Bu neden bu kadsr zoruna gidiyor biz takmıyoruz DOST olduğumuz için ha 38 ha 28 ne farkeder sonuçta DOSTuz çıkarcı değilDedi 28 oy ile sırtlarda taşınan eski dost
Bu neden bu kadsr zoruna gidiyor biz takmıyoruz DOST olduğumuz için ha 38 ha 28 ne farkeder sonuçta DOSTuz çıkarcı değilDedi 28 oy ile sırtlarda taşınan eski dost
Geldim ben abileriyim söyle cengo ne yaptı bizim çocuklarBen neden hep abisi gelsin dediğimde birileri geliyor
Sanamı kaldı beni susturmak ?Knk sen boş laf olsun diye konuşuyorsun bence sus
Ortada hakaret yok . Ettigimize sanmıyorumDimi sende anca alaycı konuşup hakaret eden birisin
Knk hadi hadi gereksiz konuşmaya gerek yokBen neden hep abisi gelsin dediğimde birileri geliyor
Sen önce görevini tamamlamayı öğren buraya gelip kavga cıkarmaya calısma hadi bakimKnk sen boş laf olsun diye konuşuyorsun bence sus
Bilmem kalmış mıSanamı kaldı beni susturmak ?
Bunlara ne yaptın öyle boydan fotoğrafını mi gönderdinGeldim ben abileriyim söyle cengo ne yaptı bizim çocuklar
Raporlardan görürsün sorun yokOrtada hakaret yok . Ettigimize sanmıyorum
Sen supriz yumurtadan mi çıktın şovmen seniGeldim ben abileriyim söyle cengo ne yaptı bizim çocuklar
sürprizzzzKarar ver hangisi olucaksin. Benide sasirtiyorsun bak
Siz bir zahmet takmayın başkanım.Bu neden bu kadsr zoruna gidiyor biz takmıyoruz DOST olduğumuz için ha 38 ha 28 ne farkeder sonuçta DOSTuz çıkarcı değil
Sanane kardeşim makam benim koltuk benim sanami kaldiSen önce görevini tamamlamayı öğren buraya gelip kavga cıkarmaya calısma hadi bakim
Sana soruyorum işte kendin böyle bir iddaa ortaya attın lafını tamamlaBilmem kalmış mı
Başkanım elbet bir gün sizde seçim kazanırsınız evet puan fln takılın siz44 oyla siz kaç aldınız cengiz başkanımmm?
Siz kıymetlisiniz aman ha yedirmeyin hakkınızı
UygundurRaporlardan görürsün sorun yok
Pardon siz mecliste istifa eden yönetime tepki verip oyun kurallarını bilmeyen sizler miydiniz merak ettimKnk hadi hadi gereksiz konuşmaya gerek yok
Bizim partide ortadan kalan dümdüz üye yok varsada oyunu bırakmıstır oynamıyordur belediye baskanı oyun baskanı milletvekili hepsinin bir görevi var çok şükürSiz bir zahmet takmayın başkanım.
Ben partinizdeki o boşta kalan dümdüz üyeler için konuşuyorum ☺
Olmadı sende benim kalemim değilsin sen de yat uyu. Elendinsüprizzz
ağzına sağlık.Pardon siz mecliste istifa eden yönetime tepki verip oyun kurallarını bilmeyen sizler miydiniz merak ettim