Zafer İttifakı Bildirisi (9 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

Xəlil Xəlilzadə

Ziyaretçi
Hayirli uğurlu olsunda olmasina bizim partiyi ne ara aldilar ittifaka ben henüz çözemedim 🤔
Bende vatandaş 2 o yuzden yanitim gec geliyo bilginize ve partimim ismini böyle yerlerde anilmasini hos karşilamıyorum merak etdiğim husus bu 3 oldu tepkilerden sonra yazildi gönül hoşluğu olsun bizde ekmeği kulağımıza yemiyoruz minnetli zorla bir sey gerekmiyo bana nede partime o yuzden silindigi için mutluyum hepinize hayirli ugurlu olsun 😊

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Burakustun baskan sizleri severim sayarim
Ama Azerbaycan Turk Birligi partisi kurucu baskanlarindan olarak. Hic bir ittifakda diyiliz. Zafer ittifakina ne ara katildikda benim haberim yok. ?
AJSSHAHAAJSJAGA

Eğer bir ittifaka dahil olmayan yanlız bir partiyseniz hayırlı olsun artık zafer ittifakına katılmaya hak kazandınız 😃

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Siz sıkı takipçimizsiniz sen hatırlarsın o kadar çok makam aldık ki sayısını aklımda tutamıyorum kusura bakma…
Makam almak mı icraat, Makamı yeterli seviyede kullanmak mi.

Ama yalan yok oyun başkanlığın döneminde oyun başkanı olarak boşalan koltuklara iyi atama yaptın. Başkada icraatın yok zaten. Ama buda başarı Kaan.🙂

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Makam almak mı icraat, Makamı yeterli seviyede kullanmak mi.

Ama yalan yok oyun başkanlığın döneminde oyun başkanı olarak boşalan koltuklara iyi atama yaptın. Başkada icraatın yok zaten. Ama buda başarı Kaan.🙂
Sen konuşmaktan başka ne yapıyorsun Kadir 😃
Yazabildiğin belediye vali vekil?
Bakan Komutan Oyun başkanı en son ne zaman oldun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...