Bakacaz Medya | Büşra Gamze En'leri (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
S

Sera*

Ziyaretçi
Cevapların hepsinde seranın eli var kesin çünkü cevapların hepsi yanlış yada birileri yazdırmış 🤣🤣

fettaha ve sana sallayarak arkasına bir kitle almaya çalışıyor Özelden de fettaha kusura bakma diyerek şirinlikle ortalık yumuşatmaya çalışıyor dkldşdşşdldldldşdldldldldld
O kadar boşsun ki Efe yorumun yarısını okuduktan sonra sıkıldım devamını okumadım sıktı hadi şimdi köşende duygusallaşabilirsin keyifli oyunlarrr 💜💜

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
O kadar boşsun ki Efe yorumun yarısını okuduktan sonra sıkıldım devamını okumadım sıktı hadi şimdi köşende duygusallaşabilirsin keyifli oyunlarrr 💜💜
Okuma anlama önemli sera okusaydın sana sallamadığımı farkederdin röportaj güzel olmuş yinede tebrikler 😃🌹

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Cevapların hepsinde seranın eli var kesin çünkü cevapların hepsi yanlış yada birileri yazdırmış 🤣🤣

fettaha ve sana sallayarak arkasına bir kitle almaya çalışıyor Özelden de fettaha kusura bakma diyerek şirinlikle ortalık yumuşatmaya çalışıyor dkldşdşşdldldldşdldldldldld
Bana kimse bişey yazdırtamaz Efe kim hangi ittifakfa olursa olsun hangi partide olursa olsun düşüncelerim bunlar emin ol geçmiş zamanlarda kendi ittifakımda hatta geçmişte bulunduğum partideki insanlar için bile bu tarz düşüncelerim olmuştur ama zamanla tanıdım hepsini yanlış düşündüğümü anladım. Sizinle bi yakınlığım olmadı olması gerektiğinide düşünmüyorum zaten az çok biliyor herkes sizi. Kimsenin kişiliğini beğenmek zorunda değilim 😄 Çok zoruna gitmiş belli ki dediklerim.