Bozkurt Harekat Kamuoyu Açıklaması (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sado55
  • Başlangıç tarihi
S

Sado55

Ziyaretçi
Arkadaşlar beni eleştirebilirsiniz. Bu hakkınıza her zaman saygı duyuyorum fakat lütfen konunun altında ikili münakaşalara girmeyelim. İsteyen istediğine farklı ithamlarda bulunabilir. Önemli olan birbirimize olan saygımızı bozmamak

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Fettah kardeşim, hayat böyledir. Yaşını bilmiyorum ama günü gelir, yıllarını verdiğin şirketten, yeni gelen bir yönetici seni kovabilir. Burada herkese söz hakkı veren bir platform var. Bunu sorgulamak sana kalmadı. Herkes fikrini beyan eder. İster beğenirsin ister beğenmezsin. Karşı çıkıp muhalefette yapabilirsin. Rahatsız oluyorsan, oyuna senden sonra gelen herkesi başlayıp gönderelim. Laf söz olmasın hiç.
Başkanım Fettah abi kendi fikrini merakını beyan etti.
Rahatsız olduğunu da nereden çıkardınız konuşmalarından veya sorduğu sorulardan bir rahatsızlık göremiyorum.
Herkes özgürce sizin de olaya dahil olmanız gibi “( benimde tabi 😀)” fikrini, merakını ve düşüncelerini söylemekte özgürdür.

Atalarımızın da söylediği çok güzel bir söz vardır;

İnsanın özgürlüğü ve özgünlüğü, etrafında gelişen olaylara karşı takındığı tavırda gizlidir.

Keyifli oyunlar 😀

C

CB36

Ziyaretçi
@Sado55 Öncelikle Başkanlığın Tekrar Hayırlı Olsun Kararinizdan Dolayı Hakkınızda Hayırlısını Diliyorum İyi Akşamlar 🙏

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Kendini şanslı hissetmelisin 3. Defa cevap yazıyorum sana kayda değer birsey yapmayacaksınız yormayın lütfen
Bu kadar zorunuza giden ne yazıldı
Ne tür bir cevap bekliyorsunuz size karşı sarf edilen bir kelime de yok neden siz rahatsızlığınızı güya fettah abiye ayar verme kalıbına bürünüyorsunuz üstte sizinle hem fikir olan başkanın dediği gibi kişi kendinden bilir işi hiç yormayın efendim kendinizi 😀

S

Sado55

Ziyaretçi
Ne tür bir cevap bekliyorsunuz size karşı sarf edilen bir kelime de yok neden siz rahatsızlığınızı güya fettah abiye ayar verme kalıbına bürünüyorsunuz üstte sizinle hem fikir olan başkanın dediği gibi kişi kendinden bilir işi hiç yormayın efendim kendinizi 😀
Yazdıklarımı okumadınız galiba konu altında ikili münakaşa istemiyorum demiştim

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Eğleniyoor kendi başınaa ahh neşesi yeteer 🤗

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Kendini şanslı hissetmelisin 3. Defa cevap yazıyorum sana kayda değer birsey yapmayacaksınız yormayın lütfen
Ahmet bey söyliceklerimi yanlış anlamazsanız eğer isterseniz önce parti üyelerinizi takip edin. Kendileri yönetimi itham etmekle meşguller ☺️

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Değerli Başkanonline ailesi;

Bilindiği üzere Bozkurt Harekat Partisinin girişimleriyle kurulan Gönül İttifakı birlikteliğimiz bugün itibari ile son bulmuştur.

Geçtiğimiz gece yaşanan olaylar,birlikteliğimizi savunmamıza karşıt bir olaydır. Bozkurt Harekat Partisinin ilkelerinde bunu savunmak hiç bir zaman olmamıştır,bundan sonra ki süreçlerde de olmayacaktır.

Bozkurt Harekat bir partiden öte bir duruştur,bir ailedir,bir kardeşliktir.

Bizler birbirimizi bir aile olarak gördük ve bu böylece yıllardır süre gelen bir diyalogtur.

Bu platformun bir oyun olduğu gerçeğini unutmadık,hırslarımız bunun önüne geçemez.

Gönül İttifakı’nın her bir partisine,her bir ferdine bugüne kadar bizlere kattıkları,bizim onlara kattığımız başarılar için teşekkür ederiz.

Bozkurt Harekat Partisi Genel Başkanı
Sado55
Tekrar hayırlı olsun başkanım. Açıklamanızın altına hayırlı olsun demek dışında dahil olmak istemezdim kusura bakma. 🙏🙏

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Ahmet bey söyliceklerimi yanlış anlamazsanız eğer isterseniz önce parti üyelerinizi takip edin. Kendileri yönetimi itham etmekle meşguller ☺️
Kime göre neye göre bizim partimizde maalesef biat kültürü yoktur her birey kendinden sorumludur.. copy paste ile iş yapmayız biz.veya gidin şuraya şunu yazın buraya bunu yazın diye direktifler vermeyiz...