FORUM SOHBET ALANI (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
H

Hasanc57

Ziyaretçi
Konunun muhatabı olarak cevap vereyim. @Gonca, @Uğur. yöneticilerimin aldığı karar son derece yerinde olmuştur. Kendilerine teşekkür ederim. (Konu kapatıldığı için oradan yazamadı) . Bu etkinliğin yapılmasına vesile olan kimse ona da teşekkür ederim. Güzel bir düşünce ve bazı eksikliklere rağmen güzel bir etkinlikti.

Değerli başkanlarım ben şahsen hakkımızı savunduğumu düşünüyorum. Bu gün başka bir parti de olsaydı onunda hakkını savunurdum. Bu konuda şüpheniz olmasın.2023 yılı enleri açıklanmış aralık ayı bitmeden sizce de tuhaf değil mi. Aralık ayının bu gün 27 sı ve hala 2023 yılı içindeyiz. 2023 enleri doğru verilerle Ocak ayının ilk haftası açıklansa kimsenin sesi çıkmaz. İtiraz ettiğimiz konu partimizin başarısını hiçe saylımasın üyelerimizin yaptığı emeğin hiçe sayılması. Herkes burada emek veriyor. Aralık ayı vergi verilerinin eklenmediğini yönetimdeki arkadaşlar söylüyorlar. Veri hazırlanacaksa yönetimden talep gelmesi durumunda 20 yıllık tecrübemle seve seve yardımcı olurum.

G

Gonca

Ziyaretçi
Gonca hanım toplam değil 1 ay da ki kastıgimiz parti puanı hatırlatmak isterim
Ya ne farkeder ay sonunda veya belirli birgün de bir parti toplam bu kadar vergi kasmış diye konu açtık mı bugüne kadar Umut bey
Etkinlik bir öneri üzerine yapıldı vergi hariç her veri alındı vergiyi alamayız ay bitmeden ama biz etkinliği yıl bitmeden paylaşmak istedik bu kadar basit fazlasıyla abarttınız olayı

Y

yappız

Ziyaretçi
Sen konuya itirazı yanlış anlamışsın, anlatmak ile vakit kaybetmeyeceğim. Siz hakkınızı savunmak gibi bir girişimde bulunmuyorsanız. Başkasının bunu yapmasını hayıflamak da size yakınşandır. Vesselam
Bakın dediler ki vergiler ay sonunda alınıyor o yüzden katamıyoruz diye kabullenmediniz, sonra tekrar anlamanız için farklı şekilde anlattılar yine yönetimi suçlar gibi yok siz şirkette yönetici misiniz yok şöyle misiniz böyle misiniz, diyorlar ki ilk defa yaptığımız bir etkinlik eksikliklerini kabul ediyorlar ki eksiklik olarak görmüyorum ben yok hala şu bu bi ton boş laf anlatıyorsunuz, sence aldığımız ödüllerin bi önemi var mı? önemli olan yenilik önemli olan havamızı değişmesi ama sizin gibi bağnaz insanlar bi konuyu dikte ederek haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.

Bide utanmadan gelmiş hala hesap döner sap döner cart curt diyon sizin saçma sapan ithamlarınız yüzünden onlarca parti ve yüzlerce oyuncunun keyfi kaçıyor.

Madem o kadar çok atasözü seviyorsun
Al bismillah

Acındırırsan arsız olur
Acıktırırsan hırsız olur

Bütün her şey sizin olsun :)

G

Gonca

Ziyaretçi
@Gonca merhabalar sn. Modaretörüm 🙏
İtiraz değil benim olayım merak. Nerede olduğumuz nerede bitiyor olmamız mühim değil Bu ay 2023 yılı ayı değilmidir. Hiçe sayılma sebebi nedir.?
Murat bey bakın kaç defa dedim tekrar tekrar dile getireyim bu etkinlik öneri üzerine yapıldi vergi hariç tüm verileri paylaştık eğer bu etkinlik devam etseydi zaten bu ayın vergi verisi 2024 de paylaşılacaktı yıl sonunda değil başka bir planlarımız vardı ama arkadaşlar sağolsun pişman ettiler ve bir daha bu tarz bir etkinlik olmayacak

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
@Büşra Gamze he şunu da eklemek isterim. Senin arkanda durup seni destekleyen sana oy veren ve senin için mücadele veren ellerim kırılsın..
Hiç ama hiç haketmemişsin daha da sana lafım olmaz. Vesselam
Bana, bir kadına hakaret eden adamın yanında durdunuz yine söz verdigim icin oyları size attırdım hiç açmaya gerek yok bu oy konularını murat bey. Seçim günü adayınız gelip özelden bana şirinlik yapıyordu seçim bitti daha fazla şirinlik yapmanıza gerek kalmamış belli ki. Magarsus ne alaka bide 😃

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ya ne farkeder ay sonunda veya belirli birgün de bir parti toplam bu kadar vergi kasmış diye konu açtık mı bugüne kadar Umut bey
Etkinlik bir öneri üzerine yapıldı vergi hariç her veri alındı vergiyi alamayız ay bitmeden ama biz etkinliği yıl bitmeden paylaşmak istedik bu kadar basit fazlasıyla abarttınız olayı
Bizimkisi abartmak değil sadece bu yılın enleri ocak ve aralık ayı arası dahil olur ama siz ocak ve kasım ayları arası baz almışsınız haa bizim amacımız ödül alıp veya almamak değil sadece size bunu bildirmekti ama bazı arkadaşlarımız burda konup açıp bu konuyu uzatıyorlar ama @Umut yöneticim hemen okuyup okumadan yine itiraz etmişler diye konuyu uzatmak istedi amacı neydi bilmiyorum ama keşke gereken açıklamayı yapsaydı yöneticinin amacı konu uzatmak değildir üyelerin konularına cevap verip onları aydınlatmaktır teşekkür ederim

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Bakın dediler ki vergiler ay sonunda alınıyor o yüzden katamıyoruz diye kabullenmediniz, sonra tekrar anlamanız için farklı şekilde anlattılar yine yönetimi suçlar gibi yok siz şirkette yönetici misiniz yok şöyle misiniz böyle misiniz, diyorlar ki ilk defa yaptığımız bir etkinlik eksikliklerini kabul ediyorlar ki eksiklik olarak görmüyorum ben yok hala şu bu bi ton boş laf anlatıyorsunuz, sence aldığımız ödüllerin bi önemi var mı? önemli olan yenilik önemli olan havamızı değişmesi ama sizin gibi bağnaz insanlar bi konuyu dikte ederek haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.

Bide utanmadan gelmiş hala hesap döner sap döner cart curt diyon sizin saçma sapan ithamlarınız yüzünden onlarca parti ve yüzlerce oyuncunun keyfi kaçıyor.

Madem o kadar çok atasözü seviyorsun
Al bismillah

Acındırırsan arsız olur
Acıktırırsan hırsız olur

Bütün her şey sizin olsun :)

Ne güzel ithamlar be 😁
Murat bey bakın kaç defa dedim tekrar tekrar dile getireyim bu etkinlik öneri üzerine yapıldi vergi hariç tüm verileri paylaştık eğer bu etkinlik devam etseydi zaten bu ayın vergi verisi 2024 de paylaşılacaktı yıl sonunda değil başka bir planlarımız vardı ama arkadaşlar sağolsun pişman ettiler ve bir daha bu tarz bir etkinlik olmayacak

Şimdi ben iş yoğunluğu sebebi ile muhabbete sadece diğer konu kapatılınca vakıf oldum 🙏
Sizi dinleyince ben olayın şeffaflığının farkına vardım. Diğer konularda yazılan çizilen anlatılan ile ilgilenmedim işin açıkçası. Kusura bakmayın yine yeniden size açıklama zorunluluğun da bıraktım.

U

Umut

Ziyaretçi
Konu şu şuan aralık ayındayız hergün baz alınsın istiyorsunuz bügünü baz alsak yarın 1 mr puan kasan itiraz edicek yarını baz alsak ertesi gün puan kasan olcak yani aralık ayı zaten baz alınmaz çünkü bitmemiş bir ay

Y

yappız

Ziyaretçi
Ne güzel ithamlar be 😁

Şimdi ben iş yoğunluğu sebebi ile muhabbete sadece diğer konu kapatılınca vakıf oldum 🙏
Sizi dinleyince ben olayın şeffaflığının farkına vardım. Diğer konularda yazılan çizilen anlatılan ile ilgilenmedim işin açıkçası. Kusura bakmayın yine yeniden size açıklama zorunluluğun da bıraktım.
Çok anlamazsın sen öyle şeffaflık falan diretmeye devam et hayır olmaz de zorbalık yapmaya devam et itham etmeyi de severim yapmasaydınız itham etmezdim :)

G

Gonca

Ziyaretçi
Bizimkisi abartmak değil sadece bu yılın enleri ocak ve aralık ayı arası dahil olur ama siz ocak ve kasım ayları arası baz almışsınız haa bizim amacımız ödül alıp veya almamak değil sadece size bunu bildirmekti ama bazı arkadaşlarımız burda konup açıp bu konuyu uzatıyorlar ama @Umut yöneticim hemen okuyup okumadan yine itiraz etmişler diye konuyu uzatmak istedi amacı neydi bilmiyorum ama keşke gereken açıklamayı yapsaydı yöneticinin amacı konu uzatmak değildir üyelerin konularına cevap verip onları aydınlatmaktır teşekkür ederim
Umut herhangi yanlış bir cevap vermedi cevabında da haklı yapılan bir etkinliğe de itiraz ile geldiniz siz itiraz olarak kabul etmiyorsunuz ama tekrar okuyun isterseniz konuyu arkadaşınız uzattıkça uzattı farklı yerlere de girdi ama sorun değil söylemekten bıkmayacağım Aralık ayının her verisi alındı vergi hariç ay sonunda alınıp ay başının gecesi paylaşıldığı için alamazdık. Etkinliği de bekleyip ay sonunda paylaşmak istemedik Arada bir kaç etkinlik ve malumunuz Vali atamaları Ve belediye başkanı seçimleri mevcut bizde bir kaç gün önceden paylaşmak istedik Aralık ayı vergi verileri de bu etkinliği devam ettirip yıl sonunda değilde daha farklı düzenleyip zaten paylaşılacaktı ama artık gerek kalmadı etkinlik iptal edildi

U

Umut

Ziyaretçi
Konu şu şuan aralık ayındayız hergün baz alınsın istiyorsunuz bügünü baz alsak yarın 1 mr puan kasan itiraz edicek yarını baz alsak ertesi gün puan kasan olcak yani aralık ayı zaten baz alınmaz çünkü bitmemiş bir ay
Ve bu etkinlik kalkılıp 10 dkk da yapılcak birşey değil burda uğraşıp 1 hafta liste yapıldı

H

Hasanc57

Ziyaretçi
Değerli yöneticim bizde bunu diyoruz zaten yıl bittikten sonra enler açıklanır. siz erken davrandınız

Y

yappız

Ziyaretçi
Boşverin sayın yöneticilerim bunun gibi ve bunun türevleri oyunculara müstahak dümdüz oynasınlar 3 5 ay sonra niye şöyle bişi yok niye böyle bişi yok diye aukk aukk diye ortalarda gezerler

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ayın başı değil ortası değil 3 gün kalmış bence bidaha düşünün

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Boşverin sayın yöneticilerim bunun gibi ve bunun türevleri oyunculara müstahak dümdüz oynasınlar 3 5 ay sonra niye şöyle bişi yok niye böyle bişi yok diye aukk aukk diye ortalarda gezerler
Seni bi auuk ederim ağzın açık kalır adam gibi konuş lan