Fatih Tutuk - Tebrik Mesajı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi
E

E.A.

Ziyaretçi
Vaatler değil kendine bağlı adamı çok olan kazanır maalesefki kural böyle 😊 oyun hayatında başarılar diliyorum pes etmeyenler mutlaka kazanır.

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Herkesi kendisi gibi zannetti millet vip'e oy vericek zannetti

Çok yazık

Bir daha aday ol bir daha yenelim 😀
@M-D Sn. Başkanım ben müdahil olmak istemiyorum şu münakaşalara da Fatih başkanın aklında vip dağıtma gibi bir durum yoktu.
Sn. Kaan Yüksel başkanın açtığı hodri meydan konusunda ki vip muhabbeti üzerine
Sn. Fatih Tutuk başkan da böyle bir girişimde bulundu.
O zaman buradan şu dersi çıkartıyorum Oyun Başkanlığına aday olan her kimse diğer adayın vaatine 1'e 5 katarak ilerlemesin. Sonra alay konusu oluyor gördüğüm. Ben burada size karşı değilim Sn. Fatih Tutuk başkanıda savunur değilim objektif yaklaştım olaya.

• Beğen
Tepkiler: M-D
M

M-D

Ziyaretçi
@M-D Sn. Başkanım ben müdahil olmak istemiyorum şu münakaşalara da Fatih başkanın aklında vip dağıtma gibi bir durum yoktu.
Sn. Kaan Yüksel başkanın açtığı hodri meydan konusunda ki vip muhabbeti üzerine
Sn. Fatih Tutuk başkan da böyle bir girişimde bulundu.
O zaman buradan şu dersi çıkartıyorum Oyun Başkanlığına aday olan her kimse diğer adayın vaatine 1'e 5 katarak ilerlemesin. Sonra alay konusu oluyor gördüğüm. Ben burada size karşı değilim Sn. Fatih Tutuk başkanıda savunur değilim objektif yaklaştım olaya.
Murat başkanım bu zamana kadar ki oyun hayatımda kazananı da tebrik etmişimdir kaybedeni değil tebrik etmişimdir.

Fakat fatih'in algı yaparak birşeyleri yapması kendisini iyi gösterip karşısındaki adayı kötü göstererek ardından bunun adına siyaset diyip

Herşeyi geçtim kazananı yine alaycı bir üslupla dalga geçerek tebrik etmesi verilen emeklere zarardır

Farkındaysanız Altınok partisi ile alakalı yorumlar yoktur.

Kişisel yorumlarım vardır. Kişilerde bu tavırda ilerlediği içindir

Ayrıca yazın içinde teşekkür ederim iyi oyunlar dilerim

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Murat başkanım bu zamana kadar ki oyun hayatımda kazananı da tebrik etmişimdir kaybedeni değil tebrik etmişimdir.

Fakat fatih'in algı yaparak birşeyleri yapması kendisini iyi gösterip karşısındaki adayı kötü göstererek ardından bunun adına siyaset diyip

Herşeyi geçtim kazananı yine alaycı bir üslupla dalga geçerek tebrik etmesi verilen emeklere zarardır

Farkındaysanız Altınok partisi ile alakalı yorumlar yoktur.

Kişisel yorumlarım vardır. Kişilerde bu tavırda ilerlediği içindir

Ayrıca yazın içinde teşekkür ederim iyi oyunlar dilerim
Bu hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim 🙏
Kişilerin parti önüne geçmesini bende elbet istemem. Ve dediğim gibi ben burada dün kendisi ile de görüştüm açtığı konuda altta ben dahil kimse olmasın dedim anlayışla karşıladı bu onun bireysel atışması haline geldi. Benim savunduğum tek olay vıp dağıtma olayı temelinde. Bunu ortaya çıkaran kişi sn. Oyun Başkanımız @Kaan Yüksel değilmiydi.? Sonrası evet belki istenmeyen yerlere gitti

• Beğen
Tepkiler: M-D
M

M-D

Ziyaretçi
Bu hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim 🙏
Kişilerin parti önüne geçmesini bende elbet istemem. Ve dediğim gibi ben burada dün kendisi ile de görüştüm açtığı konuda altta ben dahil kimse olmasın dedim anlayışla karşıladı bu onun bireysel atışması haline geldi. Benim savunduğum tek olay vıp dağıtma olayı temelinde. Bunu ortaya çıkaran kişi sn. Oyun Başkanımız @Kaan Yüksel değilmiydi.? Sonrası evet belki istenmeyen yerlere gitti
Güzel bir dil ve güzel bir üslupla konuya dahil olduğun için ben teşekkür ederim.

Konu aslında vip hediye edilmesi değildir. Bunlar olabilir herkes plan ve programı ona göre yapar

Benim ve diğer arkadaşların rahatsız olduğu konu üslup ve kötü dil

Bunun yanında algı yapması algının gerçekliği bılunmuyor bakın vip alamazsınız edemezsiniz denilmedi.

Herkesin işi gücü maddi imkanı var her iki parti bunu yapabilecek güçte

Fakat bir tarafı rahatsız edici sözlerle veya hakaret ederek konuda ilerlersen karşı tarafta bunun önlemini alır

Aynısını fatih yapmasa biz yapsak sizde doğal olarak bizim şuan rahatsız olduğumuz konu gibi davranırdınız

Kişiler partilerin önüne geçmemelidir

Fatih bir algı başlatarak 3-5 kişinin lafıyla ilerlemeyin yapmayın felan filan diyerek bir çok partinin emeğini hiçe saymıştır

Fakat bizler Altınok partisinin emeğine hiçbir şekilde zarar verecek sözler söylemedik bu işlerden hep kaçındık

Bu oyunda bağımsızdan tutun partilere kadar verilen emeği kimse hiçe sayamaz.

Çok güzel ve saygı çerçevesinde geçmesi seçim malesef kişilerin seçimde kendini gösterme tanıtma çabası seçimin güzel atmosferine gölge düşürmüştür.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Senide korkup kaçanlar arasına alabiliriz fatih başkan bu farkla 🌹 oradakilere selam söyle ✋️

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Seçimde gösterdiğiniz çabadan uğraştan dolayı sizi tebrik ederim başkanım Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah😊👏

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Şimdi size kısa bir özet geçeyim. Bu oyun da defalarca bir taraf güçlü bir taraf kendince güçsüz görünmüştür. Buna rağmen hiç bir zaman vazgeçen taraf olmamıştır. Bir çok seçim kaybettik bir çok seçim kazandık aylarca ama stratejisini ona göre yaptı herkes.

Şimdi siz üst üste kazanırken kendi adıma ve yanımdakı arkadaşlar karşısı güçlü demedi kazanmanın yollarına baktık bakanlıkları aldık hatırlatırım. Sonra şimdi kazanma yoluna gittik size karşı birleşmedik sizler birilerinin sırtlarına basa basa birşeyler kazanacağınızı sandınız. Neye nasıl sığınmak istersen ona sığın ama fark etmez bize bence doğru çalışmayı öğrenin birazda doğru olun
8 partinin bir araya gelip 2 kişilik partiyi seçimde yenmek sizce başarı mı oluyor?

Benim size nacizane teklifim ittifakları dağıtın herkes kendisi olsun alsın bakanlıkları ben ona başarı derim sizin yaptıklarınız benim gözümde başarısızlıktır 8 ile 2 eşit diye bakmaya devam edin siz 😂😂😂😂