Ortada bir iftira yokAçıklamanızı bekliyorum.. bedava geçindigimiz şeyi özellikle merak ediyorum..Sanırım iftira atmanın da bir cezası vardir
Ortada bir iftira yokAçıklamanızı bekliyorum.. bedava geçindigimiz şeyi özellikle merak ediyorum..Sanırım iftira atmanın da bir cezası vardir
@ahmecet başkanım kisi kendinden bilir isi. Yormayin kendinizi hicAçıklamanızı bekliyorum.. bedava geçindigimiz şeyi özellikle merak ediyorum..Sanırım iftira atmanın da bir cezası vardir
Kendini şanslı hissetmelisin 3. Defa cevap yazıyorum sana kayda değer birsey yapmayacaksınız yormayın lütfenOrtada bir iftira yok
Başkanım Fettah abi kendi fikrini merakını beyan etti.Fettah kardeşim, hayat böyledir. Yaşını bilmiyorum ama günü gelir, yıllarını verdiğin şirketten, yeni gelen bir yönetici seni kovabilir. Burada herkese söz hakkı veren bir platform var. Bunu sorgulamak sana kalmadı. Herkes fikrini beyan eder. İster beğenirsin ister beğenmezsin. Karşı çıkıp muhalefette yapabilirsin. Rahatsız oluyorsan, oyuna senden sonra gelen herkesi başlayıp gönderelim. Laf söz olmasın hiç.
Bu kadar zorunuza giden ne yazıldıKendini şanslı hissetmelisin 3. Defa cevap yazıyorum sana kayda değer birsey yapmayacaksınız yormayın lütfen
Yazdıklarımı okumadınız galiba konu altında ikili münakaşa istemiyorum demiştimBu kadar zorunuza giden ne yazıldı
Ne tür bir cevap bekliyorsunuz size karşı sarf edilen bir kelime de yok neden siz rahatsızlığınızı güya fettah abiye ayar verme kalıbına bürünüyorsunuz üstte sizinle hem fikir olan başkanın dediği gibi kişi kendinden bilir işi hiç yormayın efendim kendinizi
Teşekkür ederim iyi akşamlar@Sado55 Öncelikle Başkanlığın Tekrar Hayırlı Olsun Kararinizdan Dolayı Hakkınızda Hayırlısını Diliyorum İyi Akşamlar
Eğleniyoor kendi başınaa ahh neşesi yeteerBu kadar zorunuza giden ne yazıldı
Ne tür bir cevap bekliyorsunuz size karşı sarf edilen bir kelime de yok neden siz rahatsızlığınızı güya fettah abiye ayar verme kalıbına bürünüyorsunuz üstte sizinle hem fikir olan başkanın dediği gibi kişi kendinden bilir işi hiç yormayın efendim kendinizi
Ahmet bey söyliceklerimi yanlış anlamazsanız eğer isterseniz önce parti üyelerinizi takip edin. Kendileri yönetimi itham etmekle meşgullerKendini şanslı hissetmelisin 3. Defa cevap yazıyorum sana kayda değer birsey yapmayacaksınız yormayın lütfen
Tekrar hayırlı olsun başkanım. Açıklamanızın altına hayırlı olsun demek dışında dahil olmak istemezdim kusura bakma.Değerli Başkanonline ailesi;
Bilindiği üzere Bozkurt Harekat Partisinin girişimleriyle kurulan Gönül İttifakı birlikteliğimiz bugün itibari ile son bulmuştur.
Geçtiğimiz gece yaşanan olaylar,birlikteliğimizi savunmamıza karşıt bir olaydır. Bozkurt Harekat Partisinin ilkelerinde bunu savunmak hiç bir zaman olmamıştır,bundan sonra ki süreçlerde de olmayacaktır.
Bozkurt Harekat bir partiden öte bir duruştur,bir ailedir,bir kardeşliktir.
Bizler birbirimizi bir aile olarak gördük ve bu böylece yıllardır süre gelen bir diyalogtur.
Bu platformun bir oyun olduğu gerçeğini unutmadık,hırslarımız bunun önüne geçemez.
Gönül İttifakı’nın her bir partisine,her bir ferdine bugüne kadar bizlere kattıkları,bizim onlara kattığımız başarılar için teşekkür ederiz.
Bozkurt Harekat Partisi Genel Başkanı
Sado55
Kime göre neye göre bizim partimizde maalesef biat kültürü yoktur her birey kendinden sorumludur.. copy paste ile iş yapmayız biz.veya gidin şuraya şunu yazın buraya bunu yazın diye direktifler vermeyiz...Ahmet bey söyliceklerimi yanlış anlamazsanız eğer isterseniz önce parti üyelerinizi takip edin. Kendileri yönetimi itham etmekle meşguller
Hakkınızda hayırlısı olsunHakkınızdqb
Ee ban yemekten korkuyorsaniz yazamicaginiz şeyi yazarim demeyin bedava geçinmek derken şu konuyu da Bi açın ortaya laf atıp kaçmak olmaz Fettah başkanımSiz muattabım değilsiniz bedavaya geçinmeye devam edin buraya güzel şeyler yazardım ama ban yerim yazmıyorum
Gerekli kişiye gerekli soru soruldu açıklamayı o getirir atar burayaEe ban yemekten korkuyorsaniz yazamicaginiz şeyi yazarim demeyin bedava geçinmek derken şu konuyu da Bi açın ortaya laf atıp kaçmak olmaz Fettah başkanım
Konu sahibi olan başkanımız ricası üstüne dahada yazmadım yazmamdaEe ban yemekten korkuyorsaniz yazamicaginiz şeyi yazarim demeyin bedava geçinmek derken şu konuyu da Bi açın ortaya laf atıp kaçmak olmaz Fettah başkanım