Başkanım daha öncede söyledim tekrar söyleyeyim, bu bir oyun oyundaki rekabetin gereğiydi hatay meselesi, şahsına herhangi bir durum değil.
Şunu da eklemek isterim ; benim like atmamama takılıyorsun, seçimde oy vereceğin adam 1 hafta önce burada küfür yazıp banlandı
En çok senin oyunu bekliyorum bilesin
Öncelikle selamlar Fatih adaylığını kutluyorum ve sana başarılar diliyorum çünkü buna ihtiyacın olucak
Sonrasında evet ben küfür eden bir insanım yanımda samimi bulduğum insan olsun,karşımda sinir olduğum bir kişi olsun farketmez…
Samimiyetten de ederim.Sinirimden de ederim.
Hatta bunu inkar etmediğimi özelden konuşulan mesajlarımı yayınlayarak hatta ses kaydımı buraya attılar o zaman bile dedim bunu yapıyorum beni bunla vuramazsınız
ya hatta o cümleleri sarfettiğim o küfürlerin içinde adları geçen insanlar bile biz seni biliyoruz zaten dediler.Bana bunlarla gelmeyin
Fakat şöyle ince bir detay bulunuyor Fatih evet forumdan 1 buçuk seneyi aşkın zamandır defalarca ban yedim 1 hafta olsun 1 gün olsun 2 gün olsun.
Ama bunlar ne argo kullandığım için,ne de küfür ettiğim için.
Her insan farklıdır zaten farklılıklarımızla güzeliz mesela sen birinin seviyesine yükselmek istemezsin gereksiz konuşup geçersin.
Mesela bir çok arkadaşım patavatsız diye adlandırdığımız ya da konuşmasını bilmeyen mi diyelim nasıl bir söylemde bulunmak istersen bu kişileri muhattap alıp onunla münazara etmek istemezler.
Ama ben çok farklıyım hakedene hakettiği gibi cevabı paslayıp hakedene hakettiğini veririm.
Sende benim küfür ettiğimi öne sürüyorsan bu mesajı görmek istiyorum birşey söylüyorsan arkasında dur forumda küfür ettiğim için hiçbir zaman ban yemedim…
Ve kral vezir felan filan yazmışsın ya ona da kendi şahsıma eskiden beridir bu oyunda bulunduğum için söyliyeyim.
KİŞİLER ÖNEMSİZDİR.
BİR YOL BİR HEDEF BİR ZAFER İÇİN MÜCADELE VERİLİYORSA BENİM İÇİN SÖYLEYECEĞİM ŞEY
TEK MEVKİ TEK MAKAM
YENİDEN DOĞUŞTUR VEFADIR VE ŞUAN İÇİNDE OLDUĞUMUZ ZAFER İTTİFAKIDIR.
BEN OYUN BAŞKANI ADAYIYSAM BU AİLE ADAYDIR BEN OYUN BAŞKANIYSAM BU AİLE OYUN BAŞKANIDIR
KİŞİLER DEĞİŞİR O ANKİ İTTİFAKTAKİ PARTİLER DEĞİŞİR AMA BU OYUNDA KALICI OLAN ŞEY BU AİLEDİR.
Son olarak da senle bir daha ikili diyaloğa gireceğimi düşünmüyorum çünkü icraat yerine farklı yerlerden vurmaya çalışıyorsun.
Laflar sözler kelimeler gelip geçicidir.
İcraatler kalıcıdır.
İcraatlerini göster mesela bakan adaylarınız nerde mücadeleden mi kaçıyorsunuz Fatih?
Tek mücadele senin için kişisel çıkarın için Oyun Başkanlığı adaylığı mı Fatih?
Sağda solda oy toplamaya çalışmadan önce bu soruların cevaplarını kendine ver ona göre hareket et sana benden bir tavsiye.
Şuan içinde bulunduğumuz seçimi bu şekilde gereksiz bir konuya yorum yaparak görmezden geldiğim gibi gözüktüğü için İsmail ve Rüa başkanlarımdan özür diliyorum.
Seçimi kazanacağımıza inancım tam bakanım ve meclis başkanım
Herkese iyi akşamlar diliyorum.
İyi forumlar…