M
mirfewiron
Ziyaretçi
Hepde aynı numara1 kişiye 3 4 kişi gelmek mi icraat
Hepde aynı numara1 kişiye 3 4 kişi gelmek mi icraat
Muhatabım sen değilsin muhatabım gelsin boş boş muhabbet yapma bana kardeşKarşı olamayız başkan ayakkabımın altı kirlenmiş temizlermisin diye sormaya geldim
Merhaba ben zafer ittifaki çok güçlüyüz.Tum makamları alıyoruz. Çünki 10 partiyiz. Makalari aldıktan sonra birbirimize sonsuz tebrikler ediyoruz. He bu arada bize katılmalisin. Şartlarimiz sadece parti kurman. Sizinle işimiz bitince irtibatımizi koparir, ittifaktan ayırırız. İyi oyunlar . Zafer10partiinananindir.İttifaka dahil olma şartları:
1- parti kurmak
2- parti kurmak
2- parti kurmak
Volkan sen daha kimseyi tanımıyorsun Furkan’a gidip görüşelim mi yazmışsın ahdksllslslslslslslsşs her gördüğün partiye yazmaya devam mıİyi akşamlar bro seni mi yönlendirdi şimdide benim karşıma
Kardes , bro gibi cümleleri git ahırın da kur buraya uygun hitapta bulunMuhatabım sen değilsin muhatabım gelsin boş boş muhabbet yapma bana kardeş
Bu ne alaka şimdi kardeş? Yazdıysam ne yapacaksın hayırdır eeeVolkan sen daha kimseyi tanımıyorsun Furkan’a gidip görüşelim mi yazmışsın ahdksllslslslslslslsşs her gördüğün partiye yazmaya devam mı
Kanka oluruz elbet. Makamda mevkide gözümüz yok. Şimdilik siz takılın yeri geldiğinde biz gelir alır hakkını veririzSen konuşmaktan başka ne yapıyorsun Kadir
Yazabildiğin belediye vali vekil?
Bakan Komutan Oyun başkanı en son ne zaman oldun?
Kardes , bro gibi cümleleri git ahırın da kur buraya uygun hitapta bulun
merhabalar biz umut ittifakıyız altın ok olarak öncelikle ilk adımdan artanları aldık şimdi kim boştaysa veya zafer ittifakında değilse onlara yazıyoruz çünkü abilerim bedava 10000 vip dağıtıyor başkan olmaları halinde başka türlü elimizden birşey gelmiyorMerhaba ben zafer ittifaki çok güçlüyüz.Tum makamları alıyoruz. Çünki 10 partiyiz. Makalari aldıktan sonra birbirimize sonsuz tebrikler ediyoruz. He bu arada bize katılmalisin. Şartlarimiz sadece parti kurman. Sizinle işimiz bitince irtibatımizi koparir, ittifaktan ayırırız. İyi oyunlar . Zafer10partiinananindir.
Umutla yaşayanı Zaferle yenerlermiş kardeşim.Kanka oluruz elbet. Makamda mevkide gözümüz yok. Şimdilik siz takılın yeri geldiğinde biz gelir alır hakkını veririz
Efe bir dur kdkcmsmcmdmcmdmcmdmcmerhabalar biz umut ittifakıyız altın ok olarak öncelikle ilk adımdan artanları aldık şimdi kim boştaysa veya zafer ittifakında değilse onlara yazıyoruz çünkü abilerim bedava 10000 vip dağıtıyor başkan olmaları halinde başka türlü elimizden birşey gelmiyor
Sor bakalım ne için yazmışım ss leri de duruyor atarım buraya boş boş konuşmayın sen kimisinde ona yazma buna yazma diyebiliyorsun?Volkan sen daha kimseyi tanımıyorsun Furkan’a gidip görüşelim mi yazmışsın ahdksllslslslslslslsşs her gördüğün partiye yazmaya devam mı
Hayirli uğurlu olsunda olmasina bizim partiyi ne ara aldilar ittifaka ben henüz çözemedim
Burakustun baskan sizleri severim sayarim
Ama Azerbaycan Turk Birligi partisi kurucu baskanlarindan olarak. Hic bir ittifakda diyiliz. Zafer ittifakina ne ara katildikda benim haberim yok. ?
Muhattap zaten olamayız sen kimsin ilk basta dediğim gibi seri şekilde temizleSen işine bak sen muhatabım değilsin dedikçe hala bana cevap veriyorsun hadi işine
daha kimin kiminle olduğunu ne yol yürüdüğünü bilmiyorsun hadi canım hadi kendi postun yok mu aç bir post oraya gelelimSor bakalım ne için yazmışım ss leri de duruyor atarım buraya boş boş konuşmayın sen kimisinde ona yazma buna yazma diyebiliyorsun?
AhahahahaHayirli uğurlu olsunda olmasina bizim partiyi ne ara aldilar ittifaka ben henüz çözemedim
Magarsus karşim nerden öğrendin sen böyle konuşmaları. Aferin sana birşeyler öğretiyorum bak. Bana teşekküru bir borç bilmerhabalar biz umut ittifakıyız altın ok olarak öncelikle ilk adımdan artanları aldık şimdi kim boştaysa veya zafer ittifakında değilse onlara yazıyoruz çünkü abilerim bedava 10000 vip dağıtıyor başkan olmaları halinde başka türlü elimizden birşey gelmiyor
Girişte Win testi yapıyoruz kardeşim sen ötersin giremezsin içeriye
Kimin kiminle olduğu önemli değil. Önemli olan kimin kimle olmadığıdaha kimin kiminle olduğunu ne yol yürüdüğünü bilmiyorsun hadi canım hadi kendi postun yok mu aç bir post oraya gelelim
Ortaya bir laf attın konuyu saptırmadaha kimin kiminle olduğunu ne yol yürüdüğünü bilmiyorsun hadi canım hadi kendi postun yok mu aç bir post oraya gelelim