Şimdi senden daha önemli işlerim var. Bitince dönerim sana tamam. Hepinizi hizaya sokucam merak etmeyin sizEvet BaşkanOnline'ın akıllanmazı alkışlayalım
Şimdi senden daha önemli işlerim var. Bitince dönerim sana tamam. Hepinizi hizaya sokucam merak etmeyin sizEvet BaşkanOnline'ın akıllanmazı alkışlayalım
Hepimizin işi var canımŞimdi senden daha önemli işlerim var. Bitince dönerim sana tamam. Hepinizi hizaya sokucam merak etmeyin siz
Biz Kötüyüz AynenPeki peki en mübarek sen ol lakin siz kötüsünüz aynen
hll spr dvmBiz Kötüyüz Aynen
Gereksiz çarları tanımıyoruz zaten hadi canım parkına git orada kumda oynaBana saçma sapan yorumlar yapma yok yıldız falan sizin gibi 8 parti değiliz ben sana teklifimi yaptım 8 parti dağılsın kendi işlerine baksın bakalım seçimi kazanabiliyor musunuz o zaman görelim herkes tek olsun seçimi kazansın ben ona başarılı derim siz daha bu oyunu bilmiyorken biz bu oyunda kırılmayacak olan rekorları kırdık hepsini anlatmaya kalksam sayfalar yetmez beni şuan yeni başladı olarak görüyorsunuz sadece ben seni ve Burda birçok kişiyi tanıyorum Mustafa Denli yi falan kurt77 yi hepinizi tanıyorum ama siz beni tanımıyorsunuz
Seni hazır kıta çok bekletmişler. Ondan sonrası ağır olmuş belliŞimdi senden daha önemli işlerim var. Bitince dönerim sana tamam. Hepinizi hizaya sokucam merak etmeyin siz
Biz her zaman hazır kıtayiz sen yorma kafanı böyle şeylerle.Seni hazır kıta çok bekletmişler. Ondan sonrası ağır olmuş belli
Çocuk seni hepimizi hizaya sokacak sjsjsjjsjsŞimdi senden daha önemli işlerim var. Bitince dönerim sana tamam. Hepinizi hizaya sokucam merak etmeyin siz
Ben şahsen hizaya girdim şuan hazır oldayım sizi bekliyorum komutan logarŞimdi senden daha önemli işlerim var. Bitince dönerim sana tamam. Hepinizi hizaya sokucam merak etmeyin siz
Tamam şimdi git kafanı duvarlara vur. Senden başka türlü olmazBen şahsen hizaya girdim şuan hazır oldayım sizi bekliyorum komutan logar