Aydınlık Demokrasi Dim Dik Ayakta !!! (1 Kişi İçeride)

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Anlamsız ithamlarla suçlanan kim bir bakalım istersen,
“DSİ”
“Laf yemek istemiyorsan devret kurtul”
yediniz ardayı yazık ne diyeyim :)
ama ayhancım pardon sana zarar gelecek şeylere karşı çıktığım için ben suçluyum demi haklısın bu yolda devam et zamanımız bol göreceğiz her şeyi ;)
DSİ Arda'nın lafı işte bunu ispatla bizim yaptırdığımızı

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Bak işte senin anlamadığın nokta bu
Yanlışa yanlış ile gittiniz
Ve bu yaptıklarınızı hiçbir oyuncu kabul edemez
Sakin kalın parti dağılmasın diye yırtınan insanları da kale almadınız üstüne cephe aldınız
Sonra da çıkıp hodri meydan diyorsunuz
Bu da yetmedi kişisel hırslarınızdan süresiz ban yiyecektiniz
Halen üste çıkma peşindesiniz
Ses ilk olurken orda olmadığın için söylemesi ne kolay dimi ?

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Agitcim sana son defa anlatacağım

Sen ben arda sesteydik konuşuyorduk ne güzel problem sonra ayhan geldi biraz konuştuk ben hemen geliyorum dedim sonra siz 3 nüz kaldınız sonra ben geldim bunlar oldu ?
Kanıt varmı kanıt zaten adam bu durumdan rahatsızdı senle konuştu

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı

Sen ben arda sesteydik konuşuyorduk ne güzel problem sonra ayhan geldi biraz konuştuk ben hemen geliyorum dedim sonra siz 3 nüz kaldınız sonra ben geldim bunlar oldu ?
Ne oldu işte anlat Sen beni itham ediyorsun kanıtın yok elinde. ne terbiyesizliğimizi bıraktınız ne fırıldaklığımızı günlerdir.

Adil Şahan Yılmaz

Özgürlük ve İrade Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
La galibe illallah. Hoşgeldiniz sayın genel başkanımız.
@AG34

Kafirya

eos✨
Vatandaş

ahmet bırak, son dönemleri gayet iyi biliyoruz istedikleri kadar haklı görsünler kendilerini hata bizde ki gerçek yüzlerini göstermedik hep üstünü kapattık :)

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Doğrular insanların kendisine göredir. O yüzden kendi doğru bildiğin şekil de devam et.
Burak abi sana nasıl lanse edilmiş konular bilmiyorum
Doğru doğrudur.
Biz Berkay da şahit ss te atarım sana özelden işçi partisi dağılmasın diye neredeyse yalvaracaktık.
Senin dediğin gibi Sakin olun öfke ile kalkan zarar oturur dedikçe birilerinin hırsları yüzünden kurban edildik
Bir yanlış varsa abi orta yol bulunur birlikte dost dediğin insanlarla ortak bir karar alınır ona göre hareket edersin
Sunucuyu kapatıp bizi yok sayıp dostum dediğin kardeşim dediğin insana duyuru geçip terbiyesiz diyemezsin yanlış yanlıştır nokta

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Ses ilk olurken orda olmadığın için söylemesi ne kolay dimi ?
Abi bak ben halen aynı şeyi savunuyorum
Berkay da aynı fikirde hiçbir şekilde ardayı savunmadık savunmuyoruz
Sen bizi yok saydın öfkelisin bekle abi sakin kal dedikçe yarına kadar beklemedin
Yıllarca beraber yol aldığın insana yapmadığın kalmadı bütün bunlara bizzat ben kendim şahit oluyorum halen kendi yaptıklarını görmüyorsun

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Abi bak ben halen aynı şeyi savunuyorum
Berkay da aynı fikirde hiçbir şekilde ardayı savunmadık savunmuyoruz
Sen bizi yok saydın öfkelisin bekle abi sakin kal dedikçe yarına kadar beklemedin
Yıllarca beraber yol aldığın insana yapmadığın kalmadı bütün bunlara bizzat ben kendim şahit oluyorum halen kendi yaptıklarını görmüyorsun
Alicim öncesini bilmediğin için böyle diyor olabilirsin açıklamayı zaten üstte yaptım

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Acaba o gün yaşadıklarımı sen yaşasan nasıl bi tepki verirdin
Benim yaşadığımı sen yaşasan İftira atılsa sürekli nasıl olur ? yok bunu sen yaptırdın yok terbiyesiz ilan edildin. Herşeyi sizmi biliyorsunuz ?
Siz bilirsiniz bizim bişi bildiğimiz yok sunucu kapatın. terbiyesiz ilan edin sonra burda kendinizi haklı cıkarmaya çalışın. bu konun altında bari böyle şeyler yapmayın günlerdir yetmedimi ?

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Benim yaşadığımı sen yaşasan İftira atılsa sürekli nasıl olur ? yok bunu sen yaptırdın yok terbiyesiz ilan edildin. Herşeyi sizmi biliyorsunuz ?
Siz bilirsiniz bizim bişi bildiğimiz yok sunucu kapatın. terbiyesiz ilan edin sonra burda kendinizi haklı cıkarmaya çalışın. bu konun altında bari böyle şeyler yapmayın günlerdir yetmedimi ?
Sunucu kapatmayı belki senden öğrendim zamanında gökbörüyken hiç bişey demeden ?