Yani AG34 bey işin kısası sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz
Ok let's see youYani AG34 bey işin kısası sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz
Belli oluyor. Aynen Kapatıp terbiyesiz ilan ettim seni dimi ?Sunucu kapatmayı belki senden öğrendim zamanında gökbörüyken hiç bişey demeden ?
Ok let's see youvurabilecekleri yer neresi kışkırtıp sinirle hareket ettirtip “devret kurtul” diyerek burdan vurabilirsiniz ancak .d
En iyi bilen sensin gözlerini kapatma aç okeyOk let's see you
Ok let's see youEn iyi bilen sensin gözlerini kapatma aç okey
İngilizce dersinemi başladın ne güzelOk let's see you
ahmett agite olay olsun işte hikayenin devamını biliyorsun sende yorma kendini aldlllwlldlsldEn iyi bilen sensin gözlerini kapatma aç okey
Valla bende furkancım
Yok yok ondan önce daha farklı varanlatsanıza biraz fabriyi neden gönderdiniz ne öğrenmek istiyorsunuz sorsanız anlatırdım ben
Yok yok ondan önce daha farklı varanlatsanıza biraz fabriyi neden gönderdiniz ne öğrenmek istiyorsunuz sorsanız anlatırdım ben
O zaman konumuzda hala bu saate napıyorsunuzahmett agite olay olsun işte hikayenin devamını biliyorsun sende yorma kendini aldlllwlldlsld
Türkçe yazınca anlamıyonuz ingilizce yazıyom birazdan translate den arapça yazacamİngilizce dersinemi başladın ne güzel
diğeri soruya cevap ver ayhancığım buna değilO zaman konumuzda hala bu saate napıyorsunuz
Bazılarının oyunculuğu Haluk Bilginer'i geçtiValla bende furkancım
İstenmediğiniz yerde durmayı ne kadar çok seviyorsunuz yadiğeri soruya cevap ver ayhancığım buna değil
aynı sizin gibiİstenmediğiniz yerde durmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya