H
Hezârfen
Ziyaretçi
Yine gereksiz yere uzattınız olayları ama patlamış mısırlık bir durum yok ortada
Herkes bizi sevip saygı duyup bizimlecyurume karari almis, bununla gocunmayip ovunuyoruz. Tum dostlarimiz saolsunBen sizin gibi 10 parti birleşerek seçim kazanmadım mücadele ederek bileğimin hakkıyla kazandım. Varsa yüreğiniz herkes tek olsun o zaman görelim kim güçlü kim güçsüz
Hahaha ittifak ile bende seçim kazanırımHerkes bizi sevip saygı duyup bizimlecyurume karari almis, bununla gocunmayip ovunuyoruz. Tum dostlarimiz saolsun
Allah daha çok versin size karşim. Gözümüz yok banane siz kimlerle gezionuz dolasionuz. Ama film yapmayın be kardeşim adam gibi güzel güzel oynayin . Buralarda ıvır zıvır konu açarak meşgul etmeyin ortamı..Herkes bizi sevip saygı duyup bizimlecyurume karari almis, bununla gocunmayip ovunuyoruz. Tum dostlarimiz saolsun
Ben sana ne diyorum sen bana dostluk diyorsun her dosta güvenme yarın arkandan vururHerkes bizi sevip saygı duyup bizimlecyurume karari almis, bununla gocunmayip ovunuyoruz. Tum dostlarimiz saolsun
çok sevmiş saymışlar güvenip bakan vermemisler. Samimiyet dediğin de bu değil midir zatenHerkes bizi sevip saygı duyup bizimlecyurume karari almis, bununla gocunmayip ovunuyoruz. Tum dostlarimiz saolsun
Benim dönemimde ilk 7 kişi karışıyordu seçime 10 parti vardı yalan borcum yok kimseye
10 parti vardı diyorsun attığın resme bakarsak herkesin de oy kullandığını sayarsak artık ne kadarı seni destekledi partilerin bilmiyorum ama 5 ten azı değil o belli diğer kalanlarda önce ayrı ayrı aday çıkarmış sonra birlesmisler yine ittifak lık söz konusu zaten kazanmissinHahaha ittifak ile bende seçim kazanırım
Biz kimse ile ittifak yapmadık yapmamda hala anlamamazlıktan geliyorsun gerçi size ne anlatsam boş10 parti vardı diyorsun attığın resme bakarsak herkesin de oy kullandığını sayarsak artık ne kadarı seni destekledi partilerin bilmiyorum ama 5 ten azı değil o belli diğer kalanlarda önce ayrı ayrı aday çıkarmış sonra birlesmisler yine ittifak lık söz konusu zaten kazanmissin
Volkan Yılmaz kendisi açtı konuyu bende devam ettirdimYani şimdi işi gücü bıraktınız 14. Dönem oyun başkanı seçimlerini mi öne sürerek dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Sıkıldım sizden . Siz sarmiyorsunuz çıkın dışarı. Kapı açık kalsın içerisi havasız kaldı.
Yani şimdi işi gücü bıraktınız 14. Dönem oyun başkanı seçimlerini mi öne sürerek dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Sıkıldım sizden . Siz sarmiyorsunuz çıkın dışarı. Kapı açık kalsın içerisi havasız kaldı.
Yazdigini okumaktan acizlerin partisi altin ok partisiVolkan Yılmaz kendisi açtı konuyu bende devam ettirdim
Yazdigini okumaktan acizlerin partisi altin ok partisi
Ben konuyu kapattım hala uzatıyor musun dostum?Yazdigini okumaktan acizlerin partisi altin ok partisi
hep beraber nice başarılara birlikte başaracağız.An itibariyle partimiz, ailemiz, yuvamız 300 kişiye ulaşmıştır ve aynı zamanda şuan oyunda en kalabalık parti konumundadır. Bize inanan, bizimle yürümeye karar veren tüm dostlara selam olsun. Hep beraber başaracağız, bize inanan ve bizimle yürüyen kimsenin boynunu eğdirmeyeceğiz. 40. dönemde hedef iktidar.
YAŞASIN YENİDEN DOĞUŞ PARTİSİ
-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü Ardilla