K
KURT 77
Ziyaretçi
Kadir senin için alpaslanin yar çarı diyorlar doğru muYa bak kurt her taşın altından sen çıkıyorsun neden uslanmadın sen karşim.
Kadir senin için alpaslanin yar çarı diyorlar doğru muYa bak kurt her taşın altından sen çıkıyorsun neden uslanmadın sen karşim.
Düzgün yazabilseydin anlayacaktımKadir senin için alpaslanin yar çarı diyorlar doğru mu
Düzgün yazabilseydin anlayacaktım
Magarsustan 1 yaş büyükse o zaman Fatih 8 yaşındaFatihin çocuğu var 2. Sınıfa gidiyor senden 1 yaş küçük
Knk yazılan cumleyi anlayıp yazsaydın keşkeMagarsustan 1 yaş büyükse o zaman Fatih 8 yaşında
Kanka sende yazdığımı anlasaydın keşkeKnk yazılan cumleyi anlayıp yazsaydın keşke
Gönderme yaptıkların anlamaz ama abisi hahaha@Melih EKİCİ Knk lafım sana değil üzerine alınma gönderme yaptım
Anlayana diyelim ozamanGönderme yaptıkların anlamaz ama abisi hahaha
Sana verdiğim kuponu oynadınmıSohbet Adı Altında Kavgaya Gerek Bence Galatasaray Ümraniye Maçı 2.5 Üst Bitermi ?
Tuttu VallaSana verdiğim kuponu oynadınmı
Aday olmadım ittifaklar oldugu İçin ama herşeyin farkındayımGirig aday olduğunu farkında mı bir sorun
Girig aday olduğunu farkında mı bir sorun
Emojiyi görmezden gel o zaman sana zahmetBu tarz sonuna emoji koyup dalga gecegin kişi değilim alay içerikli bir yazı ile dalga hiç geçme
Zahmet olur bana biraz alaycı bir içerik kullanman rahatsız etti beniEmojiyi görmezden gel o zaman sana zahmet
Rahatsız edebilir tabiZahmet olur bana biraz alaycı bir içerik kullanman rahatsız etti beni
Ben sizden birine veya partindeki birine böyle alaycı hiç bir terimle yaklaşmadım ben bir ara yazarım o zamanda benle tartışma vs gibi şeylere girme çünkü bende sizi rahatsız edecek yapabilirimRahatsız edebilir tabi
Kaybolmamış sankiBu konu kaybolmadı mı