YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ KURUCU ÜYELERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA: (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abuzeyt

Üye
Vatandaş
Ben dün olan olayları size sordum evet ve dünde bilgim dahilinde olmayan kısmı açıklamamda söyledim sizde evet bu olaylar ve konuşmalar böyle geçti diye beni onayladınız . Oğuzhana tapıyorsan demişsiniz oğuzhan ve bütün partililer biliyor ki onu en çok eleştirenlerden biri de benim ki size de dediğim gibi bana yalan söyleseydi çıkıp giderdim. Grupta size selam söyledim evet çünkü mağdur rolü yaptığınızı düşünüyorum telegramını bilgisayardan açıp konuşmaları resim çekip size atan ajanınızla size bir ileti yollamak istedim. Onurunuzla çıkıp gittiğinizi istifa edeceğinizi söylemiştiniz o onur parti içinde konuşulanları takip ettirirken nerdeydi?
Bana abuzeyt ve fersahı tanımıyorum parti grubunuzda geçen konuşmaları okumadım demiştiniz görüyorum ki yokken bile okuyorsunuz varken ve Oğuzhan aleyhinde sözde delil toplarken okumamanız ne derece inanılır?

Benimle başta nazik konuşan tarafına çekmeye çalışan sizin şimdi bana ahlakını okulda mı unuttun ya da küfürbaz mısın diyerek bu kadar küçülmesine üzüldüm açıkçası

Size ittifakımızdansınız demedim size bana çevrem geniş konuşmalar geliyor diyen sizsiniz buna ithafen madem kulağınıza geliyor (ki blöf yaptığınızı düşünüyorum) size iletilmedi mi bu ne yaman çelişki dedim.

Son olarak madem Oğuzhanın sizi hain ilan edip bir işler karıştığacağını düşündünüz ve konuşmaları ss aldınız plan yaptınız neden son günlere kadar ortada birşey yokmuş gibi muhabbet edip aday çıkacağınız ittifaka dair ifadelerde küfürlü sözlerde bulundunuz , ben küfür etmeyi tastik etmedim hiçbir yerde , peki siz neden bu kadar karşıysanız küfürlü ifadelere başvurdunuz ?

Ben dün olan olayları size sordum evet ve dünde bilgim dahilinde olmayan kısmı açıklamamda söyledim sizde evet bu olaylar ve konuşmalar böyle geçti diye beni onayladınız . Oğuzhana tapıyorsan demişsiniz oğuzhan ve bütün partililer biliyor ki onu en çok eleştirenlerden biri de benim ki size de dediğim gibi bana yalan söyleseydi çıkıp giderdim. Grupta size selam söyledim evet çünkü mağdur rolü yaptığınızı düşünüyorum telegramını bilgisayardan açıp konuşmaları resim çekip size atan ajanınızla size bir ileti yollamak istedim. Onurunuzla çıkıp gittiğinizi istifa edeceğinizi söylemiştiniz o onur parti içinde konuşulanları takip ettirirken nerdeydi?
Bana abuzeyt ve fersahı tanımıyorum parti grubunuzda geçen konuşmaları okumadım demiştiniz görüyorum ki yokken bile okuyorsunuz varken ve Oğuzhan aleyhinde sözde delil toplarken okumamanız ne derece inanılır?

Benimle başta nazik konuşan tarafına çekmeye çalışan sizin şimdi bana ahlakını okulda mı unuttun ya da küfürbaz mısın diyerek bu kadar küçülmesine üzüldüm açıkçası

Size ittifakımızdansınız demedim size bana çevrem geniş konuşmalar geliyor diyen sizsiniz buna ithafen madem kulağınıza geliyor (ki blöf yaptığınızı düşünüyorum) size iletilmedi mi bu ne yaman çelişki dedim.

Son olarak madem Oğuzhanın sizi hain ilan edip bir işler karıştığacağını düşündünüz ve konuşmaları ss aldınız plan yaptınız neden son günlere kadar ortada birşey yokmuş gibi muhabbet edip aday çıkacağınız ittifaka dair ifadelerde küfürlü sözlerde bulundunuz , ben küfür etmeyi tastik etmedim hiçbir yerde , peki siz neden bu kadar karşıysanız küfürlü ifadelere başvurdunuz ?
Peki Sevim Ekrem tanımadığını söylemiş doğrudur tanımıyordu bizi haklı olarak ya sen peki beni ne kadar tanıyorsun da kalkıp arkamdan Ekrem’e öneride bulunuyorsun abuzeyt dikkat et partine çökecekler benim olan partiye nasıl çökeceğim onunda bir öğretmen olarak söylersin sen tanımadığın insanlar hakkında konuşup öneri veren bir insan mısın ?

Umutkdf16

Yükselen Gençlik Kurucu Üyesi
Vatandaş
Umut hadi abinin yanına git yalanlarını inanmaya devam et belki yeni yalanlar bulmuştur az daha gazlar belki sizi sonra oyunu sildirtir 5 gün sonra geri döner sizde alkış tutarsınız😃
Aç Gözünü artık usi aç. Çok kullanıldın farkına var artık. Ayrıca Bu Mesajların Oğuzhan Ülkerle hiç alakası yok. Ben burada Oğuzhan Ülkeri değil Yükselen Gençliği savunuyorum. Hiç kimse Yükselen Gençlikten büyük değildir Burak. Yarın Ozi olmaz ama Yükselen Gençlik olur.

Burak Uysal 35

🐺
Vatandaş
Aç Gözünü artık usi aç. Çok kullanıldın farkına var artık. Ayrıca Bu Mesajların Oğuzhan Ülkerle hiç alakası yok. Ben burada Oğuzhan Ülkeri değil Yükselen Gençliği savunuyorum. Hiç kimse Yükselen Gençlikten büyük değildir Burak. Yarın Ozi olmaz ama Yükselen Gençlik olur.
Ben yükselen gençliğe laf demiyom farkındaysan bütün laflarım oziye söylüyom

Umutkdf16

Yükselen Gençlik Kurucu Üyesi
Vatandaş
Ben yükselen gençliğe laf demiyom farkındaysan bütün laflarım oziye söylüyom
Hadi İyi Geceler Burak umutsuz vakasın. Sana eski bir dost tavsiyesi gözünü Aç. Bunu Sana 2. Defa diyorum. Hatırlarsan 1-2 ay önce seninle wpden uzun uzadiya konuşmuştuk. O zamanda aynılarını söylüyordum...

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Peki Sevim Ekrem tanımadığını söylemiş doğrudur tanımıyordu bizi haklı olarak ya sen peki beni ne kadar tanıyorsun da kalkıp arkamdan Ekrem’e öneride bulunuyorsun abuzeyt dikkat et partine çökecekler benim olan partiye nasıl çökeceğim onunda bir öğretmen olarak söylersin sen tanımadığın insanlar hakkında konuşup öneri veren bir insan mısın ?
Benim mesleğimi dile getirme amacınız nedir ?
Ekrem başkanın sizi tanımadığını söyledi evet mesajlarımızda duruyor ve o da sizde tastiklemiş oldunuz tanışmadığınızı sağolun elime iyi laf verdiniz
Peki bunu Emre başkan ve Oğuzhan başkan ile konuşmanızda biz ekrem başkan ile seçim bitiminde konuştuk diye anlatmışsınız. Hani ekrem başkan ile tanışmıyordunuz gelip bana öğretmen olarak söylersin demeden önce kime ne anlattığınızı tarttın

Evet bu iki arkadaş sözde kurulan yeni partiye geldiğinde tanışmıştı ikisininde kanıtlı beyanı var peki o zaman neden gerçeği yani seçimden sonra konuştuğunuzu sakladılar?

Peki sözleriniz neden çelişkili?

Önce ittifaktan bana haber geliyor dedi Ekrem bey sonra gelmiyormuş ki ittifakta konuşulanlardan bi haber açıklama yaptı
şimdi de tanışmıyorduk dediği kişiyle seçim sonrası dönemde konuştuklarını abuzeyt başkan söyledi

Ona buna laf atmadan kendinize bakmanızı öneririm partimin iç meselelerini de benim öğretmenliğimi de konuşmak sizin haddiniz değil.

Burak Uysal 35

🐺
Vatandaş
Hadi İyi Geceler Burak umutsuz vakasın. Sana eski bir dost tavsiyesi gözünü Aç. Bunu Sana 2. Defa diyorum. Hatırlarsan 1-2 ay önce seninle wpden uzun uzadiya konuşmuştuk. O zamanda aynılarını söylüyordum...
Ben doğru yoldayım fersah abimin izinde yola devam Oğuzhan ülker benim için bitmiştir yola çıktılarını yolda bulduğu insanlara değişen biriyle benim işim olmaz

Heyhey

Yeni Üye
Vatandaş
@Sevim AYDIN peki yaptığınız montaj videolarda oğuzhanin Sinan'ın arkasına geçip uygunsuz hareket yaptığı videoyu begenmen bir öğretmene değil bir bayana yakışırmi

Heyhey

Yeni Üye
Vatandaş
Sonradan Gelip mi? Burak Uysal sen egitimde başkan bile değilken, senin ecem ablanı biz Ob yaptık. Ayrıca Fersah abi mevzusunda ben oyunda banli olduğum için max 2 hafta fersah abiyle durdum. Ayrıca Osmanlı Kurtuluş ve Gençliğin Sesi Birleştiğinde daha yükselen gençlik ismi bilinmezken ben o partide yöneticiydim
Umut milletin anasına bacısına küfür edip kaç defa burda özür diledin

İkoncan Selin

Üye
Vatandaş
Öncelikle merhaba ,

Bu konuda tarafımın adı geçtiği için bu açıklamayı yapıyorum
Sabah saatlerinde Ekrem başkanın ataması sonrası mv koltuğuna ben geçeceğim için ona yazmıştım ve meclis başkanına iletmemi söylemişti bu konuşma aramızda geçti ve ben öğretmen olduğum için okula gittim gün içerisinde hainlik muhabbeti dönünce de ona yazdım olanları sordum ve sesli olarak konuştum ki bu olayı ittifakta da anlattım gözden kaçan şey şu ki siz bir deneme sürecinde olduğunuzu varsayarsak parti sekreteri olarak bilip bilmediğimi sorgulamışsız şöyle ki bu gün size de bahsettiğim üzere yoğundum ve sesli sohbette dönen bu konuya hakim olamadım . Oğuzhan başkanımın bize ben ekreme güveniyorum dediğini bizim olumlu bakmadığımızı da söyledim ve dediğim gibi söz ağızdan bir defa çıkar size de dedim Oğuzhan başkanımla konuşacağım ve bana yalan söylediyse partiden çıkacağım halen lafımında arkasındayım eksik kısım şu ki siz benim lafıma itimat edebilirsiniz sizine yalan konuşmadım sadece seslide dönen muhabbetten haberim yoktu ki olsaydı da size neden bu olaylar oldu demezdim test edilişinizi uzaktan izlerdim ki size açıkça her konuyu sordum sizde söylediniz ecemi neden kabul ettiniz dedim Oğuzhan'a inat dediniz , ittifakta dönen muhabbetten haberiniz nasıl oldu dedim ben yeni üye değilim çevrem var bana konuşulanlar geliyor dediniz, ben bunları inkar etmedim etmemde yalan muhabbeti de şu ki eğer seslide olup test muhabbetini bilseydim zaten bu konuşma geçmezdi, yönetimden arkadaşların benim bunu bildiğimi düşünüp yorum yapması da gayet doğal çünkü benden gizlenmiyor ama olmadığım bir konudan yargılanmam ve eleştiri oklarını bana yöneltmeniz ne derece doğru? Sizden sonra Oğuzhan başkanı aramadığımı mı düşünüyorsunuz elbette aradım sordum sonra bana deneme olayını anlattı ama sizinle konuşmuştuk ve ondan sonra sizinle konuşmadık çünkü süreci öğrendim ve olanları izlemek istedim . Ve ek olarak ben size abuzeyt ile fersah mevzusunu konuştum fikrimi ve almanız gereken tedbiri söyledim sözlerime itimat ederseniz ne mutlu size dediğim herşeyinde arkasındayım bir insan olarak sizinle ne konuştuysam da samimiydim peki siz bu olayların ve konuşmaların böyle olduğuna dair evet böyle oldu diye dürüstlük gösterir misiniz?
Okuyan özet geçebilir mi 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...