M
M-D
Ziyaretçi
Herkesi kendisi gibi zannetti millet vip'e oy vericek zannetti
Çok yazık
Bir daha aday ol bir daha yenelim
Çok yazık
@M-D Sn. Başkanım ben müdahil olmak istemiyorum şu münakaşalara da Fatih başkanın aklında vip dağıtma gibi bir durum yoktu.Herkesi kendisi gibi zannetti millet vip'e oy vericek zannetti
Çok yazık
Murat başkanım bu zamana kadar ki oyun hayatımda kazananı da tebrik etmişimdir kaybedeni değil tebrik etmişimdir.@M-D Sn. Başkanım ben müdahil olmak istemiyorum şu münakaşalara da Fatih başkanın aklında vip dağıtma gibi bir durum yoktu.
Sn. Kaan Yüksel başkanın açtığı hodri meydan konusunda ki vip muhabbeti üzerine
Sn. Fatih Tutuk başkan da böyle bir girişimde bulundu.
O zaman buradan şu dersi çıkartıyorum Oyun Başkanlığına aday olan her kimse diğer adayın vaatine 1'e 5 katarak ilerlemesin. Sonra alay konusu oluyor gördüğüm. Ben burada size karşı değilim Sn. Fatih Tutuk başkanıda savunur değilim objektif yaklaştım olaya.
Bu hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederimMurat başkanım bu zamana kadar ki oyun hayatımda kazananı da tebrik etmişimdir kaybedeni değil tebrik etmişimdir.
Fakat fatih'in algı yaparak birşeyleri yapması kendisini iyi gösterip karşısındaki adayı kötü göstererek ardından bunun adına siyaset diyip
Herşeyi geçtim kazananı yine alaycı bir üslupla dalga geçerek tebrik etmesi verilen emeklere zarardır
Farkındaysanız Altınok partisi ile alakalı yorumlar yoktur.
Kişisel yorumlarım vardır. Kişilerde bu tavırda ilerlediği içindir
Ayrıca yazın içinde teşekkür ederim iyi oyunlar dilerim
Güzel bir dil ve güzel bir üslupla konuya dahil olduğun için ben teşekkür ederim.Bu hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim
Kişilerin parti önüne geçmesini bende elbet istemem. Ve dediğim gibi ben burada dün kendisi ile de görüştüm açtığı konuda altta ben dahil kimse olmasın dedim anlayışla karşıladı bu onun bireysel atışması haline geldi. Benim savunduğum tek olay vıp dağıtma olayı temelinde. Bunu ortaya çıkaran kişi sn. Oyun Başkanımız @Kaan Yüksel değilmiydi.? Sonrası evet belki istenmeyen yerlere gitti
Ponçiiik üzülme ben seni bırakıp hiçbir yere gitmemSenide korkup kaçanlar arasına alabiliriz fatih başkan bu farkla oradakilere selam söyle ✋️
Demek ki hepsi seviyesiz bunlarınPonçiiik üzülme ben seni bırakıp hiçbir yere gitmem
AaauuuuuğğğDemek ki hepsi seviyesiz bunların
Farkı yiyince kırdı herhalde ahhahahahAaauuuuuğğğ
Farkı yiyince kırdı herhalde ahhahahah
Teşekkür et teşekkür ben olmasam canınız sıkılacak
Seçimde gösterdiğiniz çabadan uğraştan dolayı sizi tebrik ederim başkanım Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Rica ederim ama birine vereceksen IBAN atabilirim
8 partinin bir araya gelip 2 kişilik partiyi seçimde yenmek sizce başarı mı oluyor?Şimdi size kısa bir özet geçeyim. Bu oyun da defalarca bir taraf güçlü bir taraf kendince güçsüz görünmüştür. Buna rağmen hiç bir zaman vazgeçen taraf olmamıştır. Bir çok seçim kaybettik bir çok seçim kazandık aylarca ama stratejisini ona göre yaptı herkes.
Şimdi siz üst üste kazanırken kendi adıma ve yanımdakı arkadaşlar karşısı güçlü demedi kazanmanın yollarına baktık bakanlıkları aldık hatırlatırım. Sonra şimdi kazanma yoluna gittik size karşı birleşmedik sizler birilerinin sırtlarına basa basa birşeyler kazanacağınızı sandınız. Neye nasıl sığınmak istersen ona sığın ama fark etmez bize bence doğru çalışmayı öğrenin birazda doğru olun