YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ YÖNETİMİNDEN KAMUOYUNA DUYURU (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ YÖNETİMİNDEN KAMUOYUNA DUYURU

Son günlerde bazı üyelerin, ittifakın zaten sona erdiğini iddia ederek yaşanan olayları hafife aldığını ve gerçekleri çarpıttığını üzülerek görmekteyiz. Bu kişilerin, ailelerine yönelik bir hakaretle karşılaşmadıkları için rahat bir şekilde konuşmaları, meselenin ciddiyetini göz ardı etmelerine neden olmaktadır.

Öncelikle, Yükselen Gençlik Partisi olarak daha önce oyun yönetimine başvurarak Samet Ünal’ın yasaklı oyuncu ilan edilmesini talep ettiğimizi açıkça belirtmek isteriz. Ancak, oyun yönetimi bu talebimizi reddetmiştir. Buna rağmen, ittifak içindeki bazı kişiler bu gerçeği saptırarak, “Siz zamanında Samet Ünal’ı istemeyen oyuncu ilan etmediniz” şeklinde asılsız iddialarda bulunmakta ve Ali adlı şahsı haksız bir şekilde aftan yararlandırmaya çalışmaktadır.

Dün bu konuyu forumda tartışırken, karşı ittifakların Samet Ünal’ın banlanmasını bizimle birlikte oyun yönetimine bildirdiği açıkça görülmüştür. Ancak, ne yazık ki kendi ittifakımızdaki bazı kişiler hâlâ bize cephe alarak “Samet bunu dedi, Ali neden banlandı?” gibi bir savunma içine girmiştir. Bu durum, olayın ciddiyetinin yeterince kavranmadığını ve meseleyi kişisel çıkarlar doğrultusunda çarpıtmaya çalıştıklarını göstermektedir.

Daha da vahimi, oyun başkanı olarak seçilmesinde büyük emeğimiz olan bir kişinin, beceriksiz ve amatör bir şekilde kendi başına bir af kararı almasıdır. Kendisini bir lütuf gibi gören bu şahıs, aldığı kararla oyunun yönetim mekanizmasına zarar vermektedir.

Öte yandan, Amatör Şube Başkanı Sinan Sevim, partimizdeki insanlara asılsız iddialar yönelterek, “Altınok ile yakınlaşıyorlar, sizin arkanızdan iş çeviriyorlar” gibi ithamlarda bulunmuştur. Bu tür yakışıksız ve iftira dolu söylemler, kendisinin nasıl bir zihniyet içinde olduğunu açıkça göstermektedir. Kendisine öncelikle Rabbimizden şeref, haysiyet ve namus diliyoruz.

Son olarak, bu süreçte konuyu saptırarak “O da küfür etmişti, istenmeyen oyuncu ilan edilmemişti” gibi bahanelerle küfür eden bir kişiyi aklamaya çalışanlara karşı dik durulması gerektiğini vurgulamak istiyoruz. Yükselen Gençlik Partisi olarak, hiçbir şekilde ailevi değerlere hakaret edenleri affetmeyeceğimizi ve bu tarz kişilere karşı her zaman duruşumuzu koruyacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz.

Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Karşında çocuk varmış gibi anlatmış ama ancak çocuk olan inanır. Samet'in yaptığı da Ali'nin yaptığı da şuuru yerinde olan bir insan için kabul görmeyecek hareketlerdir. Ben Samet Ünal ile ilgili paylaşımı yapıp kadirlerle forumda atıştığım gün bir tek @SILA başkan benimle birlikte forumla mücadele verdi siz neredeydiniz?

Bana evet Sevim Samette Alide yanlış bu işin A Partisi B Partisi yok Ali yasaklandıysa Samet de yasaklanmalı deyip bana destek olup Samet yasaklansın diye çaba vermek yerine gidip Ali'ye affedip bir de gelmiş dost mu düşman mı belli değil diyorsun. Rakibim olmasına rağmen bana destek veren Altınok partisi önceki davranışında yanlış olabilir ama bu davranışında doğruydu destek oldular teşekkür ettim aynı şeyi senden de bekledim ama yapmadın evet Ali yanlış yapmış yasaklansın evet Samet yanlış yapmış bunu zaten biliyorduk o da yasaklanmalıdır demeliydin gerçek bir lider bunu yapardı kendi partisinden bir kişi bunu yazdıysa bizzat kendi ceza verirdi tutup yok işte onlarınki yasaklanmadı bizimki yasaklandı bizimki neden yasaklandı diye affetmezdi. Savunman kabahatinden daha büyük aynı ittifakta olmamıza rağmen yaptığın savunma nasıl bu olur. Sen kendine liderim deme açıkça lider olan insan doğrunun yanında olup yanlışın karşısında durandır. Sen ise yanlışın karşısında dururken rakip parti de orada mı diye bakıyorsun rakip partinin nerede olduğunun kimi cezalandırdığının bir önemi yok önemli olan cezalanan insanın cezayı hak edip hak etmediğidir. Samet de cezalanmalıydı Ali de cezalanmalıydı net olarak olması gereken buydu. Bildirmemize rağmen kabul edilmedi. Sen olması gerekeni yaptırmak için değil olması gerekenden bir tanesi olduğu ve senden olduğu için nasıl olur diye affeden tarafsın. Bir de şimdi gelip karşı taraf ile yakınlaştılar bunu bilerek yaptılar deyip kendi yaptığına kılıf arıyorsun buradan tüm rakiplerime sesleniyorum yükselen hanginizle ittifak için konuştu veya bir destek talebinde bulunup bir anlaşma yaptı. Olmayan şeyleri gelip beni üyelerime olmuş gibi anlatıp yalandan kötülemeye hiç gerek yok. Bari dik dur böyle saçma sapan algı yapmaya çalışma. Sana yazıklar olsun

Ekli dosyalar

• IMG-20250322-WA0018.jpg
    IMG-20250322-WA0018.jpg
    106.7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20250322-WA0025.jpg
    IMG-20250322-WA0025.jpg
    130.6 KB · Görüntüleme: 57

Ömer GÜVEN

Üye
Vatandaş
Verilen kararı şaşkınlıkla izliyorum böylesine bir karar ver arkasından yaptığı açıklama için Oyun başkanın kınıyorum ismini anmak bile istemiyorum çünkü makamı dedim birde ittifakız ama çok yanlış karar almışız onu fark ettiş olduk yazıklar olsun başka yicek bişi bulamıyorum

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Son günlerde yaşanan gelişmeler, bir kez daha duruşumuzun ne kadar önemli olduğunu ortaya koymuştur. Partimizin açık ve net tavrına rağmen, bazı çevrelerin bilinçli bir şekilde gerçekleri çarpıtma çabasında olduğunu üzülerek görmekteyiz.

Öncelikle, Yükselen Gençlik Partisi olarak haklı mücadelemizden asla taviz vermeyeceğimizi vurgulamak isteriz. Aile değerlerine yönelik hakaretleri normalleştirmeye çalışanlara, "O da küfür etmişti, istenmeyen oyuncu ilan edilmemişti" gibi sığ bahanelerle suçu örtbas etmeye çalışanlara karşı en sert şekilde karşı durmaya devam edeceğiz.

Partimizin ve ittifakımızın menfaatlerini gözeterek attığımız her adımın arkasında duruyoruz. Samet Ünal’ın yasaklanması için yaptığımız başvurunun reddedilmesine rağmen, bazı kişilerin bu gerçeği çarpıtarak farklı yönlere çekmeye çalışması, kötü niyetlerinin en açık göstergesidir. Bu süreçte, Ali adlı şahsı haksız bir şekilde aklama çabalarına kesinlikle göz yummayacağımızı bildiriyoruz.

Daha da vahim olan ise, bizim desteğimizle seçilmiş bir kişinin beceriksiz ve keyfi bir şekilde af kararı alarak oyunun yönetim mekanizmasını zedelemesidir. Bu tür kararlar, yalnızca yönetimdeki otoriteyi sarsmakla kalmaz, aynı zamanda oyunun ve topluluğun adalet anlayışını da gölgeler.

Ayrıca, Amatör Şube Başkanı Sinan Sevim'in bazı üyelerimize yönelik asılsız ve çirkin ithamları, ahlaki çöküşün en açık göstergesidir. Partimizin içindeki insanları bölmeye yönelik bu tür söylemleri şiddetle kınıyor ve kendisine haysiyet, onur ve dürüstlük temenni ediyoruz.

Unutulmamalıdır ki, Yükselen Gençlik Partisi olarak ilke ve değerlerimizden ödün vermeden, her türlü çarpıtmaya, itibarsızlaştırmaya ve adaletsizliğe karşı dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Adaletin sağlanması ve aile değerlerine yönelik hakaretlerin cezasız kalmaması için mücadelemiz sürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Öncelikle o konuşmaları birebir şahit olduğum için bir şeyler söylemek istiyorum Sinan Başkanım yaptığı şey çok yanlış bir şey mesele Samet Başkan değil kendisi olayı çarpıtıyor mesele küfür ve kadına ama erkeği de olsa aynı tavrı gösterirdim kimse kimseye küfür edemez bunun en ufak bir affı olmaması lazım ittifak partimizden destek görmezken altın oklu üyelerin hepsi bizi destekledi ve onlara çok teşekkür ediyorum Siz bunlar olurken Neredeydiniz Sinan Başkan tek bir açıklama bile yapmadınız böyle şeylerin affı olmaması lazım bu sonuçta bir oyun kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok
Koskoca adalet bakanı yasaklı üye ilan etti Siz o kişiyi affettiniz kalkıp da eski olayları çarpıtmayın Sonuçta bir oyun bu kadar Kim bu kadar öfke normalmi

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Adalet, bir grubun ya da partinin değil, herkesin hakkıdır. Kimin hangi safta olduğu, hangi partiyi desteklediği adaletin işleyişini değiştirmez. Ancak üzülerek görüyoruz ki, bazı kişiler için mesele adalet değil, kendi çıkarlarını korumak. Samet de Ali de yanlış yaptı. Bunu görmek için taraflı olmaya gerek yok. Tarafsız, adil ve vicdanlı biri zaten bunu açıkça söyler.

Bugün gelinen noktada, bazı kişiler Samet'in yaptıklarını görmezden gelip Ali'yi affetmenin yollarını arıyor. Bu yaklaşım, adalet duygusunu tamamen yok eden, tarafgirliğin gölgesinde alınan bir karardır. Bir liderin görevi, doğrulara sahip çıkmak, yanlışı kim yaparsa yapsın karşısında durmaktır. Ama görüyoruz ki, bazıları sadece "bizden biri" diyerek yanlışı örtmeye çalışıyor. İşte bu, gerçek liderlik değil.

Sevim Aydın başkanım Samet konusunda mücadele ederken, forumda tek başıma dururken nerede olduğunuzu sormak isterim. Gerçek liderlik, o an mücadele etmeyi gerektirirdi. Şimdi çıkıp "Ama onlar da şöyle yaptı, biz neden cezalandırıldık?" demek, esas hatayı örtbas etmekten başka bir şey değildir. Adaletin en temel prensibi şudur: Yanlış yapan cezasını çeker, isterse en yakın dostumuz olsun, isterse en büyük rakibimiz.

Buradan tüm taraflara bir kez daha sesleniyorum: Adalet, kişilere ve durumlara göre değişmez. Samet için de Ali için de aynı tavır sergilenmeliydi. Ancak bazıları, "bizden biri" olduğu için yanlışları görmezden gelmeyi seçti. Gerçek lider, böyle yapmaz. Gerçek lider, yanlışı düzelten kişidir, kendi çıkarlarını veya ittifak hesaplarını ön planda tutan değil.

Ve son olarak, olmayan şeyleri olmuş gibi anlatıp algı yaratmaya çalışanlara şunu söylüyorum: Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar. Bizi kötü göstermeye çalışarak, kendi hatalarını örtmeye çalışanlar, en büyük zararı kendilerine verirler. O yüzden, yalnızca gerçeğe ve adalete güvenerek dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz!

Adalet, taraf gözetmez. Gerçek liderler de öyle.

cano1905

Üye
Vatandaş
Ne kadar çocukca hareketler bunlar hatayı hatayla kapatmak o küfür etti bişey demediniz biz ettik olay yaratıyonuz diye algı yapılıyor ne saçma bişey küfür etmek kendi başına kötü bişey olmasına rağmen bide kadına küfür etmenin hiç bir izahı yok ve affedilecek bir tarafı yok samet denen sahış ile Ali denen sahışın burada işleri olmamakla birlikte ikiside banlamalı. Birine ceza verilmemesi diğerininde ona istinafen affedilmesi akıl kârı değil. Ve bu kararı veren sinan sevime bu kararını kendisine hiç yakıştırmadığını söylemek istiyorum. Bu kararı beni hayal kırıklığına uğratmıştır..

İsmail bozkaya

Vatandaş
Öncelikle o konuşmaları birebir şahit olduğum için bir şeyler söylemek istiyorum Sinan Başkanım yaptığı şey çok yanlış bir şey mesele Samet Başkan değil kendisi olayı çarpıtıyor mesele küfür ve kadına ama erkeği de olsa aynı tavrı gösterirdim kimse kimseye küfür edemez bunun en ufak bir affı olmaması lazım ittifak partimizden destek görmezken altın oklu üyelerin hepsi bizi destekledi ve onlara çok teşekkür ediyorum Siz bunlar olurken Neredeydiniz Sinan Başkan tek bir açıklama bile yapmadınız böyle şeylerin affı olmaması lazım bu sonuçta bir oyun kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok
Koskoca adalet bakanı yasaklı üye ilan etti Siz o kişiyi affettiniz kalkıp da eski olayları çarpıtmayın
Ve ekliyorum yönetimin artık oyun dışında olan şeylere karışması lazım böyle olmaz oyunda istediklerini söylemeyen kişiler özelden herkesi rahatsız ediyorlar

orcunksp

🇹🇷
Vatandaş
Partimiz olarak ailevi değerlere laf edenlerle her zaman dimdik duracak mücadele edeceğiz diyen sen Sinan Sevime yüce Rabbimizden
Şeref haysiyet ve namus temennisinde bulunmuşsun.
İnsanların kim olursa olsun Şeref haysiyet ve namuslarına laf söylemenin az olduğunu belirtmenin Yaşanan olaylardan ne farkı vardır.
Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Lütfen!..

Özmen

TEK SEVDASI KIZILELMA OLAN BİRİ
2. Darbeci Oyun Başkanı
Partimiz olarak ailevi değerlere laf edenlerle her zaman dimdik duracak mücadele edeceğiz diyen sen Sinan Sevime yüce Rabbimizden
Şeref haysiyet ve namus temennisinde bulunmuşsun.
İnsanların kim olursa olsun Şeref haysiyet ve namuslarına laf söylemenin az olduğunu belirtmenin Yaşanan olaylardan ne farkı vardır.
Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Lütfen!..
Burda konuşacak en son insan sensin şimdi yol al

YAZICIOĞLU

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Vatandaş
Ve ekliyorum yönetimin artık oyun dışında olan şeylere karışması lazım böyle olmaz oyunda istediklerini söylemeyen kişiler özelden herkesi rahatsız ediyorlar
Ali Ergün'ün yasaklı oyuncu ilanı yapılırken, parti yöneticileriniz gidipte yönetime yasaklı üye ilanı yapabilir miyiz diye sormadı, rakip partinin Adalet bakanından rica ederek direkt olarak ilan ettiniz. Aynı şekilde Samet Ünal olayında, adalet bakanlığı bizdeyken direkt olarak ilan edebilirdiniz. Oyun yönetiminin de dediği gibi "Adalet bakanı, yasaklı üye ilanı yaparsa bize onaylamak düşer." Sizin parti yöneticileriniz gidip yönetimden yasaklı üye talebinde bulunursa tabiki rededilir. Samet olayında da adalet bakanı tarafından direkt olarak yasaklı üye ilanı yapabilirdiniz isteyince oluyormuş.

İsmail bozkaya

Vatandaş
Ali Ergün'ün yasaklı oyuncu ilanı yapılırken, parti yöneticileriniz gidipte yönetime yasaklı üye ilanı yapabilir miyiz diye sormadı, rakip partinin Adalet bakanından rica ederek direkt olarak ilan ettiniz. Aynı şekilde Samet Ünal olayında, adalet bakanlığı bizdeyken direkt olarak ilan edebilirdiniz. Oyun yönetiminin de dediği gibi "Adalet bakanı, yasaklı üye ilanı yaparsa bize onaylamak düşer." Sizin parti yöneticileriniz gidip yönetimden yasaklı üye talebinde bulunursa tabiki rededilir. Samet olayında da adalet bakanı tarafından direkt olarak yasaklı üye ilanı yapabilirdiniz isteyince oluyormuş.
Oyun yönetiminden habersiz kimseyi ilan ettiremezsin bu kadar amatörce davranmayın buyrun yönetime sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...