K
KURT 77
Ziyaretçi
Kendi ismini kullanmaktan aciz bu durum yüzüne vurulunca yönetim zora düşmesin diye yönetime yalakalık yalan acizin birisin
Dostum sen haddini neden bu kadar aşıyorsun ki.? Bunlara ne gerek var değer mi.?Sen adam mısın ki
Burda bakanlığa vekil olmayan birini çıkaran aldığı seçimi veren işi gücü saçma konuşmak olan insanların yanında soytarısın sen
Hak edene hak ettiğini vermessem kafayı yiyorum dostum haddimi aşmayı da aşırı seviyorumDostum sen haddini neden bu kadar aşıyorsun ki.? Bunlara ne gerek var değer mi.?
Sen adam mısın ki
Burda bakanlığa vekil olmayan birini çıkaran aldığı seçimi veren işi gücü saçma konuşmak olan insanların yanında soytarısın sen
Ooo sen yine kimden gaz aldınSen adam mısın ki
Hakkı adamlığını sorgulamak ve soytarı demek mi.? Ve bunun devam edeceğini dile getirmek mi.?Hak edene hak ettiğini vermessem kafayı yiyorum dostum haddimi aşmayı da aşırı seviyorum
Siz başlattınız sizler olmadan burada herkes gayet usturuplu tartışırdiValla varya bazen tartışmayı bile beceremiyorsunuz
Kesinlikle öyle bu şahısa bu yakışırHakkı adamlığını sorgulamak ve soytarı demek mi.? Ve bunun devam edeceğini dile getirmek mi.?
Gel gelBundan sonra canım sıkıldıkça gelip seninle dalga geçecem duydun mu soytarı
Ne bileyim valla şaşıyorum bunları gördükçe..Kesinlikle öyle bu şahısa bu yakışır
Adamın tc sini paylaşan adamınıza şaşırdığınız kadar sasirin ama az sasirma yin resim paylaşan çocuğa sasirin meselaNe bileyim valla şaşıyorum bunları gördükçe..
Kadın oyuncuların namusunu ağzına dolayan adamlarınıza şaşırdığınız gibi mi? Sen mi adamlıktan bahsediyorsun? Sizin ne kadar adam olduğunuzu gördükAdamın tc sini paylaşan adamınıza şaşırdığınız kadar sasirin ama az sasirma yin resim paylaşan çocuğa sasirin mesela
Adamın tc sini paylaşan adamınıza şaşırdığınız kadar sasirin ama az sasirma yin resim paylaşan çocuğa sasirin mesela
Sen mi söylüyorsun bunu denli olayı açmayın dedi diye saygıdan açmıyorumKadın oyuncuların namusunu ağzına dolayan adamlarınıza şaşırdığınız gibi mi? Sen mi adamlıktan bahsediyorsun? Sizin ne kadar adam olduğunuzu gördük
Fatih rezillik senin gibilerin işi be keşke azcık vasıflı olsanda seni nimetten saysamDe hadi bak işine.
Laf sokacam diye kendinizi rezil ediyorsunuz burada.
Hayde
Açabilirsin.Denli olayı tamamen iftiradan ibaret. Sizlerden kanıt istiyorum sus pus oluyorsunuz.Sen mi söylüyorsun bunu denli olayı açmayın dedi diye saygıdan açmıyorum