Biz yapsak ağlardın ne olduZoruna mı gitti
Biz yapsak ağlardın ne olduZoruna mı gitti
Bizim bu zamana kadar eyilmisligimiz yok bak siz ayagindan ayrilmiyorsunuz kendinizde belli ettiniz resimde hadi siz biat etmeye devam edin sizin gibi ayak öpenlerden olmadik olmayiz biz hadi git sinan abinin ayaklarinin altina bekliyordur seniEğilenlerden biri sensin kaybol
Ya kardeşim konuşturma beni sağdan sola çekirge gibi dönüyorsun, düne kadar bize vip cektiriyordunBiz sizmiyiz![]()
Ya İsmail çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun beeBoş konuşma
Aynen ole bir oyun kazaniyorlar ama sevinemiyorlar ayaklarini operken foto paylasiyorlar birde xdBilmiyorlar, kazanınca nasıl yapacaklarını bilmiyorlar
Bu kafayla giderseler ogrenemeyecekler de![]()
Zaferiniz təbrik edirəmde bu təhdid yana mesaj və görsəl nəyə gərəkli sizcə? Siyasəte kazanmakda var kayıp etmekde kimisi ihanetle kazanıyor kimisi sadakatla sevim aydın başkan hayırlı olsun da bu kadar gösterişe ihtiyaç yokdu benceZafer Bizimdir!
Dünyanın dört bir yanına ilan ediyoruz: Başkanonline’nin sefiri Sinan Sevim’dir! Adaletin ve kudretin sesi, iradenin sarsılmaz temsilcisi… Onun adı zaferle anılacak, gökyüzüne yankılanan bir ferman gibi hükmünü sürdürecektir!
Bize karşı duranlar bilsin ki, bu bir uyarı değildir bu bir hüküm, bir kadere davettir! Zafer kaçınılmazdır, çünkü biz inandık, çünkü biz yürüdük, çünkü biz kazandık!
Şimdi sesleniyoruz: Eğilin ya da yolumuzdan çekilin!Ekli dosyayı görüntüle 21074
Hadi kardeş hadi dilin damağın kurumuştur şimdi su yudumla devam etYa İsmail çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun bee
Şşş Ses KısssBilmiyorlar, kazanınca nasıl yapacaklarını bilmiyorlar
Bu kafayla giderseler ogrenemeyecekler de![]()
Abiye bak bftbfjfgkgkteurur kula kulluk ediyorlar, @Fatih Tutuk @KadirBey. Siz nasıl adamsınız hic edep ogretmemissiniz bunlaraŞşş ikile dedik abi sözü dinle kardeşim
Tebrik ediyor başarılar diliyorum başkanım da resim olmamış sankiZafer Bizimdir!
Dünyanın dört bir yanına ilan ediyoruz: Başkanonline’nin sefiri Sinan Sevim’dir! Adaletin ve kudretin sesi, iradenin sarsılmaz temsilcisi… Onun adı zaferle anılacak, gökyüzüne yankılanan bir ferman gibi hükmünü sürdürecektir!
Bize karşı duranlar bilsin ki, bu bir uyarı değildir bu bir hüküm, bir kadere davettir! Zafer kaçınılmazdır, çünkü biz inandık, çünkü biz yürüdük, çünkü biz kazandık!
Şimdi sesleniyoruz: Eğilin ya da yolumuzdan çekilin!Ekli dosyayı görüntüle 21074
Abin olarak emrediyorum uyu hadi kardeşim. Buyuklerin arasinda ne isin var bu saatte. Cok ayip hadi uyu.Abiye bak bftbfjfgkgkteurur kula kulluk ediyorlar, @Fatih Tutuk @KadirBey. Siz nasıl adamsınız hic edep ogretmemissiniz bunlara
Abiye bak bftbfjfgkgkteurur kula kulluk ediyorlar, @Fatih Tutuk @KadirBey. Siz nasıl adamsınız hic edep ogretmemissiniz bunlara
Olmuş olmuş biat edenlerin üstüne ne yazsaydım diğer partilerin adını mı yazsaydım aaa ayıpTebrik ediyor başarılar diliyorum başkanım da resim olmamış sanki![]()
Tuncaycım abi muhabbetine girme bencr cokAbin olarak emrediyorum uyu hadi kardeşim. Buyuklerin arasinda ne isin var bu saatte. Cok ayip hadi uyu.
Ya he he İsmailHadi kardeş hadi dilin damağın kurumuştur şimdi su yudumla devam et
Emir edersin beyimBiat edeceksiniz![]()
Bunların söylemeyle anlayan yapısı yok . saldık o yzuden ksksksAbiye bak bftbfjfgkgkteurur kula kulluk ediyorlar, @Fatih Tutuk @KadirBey. Siz nasıl adamsınız hic edep ogretmemissiniz bunlara