Z
ZORBEY42
Ziyaretçi
Kurucu başkanın hakkına girme #ArdaTermiİstifa
Ben otomatik şekilleri herkese link atıyorum ve size de geliyor beni arkadaşlıktan çıkarırsınız Size gelmezBiriniz açıklasın lütfen. İstemiyoruz dedikçe bir başkan davet ediyor.
1.partiler birliği amacı nedir
2.kime neye karşı kurulmuştur
Mevcut başkan darbe yapmış. İlk 4 madde daha önce konulsaydı bu yaşanmazdı. İşte Atatürk'ün ileri görüşlülüğü bir kez daha ispatlanmış olduBence başkan değişmeli
Big mesut abi sen gel değiştirelim6. -Beşinci madde değiştirilebilir
Yoksa partiler birliği bir parti ismi miArda bey birşey sormak istiyorum
Şu partiler birliğinde kaç parti var acaba
Nasıl yani ya partiler birliği arda beyi istiyor bencePartiler Birliğinde Eski Yönetim Başkanı ile sorun yasadim EN1 başkan Partiler Birliğini kurdu ve daha sonra seçim yaptı ben kazandım seçimi ben kazandığım için kendi duzenimi kurdum ama EN1 bana emir veriyor Eski discorda geri döncez diyor seçim kurulu başkanı olcak diyor ve Partiler birliği baskani sürekli her ay değişecek diyor ben seçimi kazandım ve artık EN1 başkan değil ben kendi kurallarimi koydum ve koyabilirim
Ben olmasamda bu konuya açıklık getirilmezdi eee sonuçta atamız Atatürk bu gün sinemasına gittim azıcık gaza gelmiş olabilirimMevcut başkan darbe yapmış. İlk 4 madde daha önce konulsaydı bu yaşanmazdı. İşte Atatürk'ün ileri görüşlülüğü bir kez daha ispatlanmış oldu
Ben açıklıyım hemen partileri bir araya toplamak tek amaç bu ben çıkardım banada geliyorBiriniz açıklasın lütfen. İstemiyoruz dedikçe bir başkan davet ediyor.
@Ahmet Erol ile ortak yöneteceksek eş başkan olarak, kabul ediyorumBig mesut abi sen gel değiştirelim
erken seçime gidilecek bütün başkanlar ben demisMevcut başkan darbe yapmış. İlk 4 madde daha önce konulsaydı bu yaşanmazdı. İşte Atatürk'ün ileri görüşlülüğü bir kez daha ispatlanmış oldu
19Arda bey birşey sormak istiyorum
Şu partiler birliğinde kaç parti var acaba
Biz @Büyük Mesut ile ortak adayızerken seçime gidilecek bütün başkanlar ben demis
Partilerin bir arada olması tartışmalar illaki olur sonuçta siyasi bir oyun ama tartışmalarda ban yenecek noktaya gelindiğinde ara noktanın bulunması vsBiriniz açıklasın lütfen. İstemiyoruz dedikçe bir başkan davet ediyor.
Başkanım ama sizinki açık hesapBen açıklıyım hemen partileri bir araya toplamak tek amaç bu ben çıkardım banada geliyor
Ben Büyük Mesut diyorumerken seçime gidilecek bütün başkanlar ben demis
Peki ben de bişey sorayım, 19 partinin bundan haberi var mı ?
19 parti değil üyePeki ben de bişey sorayım, 19 partinin bundan haberi var mı ?