Bozkurt Harekat Kamuoyu Açıklaması (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sado55
  • Başlangıç tarihi

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bu kadar zorunuza giden ne yazıldı
Ne tür bir cevap bekliyorsunuz size karşı sarf edilen bir kelime de yok neden siz rahatsızlığınızı güya fettah abiye ayar verme kalıbına bürünüyorsunuz üstte sizinle hem fikir olan başkanın dediği gibi kişi kendinden bilir işi hiç yormayın efendim kendinizi 😀
Siz bence ilk once yazılanı ve partimize yapılan çirkin benzetmeleri okuyup cevab yazın. Yorum yapmak için yorum yapmayın bence.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Konu altında ikili tartışma yaratmayın
Bunu şimdi diyorsunuz gonca hanım. Yönetim olarak tarafsız olmanız gerekirdi. Şimdi istediğiniz gibi yönetin. Beni banlayada bilirsiniz hakkınızda var tabi..ama bunu üyeleri kullanıcıları tehdit ederek yapmayın adaletli ihsaniyetli bir şekilde yapın. Ben düşünce özgürlüğümu kullanarak bunları yazmak istedim . Yönetime saygılar

G

Gonca

Ziyaretçi
Bunu şimdi diyorsunuz gonca hanım. Yönetim olarak tarafsız olmanız gerekirdi. Şimdi istediğiniz gibi yönetin. Beni banlayada bilirsiniz hakkınızda var tabi..ama bunu üyeleri kullanıcıları tehdit ederek yapmayın adaletli ihsaniyetli bir şekilde yapın. Ben düşünce özgürlüğümu kullanarak bunları yazmak istedim . Yönetime saygılar
Şimdi bu mesajımın neresinde tehdit var 😃 gerçekten komiksiniz her tartışma olan konuya da ben veya başka bir yönetici arkadaşım ikili tartışma olmaması için sürekli uyarı geçiyorlar konulara farklı pencerelerden bakmayı bırakın bence

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Şimdi bu mesajımın neresinde tehdit var 😃 gerçekten komiksiniz her tartışma olan konuya da ben veya başka bir yönetici arkadaşım ikili tartışma olmaması için sürekli uyarı geçiyorlar konulara farklı pencerelerden bakmayı bırakın bence

Ekli dosyalar

• IMG-20231128-WA0076.jpg
    IMG-20231128-WA0076.jpg
    137.5 KB · Görüntüleme: 27

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Burda yazdığınizi sakin bana tehtid olarak algılamayın demeyin

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Burda yazdığınizi sakin bana tehtid olarak algılamayın demeyin

Genel bir uyarı, ikili tartışmaya gitmek üzere olan bir konu. Tartışma amaçlı yazmaya devam etmeyin diye yönetici sizi uyarıyor, ha yok ben bildiğimi okurum diyorsanız buyrun uyarıya rağmen devam edin sonra ben neden ban yedim derseniz dönüp uyarıya bakarsınız.

Keyifli forumlar dileriz.

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Eğleniyoor kendi başınaa ahh neşesi yeteer 🤗
Bana laf mı attın sen yaaa yapma abisi eleştiri ve tepkileri göğüsleyecek bir irade ve bilgi birikimi yok bende ama
Güya akıllı, zeki geçinip , kimseciklerin aklını beğenmiyordum.
Yahu, saftiriğin tekiymişim meğer.
Gelsen onca kitap oku , okul bitir , kendini eğit, uğraş vs, yıllarımı heba etmişim. 😀

Evet, elmalar kırmızı iken kuşların da iki kanadı vardır…
Ne alaka değil mi?

Beyin diyorum, 2.5 milyon GB kapasiteli, 100 milyar hücre, 15 milyar nöronla günde 24 saat, haftada 7 gün, yılda 52 hafta çalışır.

Haaa, ben eskiden aklıma alay ediliyor diye kızardım, şimdi kızmıyorum. Çünkü akıl, beyin denilen organda uzun ve meşakkatli bir süreçte ancak gayret edilerek oluşturulan kalıcı bilgi ve tecrübe birikiminin nöronlar aracılığıyla yorumlanması ve karar verme eylemini ifade eder.

Şimdi arkadaşın bana söylemek istediği cümleye istinaden tekrar soralım; olmayan ve son derece yetersiz gördüğü bir akılla alay edilir mi yav 😀

Edilir, ediliyor, edilecek, edecekler… 😀

Ama buna rağmen kendinizi çok akıllı, idealist hissediyor ve doğru yaptığınıza inandığınızı da biliyorum.
Kendi adıma, burada yazdıklarım kimsenin fikrini değiştirmek, propaganda yapmak filan da değil amacım.
Yahu arkadaş burada geyik yapıyoruz nihayetinde, yanlış da olur, eksik de olur.
Yazdığım şeylere herkesin katılması gibi bir mecburiyeti yok. Ancak yazdığıma katılmayan engin bilgi ve tecrübesiyle(!) bana ayar vermeye kalkmıyor mu, güleyim mi, kızayım mı bilmiyorum.

Sözleri mi * Ziya Paşanın bu dörtlüğü ile bitiriyorum;
Yâ Rab ne eksilirdi deryâ-yı izzetinden
Peymâne-i vücûda zehr-âb dolmasaydı
Âzâde-ser kalırdım âsîb-i derd ü gamdan
Ya dehre gelmeseydim ya aklım olmasaydı

Cümleten keyifli oyunlar 🌹😀🖖

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Genel bir uyarı, ikili tartışmaya gitmek üzere olan bir konu. Tartışma amaçlı yazmaya devam etmeyin diye yönetici sizi uyarıyor, ha yok ben bildiğimi okurum diyorsanız buyrun uyarıya rağmen devam edin sonra ben neden ban yedim derseniz dönüp uyarıya bakarsınız.

Keyifli forumlar dileriz.
Uğur bey düşüncelerimi yazmamı neden engelliyorsunuz. Tartışma yaratmadim yaratmak gibide düşüncem yok neyse susuyorum. Varsa hatam affola

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Uğur bey düşüncelerimi yazmamı neden engelliyorsunuz. Tartışma yaratmadim yaratmak gibide düşüncem yok neyse susuyorum. Varsa hatam affola

Düşüncenizi yazmanızı kimse sorun etmiyor; her zaman ki gibi, konu tartışmaya giderken önceden uyarımızı yapıyoruz. Biraz sakinleşip frene basın diye.