Alper Tunga yol ayrımı ve MEP gercekleri. (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Alper Tunga
  • Başlangıç tarihi
A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Merhaba.

Bir sure önce @Ferhat43 @Emir-Timur ve dost bildiğimiz arkadaşlarımızla kurmuş olduğumuz partimiz, son hızla yoluna devam etmektedir. Dost bildiklerimiz hala dost, yola çıktıklarımız hala yoldaş. Yol aldığımız partiler hala yol arkadaşımız. Altın ok partisi hala bizim, MEP hala Altın okun. Sohbet isteyene sohbet, kaos isteyene kaos. Bu başlığın altında kozlarimizi paylaşıp, herkesin derdini öğrenmek, barışıp kucaklaşmak isteriz. Hadsiz hakaretler eden, başkan adayı çıkarıp sırtımızdan vuranlar hariç.

Milli egemenlik partisi olarak, dostumuza dost, düşmanımız hakkıyla düşmanlık yapmak isteriz.

Saygılarımla...

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sırtından vuranlara adana ceyhan amörtisör patlatmış full modifiyeli şahin gibi yanlıyor yanında olanlara partisine üç adam eksik gitmiş diye düüşmanlık ediyor 🤣🤣🤣

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Merhaba.

Bir sure önce @Ferhat43 @Emir-Timur ve dost bildiğimiz arkadaşlarımızla kurmuş olduğumuz partimiz, son hızla yoluna devam etmektedir. Dost bildiklerimiz hala dost, yola çıktıklarımız hala yoldaş. Yol aldığımız partiler hala yol arkadaşımız. Altın ok partisi hala bizim, MEP hala Altın okun. Sohbet isteyene sohbet, kaos isteyene kaos. Bu başlığın altında kozlarimizi paylaşıp, herkesin derdini öğrenmek, barışıp kucaklaşmak isteriz. Hadsiz hakaretler eden, başkan adayı çıkarıp sırtımızdan vuranlar hariç.

Milli egemenlik partisi olarak, dostumuza dost, düşmanımız hakkıyla düşmanlık yapmak isteriz.

Saygılarımla...
Altın ok ne kadar kaliteli ne kadar karakterli olduğunu her zaman gösterdi. Muhabbetimiz daim olsun inşallah

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bencede sacmalıyorsun sesi çıkması gereken sen değilde başkası bence. O yokken seni öne sürmüsler mesut belli
Evet ya maaş da veriyolar. Şu an ss i attım ne cevap verim onu bekliyorum üç dört kişi birlikte düşünüyoruz büşraya ne yazsak diye hmmmmm talimat gelince cevabı bildirecem ✍️✍️✍️✍️🤫🤫🤫🤫🤫🌹🌹🌹

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Gül attım beğen diye like larmısın büşracım