C
CB36
Ziyaretçi
Benim maaşımı vereceksen ben evde oturmaya raziyimEskidiniz, işte biz yeniler ihtiyarları emekli etmeye geldik.
Esselamun aleyküm
Benim maaşımı vereceksen ben evde oturmaya raziyimEskidiniz, işte biz yeniler ihtiyarları emekli etmeye geldik.
Esselamun aleyküm
Sana gelir ne Baqisen oGliM dErSokakta konuşturalım istersen baskan
TamamBen küçükken hiç bisiklete binmedim
Yaw emirhan adamın fotosu bile yok bu nasıl tespit nasıl teşhistir niye ezbere konuşuyon sen sürekliBu tarz muhabbetler hoşuma gitmiyor normalde ama işte siz kendinizi böyle abarttıginizda sinirlerim bozuluyor biliyonmu bu arada seni bizim mahalledeki 1.20 35 kg Mardinli çocuk bile alır
Ahaha arda bütün herkesi bozduYahu milletin kafa şuan patates oldu kimse ona takılmıyor. Daha önceki postlarda turkce öldü o yüzden sen konumuza dön
Reis ben genelleme yaptım genellikle böyle şeylere hevesi olupta yapamayan insanlar hep bu tarz konuları konuşmayı sever ya ondanYaw emirhan adamın fotosu bile yok bu nasıl tespit nasıl teşhistir niye ezbere konuşuyon sen sürekli
Aleykümselam,Eskidiniz, işte biz yeniler ihtiyarları emekli etmeye geldik.
Esselamun aleyküm
Like atarsa sana ss atarım bulursun eğlenceli olurKim kim merak ettik
Ev? Cenab-ı Rabbil Alemin bilir ihtiyar. Sen koşturma yakalayamazsınBenim maaşımı vereceksen ben evde oturmaya raziyim
Hocam yarın ki dersimiz nedirEv? Cenab-ı Rabbil Alemin bilir ihtiyar. Sen koşturma yakalayamazsın
Vicdanım azap çeker
Hadi ama vereceğin mekan benim için hiç farketmez 35 40 ben Savaş Cebeci’ye benzememBu tarz muhabbetler hoşuma gitmiyor normalde ama işte siz kendinizi böyle abarttıginizda sinirlerim bozuluyor biliyonmu bu arada seni bizim mahalledeki 1.20 35 kg Mardinli çocuk bile alır
Her horoz kendi çöplüğünde öter sanki başkan sıcak tutan bir pikenin altından yazmak kolayÇok gördük can başkanım sokakta konuşturalım diyip sus pus köşede kalanları, kalabalıkta konuşanın tenhada affı olmayabilir sanki
o kafalarla zorŞurda yasin kartalın ya da bekirin olmasını çok isterdim yarılırdık gece gece
Biz eski olacağız işte o gün siz yok olmuş olacaksınızAleykümselam,
Umutlar eskir ,hayaller eskir , arabalar evler eskir sen hep yeni kal çocuk
Yasin bu performans ile çok ararız buradaŞurda yasin kartalın ya da bekirin olmasını çok isterdim yarılırdık gece gece
Yeni yeni yumuşuyor ortam dikkat ettin mi çok fazla gül atılmayınca kimse gerilmiyor bence keramet güldeo kafalarla zor
Kırıldım…Beyler lütfen herkes her konuya atlamasın biz insanlara nasıl tartışma yapılır göstermeye çalışıyoruz siz hakaret etmeyin
Profil fotoğrafımız yok diye civara sandı o biziYaw emirhan adamın fotosu bile yok bu nasıl tespit nasıl teşhistir niye ezbere konuşuyon sen sürekli
Çok gülüyorum yasine yaw çok makara adamYasin bu performans ile çok ararız burada