Fatih Tutuk - Adaylık Açıklaması (13 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Allah allah neden banlandı acaba ?
Dur ben söyliyim bir kadın oyuncunun postunun altında yapılan iğrenç cümlelere karşı çıktığı için dimi ? Olayları bilipte bilmemezliğe vurmanız beni benden alıyor olayları bilmiyomuş gibi davranıp farklı yerlere çekmeyin

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Başkanım daha öncede söyledim tekrar söyleyeyim, bu bir oyun oyundaki rekabetin gereğiydi hatay meselesi, şahsına herhangi bir durum değil.
Şunu da eklemek isterim ; benim like atmamama takılıyorsun, seçimde oy vereceğin adam 1 hafta önce burada küfür yazıp banlandı 😁
En çok senin oyunu bekliyorum bilesin 🙌
Ya Fatih başkanım ne hatayı ne alınması gözünü seveyim ne anlatıyorsun ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun 😃
Like değil teşekkür de beklerim tabi başarılar dilemişim burada size 😆
Ben söyledikten sonra ne anlamı kalır like nda teşekkürün de
Ben size söyledim bu bir oyun diye
inanırsınız inanmazsınız bilmiyorum tekrar söylüyorum ben işin eğlencesine bakarım kimseye ne küfür ne de hakaret etmem herkes kendi yaptıklarından sorumludur.
Oy istiyorsanız önce nefret ve kininizi bir kenara bırakın şahsi düşüncem bu şekilde daha sakin olmanızı tavsiye ederim iyi oyunlar.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Başkanım daha öncede söyledim tekrar söyleyeyim, bu bir oyun oyundaki rekabetin gereğiydi hatay meselesi, şahsına herhangi bir durum değil.
Şunu da eklemek isterim ; benim like atmamama takılıyorsun, seçimde oy vereceğin adam 1 hafta önce burada küfür yazıp banlandı 😁
En çok senin oyunu bekliyorum bilesin 🙌
Öncelikle selamlar Fatih adaylığını kutluyorum ve sana başarılar diliyorum çünkü buna ihtiyacın olucak 👏🏻

Sonrasında evet ben küfür eden bir insanım yanımda samimi bulduğum insan olsun,karşımda sinir olduğum bir kişi olsun farketmez…

Samimiyetten de ederim.Sinirimden de ederim.

Hatta bunu inkar etmediğimi özelden konuşulan mesajlarımı yayınlayarak hatta ses kaydımı buraya attılar o zaman bile dedim bunu yapıyorum beni bunla vuramazsınız 😃ya hatta o cümleleri sarfettiğim o küfürlerin içinde adları geçen insanlar bile biz seni biliyoruz zaten dediler.Bana bunlarla gelmeyin 😃

Fakat şöyle ince bir detay bulunuyor Fatih evet forumdan 1 buçuk seneyi aşkın zamandır defalarca ban yedim 1 hafta olsun 1 gün olsun 2 gün olsun.

Ama bunlar ne argo kullandığım için,ne de küfür ettiğim için.
Her insan farklıdır zaten farklılıklarımızla güzeliz mesela sen birinin seviyesine yükselmek istemezsin gereksiz konuşup geçersin.

Mesela bir çok arkadaşım patavatsız diye adlandırdığımız ya da konuşmasını bilmeyen mi diyelim nasıl bir söylemde bulunmak istersen bu kişileri muhattap alıp onunla münazara etmek istemezler.

Ama ben çok farklıyım hakedene hakettiği gibi cevabı paslayıp hakedene hakettiğini veririm.

Sende benim küfür ettiğimi öne sürüyorsan bu mesajı görmek istiyorum birşey söylüyorsan arkasında dur forumda küfür ettiğim için hiçbir zaman ban yemedim…

Ve kral vezir felan filan yazmışsın ya ona da kendi şahsıma eskiden beridir bu oyunda bulunduğum için söyliyeyim.

KİŞİLER ÖNEMSİZDİR.
BİR YOL BİR HEDEF BİR ZAFER İÇİN MÜCADELE VERİLİYORSA BENİM İÇİN SÖYLEYECEĞİM ŞEY

TEK MEVKİ TEK MAKAM
YENİDEN DOĞUŞTUR VEFADIR VE ŞUAN İÇİNDE OLDUĞUMUZ ZAFER İTTİFAKIDIR.
BEN OYUN BAŞKANI ADAYIYSAM BU AİLE ADAYDIR BEN OYUN BAŞKANIYSAM BU AİLE OYUN BAŞKANIDIR
KİŞİLER DEĞİŞİR O ANKİ İTTİFAKTAKİ PARTİLER DEĞİŞİR AMA BU OYUNDA KALICI OLAN ŞEY BU AİLEDİR.

Son olarak da senle bir daha ikili diyaloğa gireceğimi düşünmüyorum çünkü icraat yerine farklı yerlerden vurmaya çalışıyorsun.

Laflar sözler kelimeler gelip geçicidir.
İcraatler kalıcıdır.

İcraatlerini göster mesela bakan adaylarınız nerde mücadeleden mi kaçıyorsunuz Fatih?

Tek mücadele senin için kişisel çıkarın için Oyun Başkanlığı adaylığı mı Fatih?

Sağda solda oy toplamaya çalışmadan önce bu soruların cevaplarını kendine ver ona göre hareket et sana benden bir tavsiye.

Şuan içinde bulunduğumuz seçimi bu şekilde gereksiz bir konuya yorum yaparak görmezden geldiğim gibi gözüktüğü için İsmail ve Rüa başkanlarımdan özür diliyorum.

Seçimi kazanacağımıza inancım tam bakanım ve meclis başkanım🌹

Herkese iyi akşamlar diliyorum.
İyi forumlar…

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Merhaba kaan 🙌 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Öncelikle düzgün ve sade bir dil ile yazdığın için sana teşekkür ederim.

Küfür edip etmemen, argo konuşman bana çarpmadığı sürece beni ilgilendiren bir durum değil. Bahsedilenin ne olduğunu tekrar okuyup tekrar değerlendirmeni istiyorum senden.

İcraat deyince şöyle bir profiline baktım, icraat olarak sadece atanmışsın kaan? 1.5 yıl oyun hayatın boyunca seni sadece atamışlar. Atanmak mı gerçekten en büyük icraatın?

Yoksa mücadele etmekten kaçtığın için mi sadece atanmayı seçtin?

Bu düzeyde bir seçime girdiğin için mücadeleci olduğunu kim söylüyor merak içerisindeyim.

Sağda solda oy toplamaya çalıştığımı iddaa etmişsin. Aklımda fikrim de ne var ise oraya yazdım kaan. Sağ ile sol ile işim yok. Ne yazdıysam hepsi o kadar.

Senin de söylediğin gibi Kaan ikili diyaloğa girmeyi doğru bulmuyorum seninle. Kulvar aynı bile olsa segmentlerimiz epey farklı.

Kal sağlıcakla ATAMA BAŞKAN adayı🙌

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Merhaba kaan 🙌 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Öncelikle düzgün ve sade bir dil ile yazdığın için sana teşekkür ederim.

Küfür edip etmemen, argo konuşman bana çarpmadığı sürece beni ilgilendiren bir durum değil. Bahsedilenin ne olduğunu tekrar okuyup tekrar değerlendirmeni istiyorum senden.

İcraat deyince şöyle bir profiline baktım, icraat olarak sadece atanmışsın kaan? 1.5 yıl oyun hayatın boyunca seni sadece atamışlar. Atanmak mı gerçekten en büyük icraatın?

Yoksa mücadele etmekten kaçtığın için mi sadece atanmayı seçtin?

Bu düzeyde bir seçime girdiğin için mücadeleci olduğunu kim söylüyor merak içerisindeyim.

Sağda solda oy toplamaya çalıştığımı iddaa etmişsin. Aklımda fikrim de ne var ise oraya yazdım kaan. Sağ ile sol ile işim yok. Ne yazdıysam hepsi o kadar.

Senin de söylediğin gibi Kaan ikili diyaloğa girmeyi doğru bulmuyorum seninle. Kulvar aynı bile olsa segmentlerimiz epey farklı.

Kal sağlıcakla ATAMA BAŞKAN adayı
Girdiğim sayısız seçim var kazandığımız arkadaşlarımın profillerini kontrol edip bakabilirsin.

Dediğim gibi bende kişiler gereksiz orda Kaan da yazsa YENİDEN DOĞUŞ VEFA İÇİNDE BULUNULAN İTTİFAK.

Mücadelenin içinde hep vardım hep de oldum ve ben koltuk sevdalısı bir adam oldum her zaman kendim için değil ama ailem için.Boşta bir yer mi var hemen bunu almalıyız.Kim için Ahmet için Mehmet için vs.

Aday mı göstericez kimi göstermeliyiz Ahmet haketti bu dönem Ahmet olucak onun adı altında mücadele vericez ve kazanıcaz

İsmimin gözüktüğü 1 tane seçim Ekonomi Bakanlığı o da zaferle sonuçlandı.

Ama atanmalarda haklısın genellikle atamayla meclise girmişim şehir başkanlığımda mevcut ama milletvekilliği daha fazla.

Artık emekli ettim kendimi şahsi ismimi göremezsin artık bak bu döneme onca puana rağmen yazmama kararı aldık.

Artık oyun başkanlığı için zamanının geldiğini düşünüyoruz ailem olarak.

Kararları ben değil ailem veriyor ben atamayla geleceksem YENİDEN DOĞUŞ & VEFA adı altında bunu hakettiğim içindir.

Önceki konuşmamda da söylediğim gibi hakedene hakettiği her zaman verilir…

Herkes hakettiğini aldı ve almaya devam edecek.

Sen ve arkadaşların da hakettiğini alacaksınız Fatih.

Seçim bu kazanılır kaybedilir kaybeden konuşur iyi olan kazanır ve ZAFER le sonuçlanır.

Bu seçimi de ZAFER kazanacaktır.
ADALET lafta olur icraat lazım.

K

Kubilay*

Ziyaretçi
Girdiğim sayısız seçim var kazandığımız arkadaşlarımın profillerini kontrol edip bakabilirsin.

Dediğim gibi bende kişiler gereksiz orda Kaan da yazsa YENİDEN DOĞUŞ VEFA İÇİNDE BULUNULAN İTTİFAK.

Mücadelenin içinde hep vardım hep de oldum ve ben koltuk sevdalısı bir adam oldum her zaman kendim için değil ama ailem için.Boşta bir yer mi var hemen bunu almalıyız.Kim için Ahmet için Mehmet için vs.

Aday mı göstericez kimi göstermeliyiz Ahmet haketti bu dönem Ahmet olucak onun adı altında mücadele vericez ve kazanıcaz

Ama atanmalarda haklısın genellikle atamayla meclise girmişim şehir başkanlığımda mevcut ama milletvekilliği daha fazla.

Artık emekli ettim kendimi şahsi ismimi göremezsin artık bak bu döneme onca puana rağmen yazmama kararı aldık.

Kararları ben değil ailem veriyor ben atamayla geleceksem YENİDEN DOĞUŞ & VEFA adı altında bunu hakettiğim içindir.

Seçim bu kazanılır kaybedilir kaybeden konuşur iyi olan kazanır ve ZAFER le sonuçlanır.

Bana komik gelen zaten oyunda vekillik atanmayla gelen birşey değil mi bu arkadaş ne saçmalıyor 😀

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Onlar o yüzden bizi kaybetti başkanım

Biz ALTI OK derken gazı mustafa kemal ataturkun ilkelerinden yola çıktık

EGEMENLİK kayıtsız şartsız milletindir diyenler ile yolumuza devam edip

CUMHURİYET imize sahip çıkacağız

Biz Onun yolundayız
Mustafa Kemal Atatürk sizin açtığınız partilerin isminden daha büyük bir isim , ismini kullanırken dikkat edelim Ahmet Başkan

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi

Postu açarken yazdıklarımı şu mesajında doğruladığın için teşekkür ederim.

Tam olarakta oyunda şu yazdığın gibi mesajı yazabilecek kadar egoya ulaşmış insanlar arka planda kalsın diye adayım.

Biz karar veririz, o haketti vb.

Yazdıklarımı okuyup değerlendirmesi gereken hedef kitle de malesef ki yoksun kaan.

Postu paylaştıktan sonra aldığım 4 tane geri dönüş var. Onlar ziyadesiyle mutlu etti.

Oyun hayatım o kadar uzun değil.
3 oyun başkanı gördüm, 3ünün de hakettiğini düşünüyorum.

Bakalım hakettiysen kazanırsın, bunu illaki yazarak dile getirmene gerek yok ☺

Eğer mutlu olacaksan, bende yazabilirim?

Başarılar tekrar...

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Postu açarken yazdıklarımı şu mesajında doğruladığın için teşekkür ederim.

Tam olarakta oyunda şu yazdığın gibi mesajı yazabilecek kadar egoya ulaşmış insanlar arka planda kalsın diye adayım.

Biz karar veririz, o haketti vb.

Yazdıklarımı okuyup değerlendirmesi gereken hedef kitle de malesef ki yoksun kaan.

Postu paylaştıktan sonra aldığım 4 tane geri dönüş var. Onlar ziyadesiyle mutlu etti.

Oyun hayatım o kadar uzun değil.
3 oyun başkanı gördüm, 3ünün de hakettiğini düşünüyorum.

Bakalım hakettiysen kazanırsın, bunu illaki yazarak dile getirmene gerek yok ☺

Eğer mutlu olacaksan, bende yazabilirim?

Başarılar tekrar...
Hayatım farkettiysen karar veriyoruz ailem olarak diyorum…
Buna karar veren eskisi yenisi geçmişten günümüze ailem arkadaşlarım diyorum.
En azından bizim için böyle herkesin düşüncesi fikri farklıdır saygı göstermek gerekiyor.
Hakeden hakettiğini her zaman alır.
Senin söylemene gerek yok hayatım yaşanıp biticek saygısızca…
Tekrardan başarılar.

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Mustafa Kemal Atatürk sizin açtığınız partilerin isminden daha büyük bir isim , ismini kullanırken dikkat edelim Ahmet Başkan
Ne anlatiyorsun fettah kardeş sen

Ne kadar büyük bir isim olduğunun farkındayız merak etmeyiniz..

İlla da birseye yorum yapacaksan yanlış yerdesin

Yordunuz ya vallahi yordunuz