Yaz buraya . Bekliyorum3 aydır gösteriyoruz kardeşim…
Yaz buraya . Bekliyorum3 aydır gösteriyoruz kardeşim…
Siz sıkı takipçimizsiniz sen hatırlarsın o kadar çok makam aldık ki sayısını aklımda tutamıyorum kusura bakma…Yaz buraya . Bekliyorum
Bende vatandaş 2 o yuzden yanitim gec geliyo bilginize ve partimim ismini böyle yerlerde anilmasini hos karşilamıyorum merak etdiğim husus bu 3 oldu tepkilerden sonra yazildi gönül hoşluğu olsun bizde ekmeği kulağımıza yemiyoruz minnetli zorla bir sey gerekmiyo bana nede partime o yuzden silindigi için mutluyum hepinize hayirli ugurlu olsunHayirli uğurlu olsunda olmasina bizim partiyi ne ara aldilar ittifaka ben henüz çözemedim
Tabi ki küçük kardeşlerimize yardımcı oluruz anlatVar çözcen mi
AJSSHAHAAJSJAGABurakustun baskan sizleri severim sayarim
Ama Azerbaycan Turk Birligi partisi kurucu baskanlarindan olarak. Hic bir ittifakda diyiliz. Zafer ittifakina ne ara katildikda benim haberim yok. ?
Ben senin ne kardeşinim ne de arkadaşın üslubuna dikkat et kışkırtmaya çalışma ben farklı olur söyliyimTabi ki küçük kardeşlerimize yardımcı oluruz anlat
Sakin ol kardeşimBen senin ne kardeşinim ne de arkadaşın üslubuna dikkat et kışkırtmaya çalışma ben farklı olur söyliyim
Farkını göster kardeşimBen senin ne kardeşinim ne de arkadaşın üslubuna dikkat et kışkırtmaya çalışma ben farklı olur söyliyim
Makam almak mı icraat, Makamı yeterli seviyede kullanmak mi.Siz sıkı takipçimizsiniz sen hatırlarsın o kadar çok makam aldık ki sayısını aklımda tutamıyorum kusura bakma…
Senin gibi mevkisi olmayanlarla ilgilenmiyorum küçük adam seniFarkını göster kardeşim
Laf laf laf icraat o yok işte sendeSenin gibi mevkisi olmayanlarla ilgilenmiyorum küçük adam seni
İyi akşamlar sadrazamSenin gibi mevkisi olmayanlarla ilgilenmiyorum küçük adam seni
AJSSHAHAAJSJAGA
Eğer bir ittifaka dahil olmayan yanlız bir partiyseniz hayırlı olsun artık zafer ittifakına katılmaya hak kazandınız
Senin gibi mevkisi olmayanlarla ilgilenmiyorum küçük adam seni
Oyunda mevkinin bence Cook önemi yok Karakterli olsun yeter dimiSenin gibi mevkisi olmayanlarla ilgilenmiyorum küçük adam seni
Sen konuşmaktan başka ne yapıyorsun KadirMakam almak mı icraat, Makamı yeterli seviyede kullanmak mi.
Ama yalan yok oyun başkanlığın döneminde oyun başkanı olarak boşalan koltuklara iyi atama yaptın. Başkada icraatın yok zaten. Ama buda başarı Kaan.
Ama bu kavga da bile söylenmezSenin gibi mevkisi olmayanlarla ilgilenmiyorum küçük adam seni
İyi akşamlar bro seni mi yönlendirdi şimdide benim karşımaİyi akşamlar sadrazam
Karşı olamayız başkan ayakkabımın altı kirlenmiş temizlermisin diye sormaya geldimİyi akşamlar bro seni mi yönlendirdi şimdide benim karşıma