🟥Partiler birliğinde son dakika🟥 (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1

1EN

Ziyaretçi
Biriniz açıklasın lütfen. İstemiyoruz dedikçe bir başkan davet ediyor.

1.partiler birliği amacı nedir
2.kime neye karşı kurulmuştur
Ben otomatik şekilleri herkese link atıyorum ve size de geliyor beni arkadaşlıktan çıkarırsınız Size gelmez

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Partiler Birliğinde Eski Yönetim Başkanı ile sorun yasadim EN1 başkan Partiler Birliğini kurdu ve daha sonra seçim yaptı ben kazandım seçimi ben kazandığım için kendi duzenimi kurdum ama EN1 bana emir veriyor Eski discorda geri döncez diyor seçim kurulu başkanı olcak diyor ve Partiler birliği baskani sürekli her ay değişecek diyor ben seçimi kazandım ve artık EN1 başkan değil ben kendi kurallarimi koydum ve koyabilirim
Nasıl yani ya partiler birliği arda beyi istiyor bence

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Mevcut başkan darbe yapmış. İlk 4 madde daha önce konulsaydı bu yaşanmazdı. İşte Atatürk'ün ileri görüşlülüğü bir kez daha ispatlanmış oldu
Ben olmasamda bu konuya açıklık getirilmezdi eee sonuçta atamız Atatürk bu gün sinemasına gittim azıcık gaza gelmiş olabilirim 😦

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Biriniz açıklasın lütfen. İstemiyoruz dedikçe bir başkan davet ediyor.

1.partiler birliği amacı nedir
2.kime neye karşı kurulmuştur
Partilerin bir arada olması tartışmalar illaki olur sonuçta siyasi bir oyun ama tartışmalarda ban yenecek noktaya gelindiğinde ara noktanın bulunması vs

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Büyük kriz çıktı partiler birliğini natoyu uefayı ve senatoyu acil göreve davet ediyoruz

K

Kafirya

Ziyaretçi
Arda Beysiz “PARTİLER BİRLİĞİ” olmaz hakkınızı savunun arda beyy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...