Sahte Aşk Değil Tek Aşk 🦅🖤🤍 (2 Kişi İçeride)

MertSkyp

🇹🇷24.Dönem İçişleri Bakanı🇹🇷
Vatandaş
Sera Paylaşım Yaptığın Takımlar Ya Eleniyor Yada Kaybediyor Galatasaray ile İlgili Paylaşımlarını Her Maçlarında Bekliyoruz..

BaşKumandan

Muğla Şehir Valisi
Vatandaş
Dün Ümraniye ye destek açıklaması yapan arkadaşın rengi belli olmuş. Bize small kulüp diyerek sözde tiye almak istemişti. Etme bulma dünyası derler biz dört gol atarak cevap verdiğimizi düşünüyorum. Sizde 4 gol yiyerek cevap aldığınızı

Siyah beyaz hayatınızda başarılar dilerim.

S

Sera

Ziyaretçi
Dün Ümraniye ye destek açıklaması yapan arkadaşın rengi belli olmuş. Bize small kulüp diyerek sözde tiye almak istemişti. Etme bulma dünyası derler biz dört gol atarak cevap verdiğimizi düşünüyorum. Sizde 4 gol yiyerek cevap aldığınızı

Siyah beyaz hayatınızda başarılar dilerim.
Sevinmek için sevmedik biz seni
Sen yenilmişsin umrumda değil ki
Şereftir bu yolda senle yürümek
Hep kol kola bir gün değil her gün Beşiktaş 🥰🥰

S

Sera

Ziyaretçi
Bu arada dalga geçen arkadaşlara tepki göstermenin manası yok dalga geçilcek haldeyiz yakışmıyor ne desem bilemedim bu sene biran önce bitmeli :/ Ahmet Nur Çebiyi saygıyla anıyorum baya bi saygıyla hem de öyle böyle bir saygıyla değil

LiderKartal

ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Siz yapınca birşey olmuyorda biz yapınca mı oluyor bro be hep algı peşindesiniz
Ömerle ikinize tek cevap. Oyunda parti yönetecek bi cevap verme kapasiteniz olabilir ama burda Besiktasa 8 diyerek dalga gecme hakkiniz yoktur. Bir daha görmezsem sevinirim

BaşKumandan

Muğla Şehir Valisi
Vatandaş
Sevinmek için sevmedik biz seni
Sen yenilmişsin umrumda değil ki
Şereftir bu yolda senle yürümek
Hep kol kola bir gün değil her gün Beşiktaş 🥰🥰
Hergun Beşiktaş demenizde çelişki var dün Ümraniye diyordunuz bugün Trabzon ertesi gün Fenerbahçe diyeceksiniz lütfen artık renkli hayata geçiniz gördüğünüz kısıtlı renk olan siyah beyaz sizi yanlış yola götürüyor.

S

Sera

Ziyaretçi
Hergun Beşiktaş demenizde çelişki var dün Ümraniye diyordunuz bugün Trabzon ertesi gün Fenerbahçe diyeceksiniz lütfen artık renkli hayata geçiniz gördüğünüz kısıtlı renk olan siyah beyaz sizi yanlış yola götürüyor.
Hergün Beşiktaş demekle rakibimin rakibini desteklemek ne alaka beyfendi saçma sapan yorum yapmayın uğraşamam cidden

BaşKumandan

Muğla Şehir Valisi
Vatandaş
Hergün Beşiktaş demekle rakibimin rakibini desteklemek ne alaka beyfendi saçma sapan yorum yapmayın uğraşamam cidden
Her maç farklı takıma destek veren sizsiniz hiç bir Galatasaray taraftarının herhangi bir maçta farkli takımı desteklediği konu gördünüz mü?