C
CB36
Ziyaretçi
Abimmmm çok büyüksün senSiz beni daha çok eglendiriyorsunuz başka yere gitmem. Komedyenler sizi

Abimmmm çok büyüksün senSiz beni daha çok eglendiriyorsunuz başka yere gitmem. Komedyenler sizi
Birincisi neydi.Laflarına dikkat et sömürme falan 2. hakaretin .
Jdjdjdmdjjdd böyle esprileri nerden buluyorsunSiz hiç birsey yapamazsınız. Siz derken ittifak partilerden bahseymiyorum. emekçi diye geçinip emekçileri sömürenlerden bahsediyorum
problemini çözmen için kolaylıklar diliyorum ama toplumda problemli bireylere nasıl yaklaştıklarını bilirsin umarım bu senin için bir sorun teşkil etmezO benim problemim optikci.
Demezler çünkü sizinki gibi 2günlük dostlarımız değil 1.5 senenin üstünde bir dostluğumuz var bu oyundaVallahi sorun yok.
Ne güzel dedin ittifak partilerinin oyları olduğunu
Şovu neden İVEP yapıyor ittifak partilerinin oylarıyla?
Nerde o ittifak partileri?
Merakımdan soruyorum hiç demiyorlar mı? Benim oyum ile niye şov yapıyorsun diye??
Hepsini biliyorum merak etme Ayhan GünerForum kurallarını öğrende gel
Dur ben söyleyim senimi kıracagım TURAN = İŞÇİ VE EMEKÇİ oldumuVallahi sorun yok.
Merakımdan soruyorum hiç demiyorlar mı? Benim oyum ile niye şov yapıyorsun diye??
Bak hepsi burda güzel kardeşimVallahi sorun yok.
İşçi ve emekçi = Turan nerden bakarsan bakDur ben söyleyim senimi kıracagım TURAN = İŞÇİ VE EMEKÇİ oldumu
Davut abinin adını ağzına alırken dikkatli ol fatih sen Davut abinin oyun başkanlığı seçimini bir aç bak bakalım . kardeşSahi Davut abimin emeklerine yazık ettin sen shshshsj
Yok yetmiyorDur ben söyleyim senimi kıracagım TURAN = İŞÇİ VE EMEKÇİ oldumu
Diğer partilerin adı bile geçmiyor.İşçi ve emekçi = Turan nerden bakarsan bak
Sen daha nedediğini bilmiyorsam ben hatırlatamam sana yukarı çık bakBirincisi neydi.
Allah allaben size yeterim fazlasını arkadaşların paylaşır![]()
Herşeyi bilen konuşuyor başka kim varmış söylede bilelimYok yetmiyorbirkaç daha var onları da öğrenebilir miyim?
Hmmm sana da tmm.ben size yeterim fazlasını arkadaşların paylaşır![]()
problemini çözmen için kolaylıklar diliyorum ama toplumda problemli bireylere nasıl yaklaştıklarını bilirsin umarım bu senin için bir sorun teşkil etmezo
O şov değildi yalnız. Yapılan terbiyesizlige tepkiydi. Anlamamissin olayı sayın baskanSizide gördük geçen dönemOy atan insanlara yaptığınız saygısızlığı önce geçmişine bak eleştiri yapmak için showuda size iade ediyorum 2 ay önce burda başkanlarınız sıralama 1.yiz diye havalara zıplıyorlardı şimdi göremiyorum kendilerini
İspatlaAbimmmm çok büyüksün senbunu bana diyenlerler olarak ilk sen değilsin sonda sen olmayacaksın
gerçi siz küfür etmesini seven insanlarsınız orda burda dc nizde bana küfür ettiğiniz kadar Oylarınıza sahip çıksaydın sjsjsjs