Ailemiz Büyüyor - Yeniden Doğuş 300 Kişi (9 Kişi İçeride)

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Yine gereksiz yere uzattınız olayları ama patlamış mısırlık bir durum yok ortada 😀

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Benim dönemimde ilk 7 kişi karışıyordu seçime 10 parti vardı yalan borcum yok kimseye

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240109_154717_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20240109_154717_com.android.chrome.jpg
    388.6 KB · Görüntüleme: 15

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Ben sizin gibi 10 parti birleşerek seçim kazanmadım mücadele ederek bileğimin hakkıyla kazandım. Varsa yüreğiniz herkes tek olsun o zaman görelim kim güçlü kim güçsüz
Herkes bizi sevip saygı duyup bizimlecyurume karari almis, bununla gocunmayip ovunuyoruz. Tum dostlarimiz saolsun

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Yüreğiniz yetiyorsa oyun başkanlığı seçimine ittifaksız girersiniz zaten

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Herkes bizi sevip saygı duyup bizimlecyurume karari almis, bununla gocunmayip ovunuyoruz. Tum dostlarimiz saolsun
Allah daha çok versin size karşim. Gözümüz yok banane siz kimlerle gezionuz dolasionuz. Ama film yapmayın be kardeşim adam gibi güzel güzel oynayin . Buralarda ıvır zıvır konu açarak meşgul etmeyin ortamı..
Ardilla
Parti sözcüsü 😂😂

S

Samed Sağlam

Ziyaretçi
Benim dönemimde ilk 7 kişi karışıyordu seçime 10 parti vardı yalan borcum yok kimseye
Hahaha ittifak ile bende seçim kazanırım 😂😂😂
10 parti vardı diyorsun attığın resme bakarsak herkesin de oy kullandığını sayarsak artık ne kadarı seni destekledi partilerin bilmiyorum ama 5 ten azı değil o belli diğer kalanlarda önce ayrı ayrı aday çıkarmış sonra birlesmisler yine ittifak lık söz konusu zaten kazanmissin

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Yani şimdi işi gücü bıraktınız 14. Dönem oyun başkanı seçimlerini mi öne sürerek dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Sıkıldım sizden . Siz sarmiyorsunuz çıkın dışarı. Kapı açık kalsın içerisi havasız kaldı.🙂

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
10 parti vardı diyorsun attığın resme bakarsak herkesin de oy kullandığını sayarsak artık ne kadarı seni destekledi partilerin bilmiyorum ama 5 ten azı değil o belli diğer kalanlarda önce ayrı ayrı aday çıkarmış sonra birlesmisler yine ittifak lık söz konusu zaten kazanmissin
Biz kimse ile ittifak yapmadık yapmamda hala anlamamazlıktan geliyorsun 😂😂😂 gerçi size ne anlatsam boş

S

Samed Sağlam

Ziyaretçi
Yani şimdi işi gücü bıraktınız 14. Dönem oyun başkanı seçimlerini mi öne sürerek dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Sıkıldım sizden . Siz sarmiyorsunuz çıkın dışarı. Kapı açık kalsın içerisi havasız kaldı.🙂
Volkan Yılmaz kendisi açtı konuyu bende devam ettirdim

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş

hhuseyingunaydin

🇹🇷YENİDEN DOĞUŞ🇹🇷
Vatandaş
An itibariyle partimiz, ailemiz, yuvamız 300 kişiye ulaşmıştır ve aynı zamanda şuan oyunda en kalabalık parti konumundadır. Bize inanan, bizimle yürümeye karar veren tüm dostlara selam olsun. Hep beraber başaracağız, bize inanan ve bizimle yürüyen kimsenin boynunu eğdirmeyeceğiz. 40. dönemde hedef iktidar.

YAŞASIN YENİDEN DOĞUŞ PARTİSİ
-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü Ardilla
hep beraber nice başarılara birlikte başaracağız.