Agitide parti sekreterliğinden atıyorum"Haklarımı agite devrediyorum"
Agitide parti sekreterliğinden atıyorum"Haklarımı agite devrediyorum"
Allah hepimizi güldürsün özellikle haklılarıGülünç bi durum gece gece allahta seni güldürsün
O daha komikAgitide parti sekreterliğinden atıyorum
fabri diyorum AG34 ne öğrenmek istedinizde yolladınız hayır yazık garibim kıvıramadıda bana sorsanız söylerdimO kadar yazıyorsunuz ki soruları takip edemiyorum ben hiç birşeyden kaçmam kaçacak olsam şuan burda olmazdım
Bizim gönderdiğimizi kanıtlafabri diyorum AG34 ne öğrenmek istedinizde yolladınız hayır yazık garibim kıvıramadıda bana sorsanız söylerdim
ÖAÇDÖÖDÇWÇDÖWÇÖW sence uzaylılar gerçek miBizim gönderdiğimizi kanıtla
Adamın hâlâ senin partinde olması yetmiyor mu kdlflclgldBizim gönderdiğimizi kanıtla
Fabriyle ne alakası var bu durumun şimdi ben mi yolladım onuda haberim bile yok Senden duyuyorum o saatlerde ben Dcdede yoktum oyunda da İthamlarınızdan hala vazgeçmiceksinizfabri diyorum AG34 ne öğrenmek istedinizde yolladınız hayır yazık garibim kıvıramadıda bana sorsanız söylerdim
Ufo gördüm rüa gerçek olabilirÖAÇDÖÖDÇWÇDÖWÇÖW sence uzaylılar gerçek mi
Argümanın aynı saçmalıkta teşekkürler ve artık konumun altından gidermisinizÖAÇDÖÖDÇWÇDÖWÇÖW sence uzaylılar gerçek mi
Yada fabrinin gitmem gerekmişti cümlesiAdamın hâlâ senin partinde olması yetmiyor mu kdlflclgld
cks olmadı kendin gibi söyle giderimArgümanın aynı saçmalıkta teşekkürler ve artık konumun altından gidermisiniz
Yetmiyor kanıt lazım bir yazıAdamın hâlâ senin partinde olması yetmiyor mu kdlflclgld
siz attınız beni o sırada son hareketler: Kendi isteğiyle çıktı açdösçdlaldlYada fabrinin gitmem gerekmişti cümlesi
Hangi filmdi bu anlatsana birazYetmiyor kanıt lazım bir yazı
Ohooo sizde her şeye kanıt kanıt böyle olmaz ki amaYetmiyor kanıt lazım bir yazı
kendilerinde yok ya bizdede yok sanıyorlar napsın abisi .dOhooo sizde her şeye kanıt kanıt böyle olmaz ki ama