A
Arda Termi
Ziyaretçi
Bügün bana ve EN1 e Sera tarafından darbe yapıldı ve EN1 ve ben PB den kovulduk. EN1 oyunu bıraktı. Beni tekrar PB ye alın
Sera mııBügün bana ve EN1 e Sera tarafından darbe yapıldı ve EN1 ve ben PB den kovulduk. EN1 oyunu bıraktı. Beni tekrar PB ye alın
sana yok pb bp falanBügün bana ve EN1 e Sera tarafından darbe yapıldı ve EN1 ve ben PB den kovulduk. EN1 oyunu bıraktı. Beni tekrar PB ye alın
sana yok pb bp falan
SERA NE ALAKA şqşsqşşsşsşsşaçs
Bügün bana ve EN1 e Sera tarafından darbe yapıldı ve EN1 ve ben PB den kovulduk. EN1 oyunu bıraktı. Beni tekrar PB ye alın
PB den kovulmadınız komple kapattım orayıBügün bana ve EN1 e Sera tarafından darbe yapıldı ve EN1 ve ben PB den kovulduk. EN1 oyunu bıraktı. Beni tekrar PB ye alın
Eline sağlık şükür yaPB den kovulmadınız komple kapattım orayı
En büyük pay Gonca hanımın ona teşekkür edin yineEline sağlık şükür ya
Bence çoğunluk sende ben kapatmayı düşünmedim asıl teşekkür sanaEn büyük pay Gonca hanımın ona teşekkür edin yine
ĞBügün bana ve EN1 e Sera tarafından darbe yapıldı ve EN1 ve ben PB den kovulduk. EN1 oyunu bıraktı. Beni tekrar PB ye alın
MD'nin dediği gibi Biz kötüyüz aynen@Sera adın çıkmış valla masum bile olsan senden biliyorlar ajsjss
Son düzlükte viraja girerken toparladın reyiisssBu yapılan ayıptır, saygısızlıktır. Adamlar emek verdi,uğraştı. Kendi kendilerine eğleniyorlar, belli bir topluluğa yön veriyorlardı. Size böyle yapılması hoşunuza gider miydi? Bu darbede emeği olan Sera'ya da Gonca'ya da teessü şaka şaka iyi yaptınız kafamız şişmişti