sera hanım seriden bir samsunspor destek paylaşımı alabilir miyiz
Fenerbahçe ye karşı yapsın bize niye yapıyorSera Paylaşım Yaptığın Takımlar Ya Eleniyor Yada Kaybediyor Galatasaray ile İlgili Paylaşımlarını Her Maçlarında Bekliyoruz..
Başkanım kusura bakmayın da komik yaBaskanim size hic yakismadi. Neyse saglik olsun.
Yani Galatasaray'ın rakibini desteklerse rakip yenileceği açısından söylemiş bulunmaktaFenerbahçe ye karşı yapsın bize niye yapıyor
Sizin taraftarlar yaparken iyi biz yapınca terbiyesizlik mi oluyorTerbiyesizlik yapmanın lüzumu yok. O maç oynandiginda sen daha dogmamisindir. O yuzden cocukluguna verdim.
Siz yapınca birşey olmuyorda biz yapınca mı oluyor bro be hep algı peşindesinizTerbiyesizlik yapmanın lüzumu yok. O maç oynandiginda sen daha dogmamisindir. O yuzden cocukluguna verdim.
Bu sene Kanser JK yüzünden ölmezsek iyidir.Seranın her bjk post u açtığında bjk nin kaybetmesi şaka mıı
Sevinmek için sevmedik biz seniDün Ümraniye ye destek açıklaması yapan arkadaşın rengi belli olmuş. Bize small kulüp diyerek sözde tiye almak istemişti. Etme bulma dünyası derler biz dört gol atarak cevap verdiğimizi düşünüyorum. Sizde 4 gol yiyerek cevap aldığınızı
Siyah beyaz hayatınızda başarılar dilerim.
Kazandığım savaş yok Mert..Sera Paylaşım Yaptığın Takımlar Ya Eleniyor Yada Kaybediyor Galatasaray ile İlgili Paylaşımlarını Her Maçlarında Bekliyoruz..
Ömerle ikinize tek cevap. Oyunda parti yönetecek bi cevap verme kapasiteniz olabilir ama burda Besiktasa 8 diyerek dalga gecme hakkiniz yoktur. Bir daha görmezsem sevinirimSiz yapınca birşey olmuyorda biz yapınca mı oluyor bro be hep algı peşindesiniz
Ya Duygulandırdın Şimdi Beni Sen Haritadan Yer Göster Fethedeyim Senin içinKazandığım savaş yok Mert..
Hergun Beşiktaş demenizde çelişki var dün Ümraniye diyordunuz bugün Trabzon ertesi gün Fenerbahçe diyeceksiniz lütfen artık renkli hayata geçiniz gördüğünüz kısıtlı renk olan siyah beyaz sizi yanlış yola götürüyor.Sevinmek için sevmedik biz seni
Sen yenilmişsin umrumda değil ki
Şereftir bu yolda senle yürümek
Hep kol kola bir gün değil her gün Beşiktaş
Hergün Beşiktaş demekle rakibimin rakibini desteklemek ne alaka beyfendi saçma sapan yorum yapmayın uğraşamam ciddenHergun Beşiktaş demenizde çelişki var dün Ümraniye diyordunuz bugün Trabzon ertesi gün Fenerbahçe diyeceksiniz lütfen artık renkli hayata geçiniz gördüğünüz kısıtlı renk olan siyah beyaz sizi yanlış yola götürüyor.
Her maç farklı takıma destek veren sizsiniz hiç bir Galatasaray taraftarının herhangi bir maçta farkli takımı desteklediği konu gördünüz mü?Hergün Beşiktaş demekle rakibimin rakibini desteklemek ne alaka beyfendi saçma sapan yorum yapmayın uğraşamam cidden
Salih bey olabilir, herkesin düşüncesi farklı, benim rakibini destekleyebilir. Lütfen please.Her maç farklı takıma destek veren sizsiniz hiç bir Galatasaray taraftarının herhangi bir maçta farkli takımı desteklediği konu gördünüz mü?