiştim. Bu mesajına kadar hâla çok değer verdiğim insanlar arasındaydın. Yazık oldu
Ablacım sizde biraz sığlık varmı. Ya birinizin ak dediğine diğeriniz b*k diyorsunuz salın ya beni.Ben diriliş ittifakına bu gün bir açıklama yaptım ve bir takım ssler attım size sorum şu ki bana ben eski üyeyim çevrem var bana konuşulanlar geliyor demiştiniz (ki ben ittifaktan birinin size konuşulanları aktardığını düşünmüyorum) yani blöf yapmıştınız madem böyle eminsiniz bizim diriliş ittifakı olarak tam gaz çalışmalara, atamalara devam ettiğimiz size iletilmedi de mi kovulma muhabbeti yapıyorsunuz? Kimin dediği çelişiyor sormak istiyorum
Amirim doğruları da şaşırdın galiba benim o dönem kavga ettiğim daha doğrusu kavga demiyelim tartıştığım şahıs Oğuzhan idi lütfen doğruları konuşalımBi daha oku istersen, hiç senin adını geçirdim mi? Sen Kendi Topuğuna Sıktın Sayın devriyem. Ecem ablayla kavga edip partiden ayrıldığında, Seni ilk geri çağıran kimdi? Bakanlık Adaylığında beni destekleyeceğini söylemene rağmen Bakan Abuzeyt olsun diye diretmiştim. Bu mesajına kadar hâla çok değer verdiğim insanlar arasındaydın. Yazık oldu
Kavga Etmenin Aksine Daha Önceden Yapılmış ve Hâla yapılmaya devam eden Suçlamalara cevap verdim. Kavga Etmek istesem zaten beni böyle sakin tutamazdınız. Değer Verdiklerim Bu gün bana ve Aileme kılıç çekiyorsa bende onlara sevgimi veremem. Zamaninda en büyük ihaneti, en değer verdiklerim yapti. Hadi İyi AkşamlarDeğer verdiklerine ondan sövüyorsun dimi kavga edip niyetine ulaşmak istiyorsun ama başaramayacaksın ozi sana o şansı vermeyecektir uğraşma bence bakanlığa gelince orda biliyorsun ki sen beni istedin ben seni istedim konu bakanlıkla ne alakası var bilmiyorum ve işin en acı olayı bilmeden atlaman
Bakış Açın Çok yanlış, burada kiminle kavga ettiğin değil, en zor zamaninda ilk kimin yanına koştuğu önemliydi.Amirim doğruları da şaşırdın galiba benim o dönem kavga ettiğim daha doğrusu kavga demiyelim tartıştığım şahıs Oğuzhan idi lütfen doğruları konuşalım
Aynen dostum aziz sen fersah abi ve 2-3 kişi daha zamanında oğuzhanı devirme planı yapmıştınız ve Şuan aileme kılıç çekiliyor diyorsun kılıç çeken sizsiniz biz değil çekecekseniz de mertçe dürüstçe gelin lütfenKavga Etmenin Aksine Daha Önceden Yapılmış ve Hâla yapılmaya devam eden Suçlamalara cevap verdim. Kavga Etmek istesem zaten beni böyle sakin tutamazdınız. Değer Verdiklerim Bu gün bana ve Aileme kılıç çekiyorsa bende onlara sevgimi veremem. Zamaninda en büyük ihaneti, en değer verdiklerim yapti. Hadi İyi Akşamlar
Ben sana bu konuda haksızmısın dedim doğrudur çağırmışsın Eywlh konuyu buraya sen çekiyorsunBakış Açın Çok yanlış, burada kiminle kavga ettiğin değil, en zor zamaninda ilk kimin yanına koştuğu önemliydi.
Umut sen de abartma kendini umutSonradan Gelip mi? Burak Uysal sen egitimde başkan bile değilken, senin ecem ablanı biz Ob yaptık. Ayrıca Fersah abi mevzusunda ben oyunda banli olduğum için max 2 hafta fersah abiyle durdum. Ayrıca Osmanlı Kurtuluş ve Gençliğin Sesi Birleştiğinde daha yükselen gençlik ismi bilinmezken ben o partide yöneticiydim
O olay öncelikle öyle değildi. Bunu sende biliyorsun ayrica o konuyu biz 14/07/2022'de çözdük "Oziii: Yok kardeşim. Sen var ol.Sen benim has kardeşimsin" diyerek affetmişti beni. O olayda da İktidar Olduktan sonra ilk 5'e giremedegimiz icin bi sinirlenme olmuştu. Hiç bir şey yapmayıp plani oğuzhan abiye anlatmıştık zaten. Hepsi bildiğin şeyler ama istersen sslerimde mevcutAynen dostum aziz sen fersah abi ve 2-3 kişi daha zamanında oğuzhanı devirme planı yapmıştınız ve Şuan aileme kılıç çekiliyor diyorsun kılıç çeken sizsiniz biz değil çekecekseniz de mertçe dürüstçe gelin lütfen
Bi Mesut Abim eksikti o da tam oldu. Abi senin defterleride açmayalım istersenUmut sen de abartma kendini umut
Sonuçta niyet önemli umut niyet ettin mi ve Şuan bile amacın için savaşıyorsun helal olsun zaman amacına ulaşmak için pes etmiyorsun tebrik ediyorum iyi akşamlar sana daha diyeceklerim yokO olay öncelikle öyle değildi. Bunu sende biliyorsun ayrica o konuyu biz 14/07/2022'de çözdük "Oziii: Yok kardeşim. Sen var ol.Sen benim has kardeşimsin" diyerek affetmişti beni. O olayda da İktidar Olduktan sonra ilk 5'e giremedegimiz icin bi sinirlenme olmuştu. Hiç bir şey yapmayıp plani oğuzhan abiye anlatmıştık zaten. Hepsi bildiğin şeyler ama istersen sslerimde mevcut
Neydi Genç Nesilin sesi miydi 2 kişiyken ittifak için benimle görüşmeye gelen sen degilmiydin? Mesut yada pardon __Emple yada DerebeyiBi Mesut Abim eksikti o da tam oldu. Abi senin defterleride açmayalım istersen
Gözün kör olmuş senin Abuzeyt Başkanım Zamanında Sana Asker Adam Vatanini bırakır mı diye sormuştum. Sende bırakmaz demiştin. Bu gün farklı şeyler olmuş. Hâla Vatanin gibi gördüğün aileni bırakacağını düşünmüyorum. Cihan abinin sana bana emanet ettiği partiye birilerinin dolduruşuna gelip savaş açmak sana yakışmıyor. Benim saygım sana hâla sonsuz. İyi AkşamlarSonuçta niyet önemli umut niyet ettin mi ve Şuan bile amacın için savaşıyorsun helal olsun zaman amacına ulaşmak için pes etmiyorsun tebrik ediyorum iyi akşamlar sana daha diyeceklerim yok
Yav bı bilgiyide doğru öğren şimal benim sadece arkadaşım hala azizle dostluğumu sorguluyon aziz konu içinde bile değilken neyse sanada daha fazla cevap verecek boş vaktim yokAyrıca özel hayata pek girmek istemem ama sen dostlarını yani azizi beni berkayı şimay için satmış birisin. Peki Şimal'in onun hakkındaki düşüncelerinden haberi varmı?
Buraaaaaak kandırma kendini sende biliyorsun. Özel hayatını açmak istemiyorum.Yav bı bilgiyide doğru öğren şimal benim sadece arkadaşım hala azizle dostluğumu sorguluyon aziz konu içinde bile değilken neyse sanada daha fazla cevap verecek boş vaktim yok
Kendimi kandırmıyorum kızın adını konuda bile yokken geçirmeyi bırak eskiden yaşanan bı olayı sanki hala devam ediyormuş gibi lanse etmen saçmaBuraaaaaak kandırma kendini sende biliyorsun. Özel hayatını açmak istemiyorum.
Ben dün olan olayları size sordum evet ve dünde bilgim dahilinde olmayan kısmı açıklamamda söyledim sizde evet bu olaylar ve konuşmalar böyle geçti diye beni onayladınız . Oğuzhana tapıyorsan demişsiniz oğuzhan ve bütün partililer biliyor ki onu en çok eleştirenlerden biri de benim ki size de dediğim gibi bana yalan söyleseydi çıkıp giderdim. Grupta size selam söyledim evet çünkü mağdur rolü yaptığınızı düşünüyorum telegramını bilgisayardan açıp konuşmaları resim çekip size atan ajanınızla size bir ileti yollamak istedim. Onurunuzla çıkıp gittiğinizi istifa edeceğinizi söylemiştiniz o onur parti içinde konuşulanları takip ettirirken nerdeydi?Ablacım sizde biraz sığlık varmı. Ya birinizin ak dediğine diğeriniz b*k diyorsunuz salın ya beni.
Biriniz özelime gelip oğuzhan partiye yapıştı bırakmıyor.
Oğuzhan gurupta insanları kandırıyor diyor biriniz gelip burda bana sallıyor. Madem bu kadar bilgiliydin her konuda bilgin vardı ne halt etmeye gelip bana lütfen bana herşeyi anlatın ben herşeyi bilmek istiyorum dedin. Şuan oğuzhana tapıyorsan neden dün oğuzhandan şüphe edipde dakikalarca telefondan arayıp benimle konuştun.
Bak ablası 3 günlük oyuncusun seninle saygı çerçevesinde konuştum.
Ne diye buraya gelip çirkinleşiyorsunuz. Gruptan bana selam söylemiş. Çok merak ediyorum doğruluğa dürüstlüğe önem veren bayan. Grupta bel altı küfürler analara bacılara sövmelere nasıl göz yumdun. Ozaman ahlakını okuldamı unutmuştun yoksa sende bunlar gibi küfürbazmısın
Son olarak Banane sizin diriliş ittifağında olmanızdan. Ben diriliş ittifağında değilim bunu biliyorsunuz değilmi.
Sizi atmıyorlarsa buda onların kendi sorunu. Üstelik siz hangi yüzle burada yazıyorsunuz ya diriliş ittifağından coşkun abi sizi rezil rüsva etti hala arlanma yok.
Artık gerçekten 3 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatıyorum size. Ben oğuzhanın beni hain ilan edip kendisinin bi haltlar karıştıracağını ortaya çıkardım gerisi beni zaten ırgalamaz.
Burak kızın ismini kullanan sensin iyimisin gardaşımKendimi kandırmıyorum kızın adını konuda bile yokken geçirmeyi bırak eskiden yaşanan bı olayı sanki hala devam ediyormuş gibi lanse etmen saçma