E
Emirhan'
Ziyaretçi
Kandırıldım@Emirhan B** bunları başımıza sen bela ettin
Kandırıldım@Emirhan B** bunları başımıza sen bela ettin
Ben ettim o zaman kanka haklısınYom değilsin
Sende yükseltmedin bebjBen ettim o zaman kanka haklısın
Aşağılarda sürünüyordun seni aldım yanıma yardımcı yaptım sonra sana vekillik verdirdim ardından suanki iktidar partisinde başkan yardımcısı yaptırdım ah ah sana verdiğim emeklere yazıklar olsunSende yükseltmedin bebj
Yalan mı @Ahmet Erol @ArdaTermiAşağılarda sürünüyordun seni aldım yanıma yardımcı yaptım sonra sana vekillik verdirdim ardından suanki iktidar partisinde başkan yardımcısı yaptırdım ah ah sana verdiğim emeklere yazıklar olsun
[ benim kurduğum PB sahte kabul ediyorum ve PB yi kapatıyorum
Yalan
Neresi yalan vekillik verdim sana diyince"evet biliyorum ve çok mutluyum" demiştin unuttunmu
Sen bana vekillik vermedinNeresi yalan vekillik verdim sana diyince"evet biliyorum ve çok mutluyum" demiştin unuttunmu
asfsadgfsdgsdgsdg adam kendine zor vip alıyor buda vekillik diyor askjfkjlsdgsgSen bana vekillik vermedin
Alzheimer, yaygın görülen bir demans türü olup beyin hücrelerinin yok olmasına neden olan ilerleyici bir nörolojik hastalıktır. Düşünce, hafıza ve davranış fonksiyonlarında azalmaya neden olan bu hastalıkta belirtiler yaşla birlikte yavaş yavaş ortaya çıkar. Hastalığın ileri evrelere gelmesi yıllar sürebilir.Sen bana vekillik vermedin
Ben verdim İşçi ve Emekçi verdiSen bana vekillik vermedin
Baskan yardımcılığıda verdimBen verdim İşçi ve Emekçi verdi
sahte pbGerçek PB
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.com
Cevap verGerçek PB
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.com
Vermiyorum naparsinCevap ver
Kaçıyorsun tabi doğrulardan ah bu doğrularr ne güzel şeylerrVermiyorum naparsin