Bakacaz Medya | Kurt77 En'leri (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi

Bekir B.ㅤ

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bende izinsiz paylasmamıştım küçük düşürücü veya aşağılayıcı şeylerde yazmamıştım sera 👍 ben anladım konu kapanmıştı zaten.

S

Sera*

Ziyaretçi
Bende izinsiz paylasmamıştım küçük düşürücü veya aşağılayıcı şeylerde yazmamıştım sera 👍 ben anladım konu kapanmıştı zaten.
Neyi anladın tam olarak? Yönetim Serayı kolluyor mu dicen ne dicen açık konuş gerçekten saçma sapan ithamlardan sıkıldım eğlenmeyi bilmiyorsanız eğlence ortamlarında bulunmayın şahsi önerim. Keyifli oyunlar

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Neyi anladın tam olarak? Yönetim Serayı kolluyor mu dicen ne dicen açık konuş gerçekten saçma sapan ithamlardan sıkıldım eğlenmeyi bilmiyorsanız eğlence ortamlarında bulunmayın şahsi önerim. Keyifli oyunlar
Sera neyin peşindesin kardeşim senle alakalı bir durum yok uzatma lütfen. Meselelerin iç yüzünü bilmiyorsun farklı ithamlarda da bulunma kimsenin kimseyi kayırdığı yok. Bunlar ban sebepleri de olmamalı zaten kapansın konu uzatma senden ricam

Bekir B.ㅤ

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayır öyle bişey demedim sera sakin ol senle bir sorunum bile yok ne sen beni tanıyorsun nede ben seni tanıyorum. https://www.baskanforum.com/threads/forumdaki-fotograf-ve-videolar-hk.6918/ bu kural artık geçersiz anladığım kadarıyla.

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Az biraz nefes alın arkadaşlar.

Ne @Sera* ya ayrımcılığımız var, ne de @Bekir B.ㅤ e garezimiz var. Bizlerde ban ve ceza uygulamayı seven insanlar değiliz.

Buranın açık bir platform olduğunu, bazı zamanlar platformumuzu ve sizleri korumak adına bazı hamleleri yapmamız gerektiğini unutmayınız.

Arkadaşlarınız bir araya gelip, güzel bir içerik oluşturmuşlar. Lütfen; emeklerine saygısızlık yapmayalım.

Konuyu röportajdan dağıtıp başka yerlere çekene ceza uygulanacaktır.

Konu 22:35 te tekrar açılacak.
Keyifli forumlar dileriz.

S

Sera*

Ziyaretçi
Az biraz nefes alın arkadaşlar.

Ne @Sera* ya ayrımcılığımız var, ne de @Bekir B.ㅤ e garezimiz var. Bizlerde ban ve ceza uygulamayı seven insanlar değiliz.

Buranın açık bir platform olduğunu, bazı zamanlar platformumuzu ve sizleri korumak adına bazı hamleleri yapmamız gerektiğini unutmayınız.

Arkadaşlarınız bir araya gelip, güzel bir içerik oluşturmuşlar. Lütfen; emeklerine saygısızlık yapmayalım.

Konuyu röportajdan dağıtıp başka yerlere çekene ceza uygulanacaktır.

Konu 22:35 te tekrar açılacak.
Keyifli forumlar dileriz.
Uğur bey duyduğumuza göre Bakacaz Medyaya röportaj vericekmişsiniz 😛

S

Sipan Balık

Ziyaretçi
Moderatörlerimiz röportaj yapın eğitim paketi atıcaz dediler az önce hesaba girdim spam üyelik yazıyordu yüklenmesi uzun sürüyor sanırım eğitim paketinin hayırlısı artık sjjsksls
Eğtim için kökten çözmüşler sorunu