Zafer İttifakı Bildirisi (10 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
@burakustun @MAGARSUS adamlık sorgulamak ve soytarısın demesi hoşunuza gitti heralde beğendiniz cevapları.. Bakın susarım sukünetimi korurum ama bir yere kadar @Derebeyi. ile açıkçası bugüne kadar belki sizin kadar bile sohbetim olmamıştır. Ama bu size bile yapılsa hayıflarım lakin sizin bu durumu beğenmeniz bir sorgulattı bana adamlık bu kadar basit mi.?
Yav neyi sorgulattı başkan? Adamlıktan bahseden kişiler gidip önce aynaya baksınlar. İşleri güçleri iftira provakasyon

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
@burakustun @MAGARSUS adamlık sorgulamak ve soytarısın demesi hoşunuza gitti heralde beğendiniz cevapları.. Bakın susarım sukünetimi korurum ama bir yere kadar @Derebeyi. ile açıkçası bugüne kadar belki sizin kadar bile sohbetim olmamıştır. Ama bu size bile yapılsa hayıflarım lakin sizin bu durumu beğenmeniz bir sorgulattı bana adamlık bu kadar basit mi.?
Abi al birini vur ötekine ne bekliyorsun ki..magarsustan buraya gelip kurt77 ye konuşmaların hiç hoş değil demesini mi bekliyorsun. Şaşırmamak lazım.

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
murat hadi işine dön önce partine bak sütten çıkma ak kaşıksınız sanki herkes biliyor neler yaptığınızı istediğimi beğenirim sanamı soracam ? adamın yukarda haddini bil demiş cevabını almış had bildirmek sizemi kaldı murat komiksiniz :)

K

KURT 77

Ziyaretçi
İşin kabacası bir tarafa gerçekten çok bozdunuz ortamı beyler bunu tüm samimiyetimle söylüyorum burası böyle biryer değildi rekabet her zaman vardı ben de her zaman o rekabet içinde basrollerdeydim ama bukadar kalitesizlesmemisti ortalık

H

Hezârfen

Ziyaretçi
murat hadi işine dön önce partine bak sütten çıkma ak kaşıksınız sanki herkes biliyor neler yaptığınızı istediğimi beğenirim sanamı soracam ? adamın yukarda haddini bil demiş cevabını almış had bildirmek sizemi kaldı murat komiksiniz :)
Sana bişey diyim mi yan çatı açıyorum artık 😂😂 anlaşılan artık sizinle anlaşılması zor olacak bu şekilde yan çarım ile sizin hakkınızdan gelecektir 🫡 hadi bismillah

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Magarsus sen gel bakayım buraya. Hesab sorucam sana

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
İşin kabacası bir tarafa gerçekten çok bozdunuz ortamı beyler bunu tüm samimiyetimle söylüyorum burası böyle biryer değildi rekabet her zaman vardı ben de her zaman o rekabet içinde basrollerdeydim ama bukadar kalitesizlesmemisti ortalık
Dedi az önce ağır hakeretler eden kurt

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Sen mi başroldeydin 😂 sen sadece kuklaydın ahahaha. Şu iddaandan sonra sana negatif ya da pozitif tek bir harf dahi kişinin kendine saygısızlık etmesidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...