Şaka yapıyorum yahu benim konsept bu kadar renkli değildi merakla bekliyorum röportajı keyifli bir iş olurUğur bey her zaman yalan dolan ve kaosun sesi Bakacaz Medyadan yana olmuştur Mesut bey sağ köşe de kıskanabilirsiniz ben de o sırada çayımı yudumluyayım sjkskss
Ekli dosyayı görüntüle 12165
@Uğur. Harbi sponsor olun kiz patates i içiyor yada ben cahilim dur bakalimUğur bey her zaman yalan dolan ve kaosun sesi Bakacaz Medyadan yana olmuştur Mesut bey sağ köşe de kıskanabilirsiniz ben de o sırada çayımı yudumluyayım sjkskss
Limona nasıl patates dedin Kurt sjskksls@Uğur. Harbi sponsor olun kiz patates i içiyor yada ben cahilim dur bakalim
Armuta benzettim@Uğur. Harbi sponsor olun kiz patates i içiyor yada ben cahilim dur bakalim
Yok armutun ne işi varArmuta benzettim
Armuta benzettim
Patatesin ne işi var dedim mi benYok armutun ne işi var
Valla öyleVitamini kabuğunda derler de tüm atın demezler
Ne biliyim belki detoks çayı fln dır patates cilde iyidir flnLimona nasıl patates dedin Kurt sjskksls
Hayır hayır karpuz buUğur bey her zaman yalan dolan ve kaosun sesi Bakacaz Medyadan yana olmuştur Mesut bey sağ köşe de kıskanabilirsiniz ben de o sırada çayımı yudumluyayım sjkskss
Patates şifadır Gonca hanım lütfen biraz gelişime açık olalımPatatesin ne işi var dedim mi ben
Allah aşkına yazmamak için zor tutuyorum kendimi nolur jsjsksksmsmmsNe biliyim belki detoks çayı fln dır patates cilde iyidir fln
Şimdi seni etiketlicektim Sakarya nın elit insani aydinlat biziHayır hayır karpuz bu
Bardağa karpuzu nasıl sığdırdın Sero anlatsana bir
Aahhahahahahahah forumda engel olmadığına şükret ahahahhaAllah aşkına yazmamak için zor tutuyorum kendimi nolur jsjsksksmsmms
Sera zombi olduğu için bundan tüketiyor.Şimdi seni etiketlicektim Sakarya nın elit insani aydinlat bizi
Çaydan izin aldın mı fotosunu atmışın buraya ndndmdmmsBiri benim çay fotosunu raporlayabilir mi daha fazla kaldıramıcam aksllsls
Yada şey limonun haberi varmiÇaydan izin aldın mı fotosunu atmışın buraya ndndmdmms
Sjksksls kahkaha attımÇaydan izin aldın mı fotosunu atmışın buraya ndndmdmms