Yükselen Gençlik Partisinden Duyuru (1 Kişi İçeride)

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Ayrıca şimal bize kazık atmadı. Biz bozkurta haber yolladık. Siz yargıdan ayrılırsanız Şimali ob yaparız dedik. Onlarda düşünmedi bile hemen sizi satıp çıktılar. Bizde şimale oy attık. He bir şartımız daha vardı makam süresince bozkurt partisine giremezsin. Sonra ne yaparsan yap dedik kabul ettiler.

Biz de şuan heyecan gelsin diye gaz kesiyoruz. Darbe falan ayağı. 😀😀 Role play işte daha ne istiyorsunuz.
Hani insan bir düşünür, arkadaş Darbe kuralları belli , böyle Darbe mi olur der yani.

Güzel heyecan oldu herkesin emeğine , rol playine sağlık😀🫡
Soda iç soda bugün soda içmedin herhalde sen de bir hazımsızlık görüyorum

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Ayrıca şimal bize kazık atmadı. Biz bozkurta haber yolladık. Siz yargıdan ayrılırsanız Şimali ob yaparız dedik. Onlarda düşünmedi bile hemen sizi satıp çıktılar. Bizde şimale oy attık. He bir şartımız daha vardı makam süresince bozkurt partisine giremezsin. Sonra ne yaparsan yap dedik kabul ettiler.

Biz de şuan heyecan gelsin diye gaz kesiyoruz. Darbe falan ayağı. 😀😀 Role play işte daha ne istiyorsunuz.
Hani insan bir düşünür, arkadaş Darbe kuralları belli , böyle Darbe mi olur der yani.

Hemen konu açıyorlar hiç yapmadılarki gariplerim nerden bilsin
Zengin bu tadı bilmezki

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş

Haydi vekiller işimize devam edelim. 😂😂

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş

Şu konuya açıklık getireyim

Bize bu teklif yapıldıktan sonra ittifak içinde Bozkurt bizi sattı gibi ithamlar geldi kulağımıza ama daha kesin bi karar verilmemişti.

Sonra bana ulaşan bi şahıs ayrı grup kurulduğunu ittifak içinde birinin kanıtıyla konuştuğunu söyledi.
Ben kendilerinden kanıt istediğimde olayı değiştirip bi anda ortadan kayboldular.

Bunun üzerine de ittifaktan ayrıldık zaten. Yönetimimizin teklifi kabul etmesini sağlayan sebep tam olarak bu.

Yine iftiracıların iyiliğini düşündük aslında "Yalancı, İftiracı" gibi hitaplara maruz kalmasınlar diye kabul ettik
Kıymetimizi bilin ona göre 😀

Hadi selametle
İyi oyunlar🫡

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı

Bize bu teklif yapıldıktan sonra ittifak içinde Bozkurt bizi sattı gibi ithamlar geldi kulağımıza ama daha kesin bi karar verilmemişti.

Sonra bana ulaşan bi şahıs ayrı grup kurulduğunu ittifak içinde birinin kanıtıyla konuştuğunu söyledi.
Ben kendilerinden kanıt istediğimde olayı değiştirip bi anda ortadan kayboldular.

Bunun üzerine de ittifaktan ayrıldık zaten. Yönetimimizin teklifi kabul etmesini sağlayan sebep tam olarak bu.

Yine iftiracıların iyiliğini düşündük aslında "Yalancı, İftiracı" gibi hitaplara maruz kalmasınlar diye kabul ettik

Hadi selametle
İyi oyunlar🫡
Bizi ilgilendiren bir durum yok, umurumda da değil. İsim vererek konuş ki, kendinizi aklayın. Sonuçta size sattı diyenler içinde bulunduğunuz ittifak unsurları ksksks

EmirhanB.

😎
Vatandaş

Hadi selametle
İyi oyunlar🫡
Sen adamsın bozkurt candır ama yandaş partileri leş😀

Semih.

Vatandaş
Bizi ilgilendiren bir durum yok, umurumda da değil. İsim vererek konuş ki, kendinizi aklayın. Sonuçta size sattı diyenler içinde bulunduğunuz ittifak unsurları ksksks
İsim verme gereği duymadım bana bu bilgiyi ulaştıran arkadaşa çok güvenmediğim için iftira attığı söylenen kişiyi zan altında bırakmaya gerek yok.
Grubu kuran arkadaşlarda kendilerini çok iyi biliyor tahmin edilmemesi mümkün değil diye düşünüyorum 😁

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş

Hadi selametle
İyi oyunlar🫡
Şahıs ( fettah)

Kendi açımdan durumumu söyleyeyim.

Puan desteği için sesli sohbetteydik tuncay bilgem ben fettah .

Şimal'in karşıya geçtiği ve ekonomi bakanının md olduğu gece .

Fettah seste bozkurt'un şimal'in karşıya geçmesinden nasıl haberi olmaz onlara artık güvenmiyorum muhabbeti yaptı.
Şimalin karşıya geçmesinin bir anda olmayan planlı bir hareket olduğunu savundu ki ben de halen bunu böyle düşünüyorum.
Sabahına Oğuzhan ban yemişti.
Biz de bundan sonraki adımımızı konuşmak için bozkurt'un bize sattığını düşünerek ki evet satmışlar belliydi.
Bir grupta konuştuk sonra fettah beni hiçbir eklemeyin demedim mi falan diye hiç anlamadığımız bir mesaj yazarak gruptan çıktı gitti sonra bu konuşmaların ss alarak oyun yönetimine ve sanırım bozkurt attı.

Yani demem o ki sizin şimal'in gittiği gün zaten oyun başkanlığı içinde anlaştığınızı düşünüyorum yoksa karşıya geçemezdi.
Bu konuda kadir'in söylediklerinin doğru olduğunu düşünüyorum.
Siz de fettahın söylediklerini belki de attığını kullanarak çıktınız ittifaktan.

Benim şu an anlamadığım şey şu ki zamanında dediğim gibi şimal bunları yaptığında bozkurt'un nasıl haberi olmaz diye fettah bütün bunlar hiç olmamış gibi size onca şey söylememiş gibi sizinle yol almaya devam edecek muhtemelen. O yüzden arka planda dönen oyunlardan yoruldum kim ne yapıyorsa yapsın ne haliniz varsa görün 😂

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Benim bozkurtla sorunum varmı bak bakayım eren adamlar senin gibi boş beleş değil 🤣
Senin kimseyle sorunun yok zaten olaylara göre keyifsel takılıyorsun 😀 Sen bana demedin mi nasıl da tüm suçu senin üstüne yıktımda aklandım diye devam et işte böyle

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Senin kimseyle sorunun yok zaten olaylara göre keyifsel takılıyorsun 😀 Sen bana demedin mi nasıl da tüm suçu senin üstüne yıktımda aklandım diye devam et işte böyle
Aç dcyi bak bakalım paranoyak eren sunucuda yaptığın anketler falan unuttun heralde furkanla yanlıl yaptığımızı zaten söyledik sana ama sen seçtin bu yolu ben zaten herşeyi kabul ediyorum sattığımı kazık attığımı 😀

Semih.

Vatandaş
Şahıs ( fettah)

Kendi açımdan durumumu söyleyeyim.

Puan desteği için sesli sohbetteydik tuncay bilgem ben fettah .

Şimal'in karşıya geçtiği ve ekonomi bakanının md olduğu gece .

Fettah seste bozkurt'un şimal'in karşıya geçmesinden nasıl haberi olmaz onlara artık güvenmiyorum muhabbeti yaptı.
Bana grup kurulduğu söylendiği zaman Şimal karşıya daha yeni geçmişti bozkurt bizi sattı imaları ise o geceden önce geldi bilgem aplamız sağolsun her şeyi söyleyip kayboldu iyi ki var 😀